yok arkadaşım benim de kafam karıştı bi an, aynı dertten müzdarip olarak farklı başlıklardayız :)
ilginç olan birşey yok aslında 2 tane üyeliğim var sabah işe gitmeden diğerine yazdım ama bi türlü yüklenmedi bende direk kapadım işe gittim ama yüklenmedi sanıyordum sonra bu üyeliğime girdim burdan yazdım taa ki siz söyleyene kadar hemen olayı çarpıtmasak arkadaşlar hı
neden boşanmış bu önemli .ayrıca şuda var bir erkek evlenene kadar ilişkiler yaşamış oluyor buna aileler karşı çıkmıyor ama evlenip boşanınca çıkıyolar .bende anlamam bunu neden .
Elbetteki kaçmayı düşünmeyin, hangi yüzyılda yaşıyoruz. Sevgiliniz bu konuda anlayışlı olmak zorunda.
Aileler evlatları için endişelenirler bu çok normaldir haksızda olsalar.
Sevgiliniz bunun için uğraşacak eğer sizi seviyorsa.Öyle üzülerek, arada kalarak olmaz.
Elinden geleni yapıyor aslında 2 senedir uğraşıyor bunca çabalarının karşında ufacık bir ilerleme olmadığı için üzülüyor. Haklılar tabi ailem bi yerde ama mutluluğum içinde bir şeyleri kabullenebilseler keşke
ilginç olan birşey yok aslında 2 tane üyeliğim var sabah işe gitmeden diğerine yazdım ama bi türlü yüklenmedi bende direk kapadım işe gittim ama yüklenmedi sanıyordum sonra bu üyeliğime girdim burdan yazdım taa ki siz söyleyene kadar hemen olayı çarpıtmasak arkadaşlar hı
2. üyelik yasak değil mi?
kızlar çok acımasızsınız boşanmış boşanmışla çocuklu çocukluyla bekar bekarla
kel kelle kör körle bumu sizin hayat anlayışınız dünya görüşünüz isterseniz paketlesinler aynı mağza vitrini gibi kimse uğraşmasın unutmayın herkes bekardı kimsenin garantisi yok bazı arkadaşlar sanki kendilerinin başına böyle bişey gelmeyecekmiş gibi konuşuyor insan ummadığını yaşar buna kendi bile şaşar arkadaşlar lütfen biraz daha insaflı olun kimse kimseyi batakhaneden kurtarmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?