Artık sevdiğim adamla evlenmek istiyorum

Gece gece nasıl canım sıkkın anlatamam.. İnsan çok sevincel birçok şeyi gözardı edebiliyor, farketse de görmezden gelebiliyor. Ama şunu da unutmamak lazım: kimse mükemmel değil.. En azından ben kendi hayatımdan yolaçıkarak bunları söylüyorum.Ve gerçekten bilmiyorum, çok fazla sevdiğim için mi aileme ilişkimizi en istikrarlı ve doğru zamanda açıklamak için uğraşıyorum.Biliyorum ki bundan 1 sene önce açıklasaydım asla onay alamazdım,ki benim için babamın rızası çok önemli.Ama şimdi arkadaşım olarak biliyor ve onu çok seviyor.Yavaş yavaş aşılıyorum bi yandan da ailevi problemler maddiyat derken çok önemli sorunlarla uğraşıyorum.Bazen hayat içinden çıkılmaz bi hal alıyor,ne yapacağımı şaşırıyorum.

Ve bütün yaşadıklarımın ceremesini bazen sevdiğime çıkartabiliyorum.Bunu çok düşündüm ve anladım ki aslında ona bazen çok kızıyorum, çok kıskanç,biri bana bakacak görecek farkedecek konuşacak diye aklı gidiyor:( sanki dünya güzeli var karşısında, resmen çirkin,bakımsız,pasaklı dolaşmam hoşuna gidiyor desem yeri.4 yıllık bi ilişkimiz var onu çok seviyorum ama bazen nefes alamıyorum ve ayrı şehirlerde olduğumuz için bu konuları gündeme getirip tartışmak istemiyorum.Geçirdiğim zor günlerde bi de bunlarla uğraşacak gücüm yok.Ama içten içten kızıp beni anlamadığı için de başka bir yerden patlıyorum.Bu ilişkimize zarar vercek gibi geliyor son zamnlarda ben öfkemi kontrol edemiyorum çünkü. Giyim kuşam için de ondan vazgeçmek istemiyorum,onun da kusuru bu. Biraraya gelemiyoruz doğru dürüst,gelsek bir nebze yumuşama olur gibi geliyor,yanyanayken üzüleceğim diye içi titrer,ama mesajla olmuyo işte:(

katetmemiz gereken hala bi dünya yol olması çok canımı sıkıyo, herşey çok belirsiz...

bu ayni kisiden iki ayni konumu var? sabah ben cevap yazmisdim... s
mdi mesajim yok..
basim dondu sanirim...
:44:

ilginç olan birşey yok aslında 2 tane üyeliğim var sabah işe gitmeden diğerine yazdım ama bi türlü yüklenmedi bende direk kapadım işe gittim ama yüklenmedi sanıyordum sonra bu üyeliğime girdim burdan yazdım taa ki siz söyleyene kadar hemen olayı çarpıtmasak arkadaşlar hı

Elbetteki kaçmayı düşünmeyin, hangi yüzyılda yaşıyoruz. Sevgiliniz bu konuda anlayışlı olmak zorunda.
Aileler evlatları için endişelenirler bu çok normaldir haksızda olsalar.

Sevgiliniz bunun için uğraşacak eğer sizi seviyorsa.Öyle üzülerek, arada kalarak olmaz.

ilginç olan birşey yok aslında 2 tane üyeliğim var sabah işe gitmeden diğerine yazdım ama bi türlü yüklenmedi bende direk kapadım işe gittim ama yüklenmedi sanıyordum sonra bu üyeliğime girdim burdan yazdım taa ki siz söyleyene kadar hemen olayı çarpıtmasak arkadaşlar hı

İki üyeliğinizin olması yasak..Diğer konunuzun içinide boşaltmışsınız, buda yasak.

neden boşanmış bu önemli .ayrıca şuda var bir erkek evlenene kadar ilişkiler yaşamış oluyor buna aileler karşı çıkmıyor ama evlenip boşanınca çıkıyolar .bende anlamam bunu neden .

neden boşanmış bu önemli .ayrıca şuda var bir erkek evlenene kadar ilişkiler yaşamış oluyor buna aileler karşı çıkmıyor ama evlenip boşanınca çıkıyolar .bende anlamam bunu neden .

