Artık Pes Ettim!

dogumgunun gecseydi bari..

Canim benim ...kiyamam sana çokuzuldum... Geçmiş tozdur ufle gitsin diyorum zorda olsa... Herşeye ragmen hayat güzel kuşlar uçuyor.. Kadere inan.. Tabikide aciyacak canin.. Ama Gün gelecek hepsi gececek.. Sen dimdik ayakta duracaksin... Boşver .. Hic arama.. O ararsa da yenik düşme duygularina ve açma asla... Bunu bi kere yapan bir daha yapar. Eğer gerçekten sevseydi bunalimda dahi olsa boyle diyemezdi hem doğum gününde.. Çünkü bunalimda olan erkek daha çok destek ister yaninda olduğunu bilmek ister... Bu bi acayip..

Erkek arkadasinin farkindaligini sevdim boylesi uzun sureli iliskilerde ciftler neyin ne oldugunu bazen anlayamiyor ve aliskanlik nedeniyle is evlilige kadar gidiyor ve sonuc husran oluyor veya bu durum evlilik adimlarindada ortaya cikabiliyor mantikli bi adim atmis aliskanlik baska sevgi tutku uyum baska olabilir tebrik ettim onu

Ne.Ağlıyorsun ? Değer kıymet bilmeyen bir zaat için? Küçük olan sen değil Karşındaki kişiliksiz insan! 8 Yılın Çöpe Gitmiş boş insan için.Ona yan sen!!! Salla gitsin Şe..fsiz i... Klozet İn içine.atılıp Sifonu Çekilecek İnsanmış!!!

8 sene yaa.. Biz bile sevgililik, evlilik toplamda 3 yıl.. Neden biterki bu kadar yıldan sonra. Anne babasının kaybı gerçekten çok ağır ama insan bu durumda en çok sevdiğine sarılmaz mı? Anlayamadım ayrılık sebebini ve üzüldüm boşa giden 8 senenize..

Yaşadığı acı asla küçümsenemez. Aniden anne ve babayı kaybetmek, boşluğun tam ortasına düşmektir. Herkes acısını farklı yaşıyor maalesef. Kimisi kırıp dökerek kimisi sıkı sıkı sarılarak..

Boşlukta olduğu için mi başka bir sebeple mi böyle davranıyor bilmiyorum ama her türlü çok yanlış. Aramayın, zamana bırakın.

7 yıl boyunca her şey güzeldi. Tabi ki de tartışmalarımız oluyordu ama bu çok başka değişik bir durum oldu.

Hayatı kolay değil bakmakla yükümlü olduğu ablası, kardeşi var belki de buda olabilir sebep.. Ben birinin olabildiğine inanmıyorum. Bunu aşık olduğum yada sevdiğim için düşünmüyorum karakterinde yok..

Acılarını hep geciktirerek yaşıyor. Acı yaşamıyor neredeyse diyebilirim. Patlak verecekti mutlaka bir gün bir zaman oda bu güne denk geldi. İşte aklımın almadığı şeyler de var bu adam 3 gün önce benimle tatil yapıyor geldikten sonra bu da neyin nesi demekten kendimi alamıyorum. Gerçekten çok acı..

Boşa giden 8 yıl.. Bütün çocukluk gençlik her şeyi aynı adamda yaşamak ve sonra hüsran ciddi anlamda çok acı verici bir durum...

Bende acılarımı insanlara sıkı sıkı sarılarak atlatırım ama ben bu kadar zaman acısını yaşadığına pek tanık olmadım sadece özlemlerine tanık oldum belki de bu yüzdendir acıları çıktı ortaya ağır geldi sorumluluklar acılar bilemiyorum ki.

Adamların en sıkıntılı günlerinde yanın da biz oluyoruz.
Sonra hooop başkası alıp gidiyor.
Aramayın bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…