O adam bekar olsaydı, konu sahibi evlenip boşansaydı belkide bu tepkiden daha büyük tepki alırdı adamın ailesinden..
Bunu yaşayan adam 3-5 taneyse bu haksız muameleye maruz kalan kadın onlarcadır.

Elbetteki kaçmayı düşünmeyin, hangi yüzyılda yaşıyoruz. Sevgiliniz bu konuda anlayışlı olmak zorunda.
Aileler evlatları için endişelenirler bu çok normaldir haksızda olsalar.

Sevgiliniz bunun için uğraşacak eğer sizi seviyorsa.Öyle üzülerek, arada kalarak olmaz.

Elinden geleni yapıyor aslında 2 senedir uğraşıyor bunca çabalarının karşında ufacık bir ilerleme olmadığı için üzülüyor. Haklılar tabi ailem bi yerde ama mutluluğum içinde bir şeyleri kabullenebilseler keşke

Elinden geleni yapıyor aslında 2 senedir uğraşıyor bunca çabalarının karşında ufacık bir ilerleme olmadığı için üzülüyor. Haklılar tabi ailem bi yerde ama mutluluğum içinde bir şeyleri kabullenebilseler keşke

Sevdiği için iki yıl uğraşsa çok mu ? Üzülmesin, daha çok çabalasın.

Kendini ifade etsin karşılarına çıkarak.

Hayırlısı olsun hakkınızda.

Ben bu tür yüzlerce vaka gördüm , hukuki olarak gerçekten evlenip boşanmış eşlerin boşanma davalarını çok gördüm..Evliliğinizin 3.ayında eski eşini hatırladı diye problem yapanların sayısı hiç az değil.Şiddet eğilimli oluyorlar .. Tekrar düşünün aileniz karşıymış ailenizi ne olursa olsun karşınıza almayın

En azindan gercekden durustmussun cunku, hala supeleniyordum.:)carpitmak? zadece iki uyeliginizde ayni konuyu acmaniz sasirtmisdi.

Ama dediginiz gibide yuklenme sorunu cok kk'de bu yuzden ben 3,4 saniye sonra tekrar cevapla'ýa tikliyorum.. boylece genelikle islem olmus oluyor.

kızlar çok acımasızsınız boşanmış boşanmışla çocuklu çocukluyla bekar bekarla
kel kelle kör körle bumu sizin hayat anlayışınız dünya görüşünüz isterseniz paketlesinler aynı mağza vitrini gibi kimse uğraşmasın unutmayın herkes bekardı kimsenin garantisi yok bazı arkadaşlar sanki kendilerinin başına böyle bişey gelmeyecekmiş gibi konuşuyor insan ummadığını yaşar buna kendi bile şaşar arkadaşlar lütfen biraz daha insaflı olun kimse kimseyi batakhaneden kurtarmıyor

kızlar çok acımasızsınız boşanmış boşanmışla çocuklu çocukluyla bekar bekarla
kel kelle kör körle bumu sizin hayat anlayışınız dünya görüşünüz isterseniz paketlesinler aynı mağza vitrini gibi kimse uğraşmasın unutmayın herkes bekardı kimsenin garantisi yok bazı arkadaşlar sanki kendilerinin başına böyle bişey gelmeyecekmiş gibi konuşuyor insan ummadığını yaşar buna kendi bile şaşar arkadaşlar lütfen biraz daha insaflı olun kimse kimseyi batakhaneden kurtarmıyor

Ahhh ne güzel söyledin be keşke ailemde böyle düşünse herşey o kadar güzel olacak ki .. Evet ummadığını yaşar önceden biri gelip bana böyle şeyler yaşayacığımı söylese aslaaa böyle bişey yapmam derdim ama her zaman büyük konuşmamak lazımmış bunu anladım.

kadın içinde erkek içinde boşanmak çok zor karar verilmesi gereken bişey neen ayrılmış karısı pasaklımıydı beceriksizmiydi evle ilgisi yokmuydu bizim bitane abimiz var karısının müsrifliğinden boşandı borçtan başını kaldıramamış ama dünya iyisi bi insan şimdiki eşiyle o kadar mutluki mükemmel bi aile babası bi kaç örümcek beyinli yanlış düşünecek diye hayat boyu mutsuzmu yaşasın

Back
X