• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Pes Ettim!

En azından o kadar yılın hatırına doğum gününde yapılmaz. Her sene kendimi sana acı acı hatırlatacağım diyor adam resmen
Adamın karaktersizliği konusunda kesinlikle haklısın. Benim sana anlatmak istediğim aramaya ya da tekrar barışmaya çalışma çünkü yapılan çok bariz açık şüseçik bencilllik. Dönerse de kabul etme tekrar o adamı hayatına.

Adamın karaktersizliği konusunda kesinlikle haklısın. Benim sana anlatmak istediğim aramaya ya da tekrar barışmaya çalışma çünkü yapılan çok bariz açık şüseçik bencilllik. Dönerse de kabul etme tekrar o adamı hayatına.

Böyle bir çaba içerisine girmedim girmeyi de düşünmüyorum. Zaten sanıyorum ki oda gelmeyi düşünmüyor.

Psikoljik olarak huzuru yine sizin yanınızda bulup yok olmuyor sevgili olarak bakamıyorum çok iyi dost yoldaşsın ama bi eksiklik var diyecek. Ama dönen o olacak..
dayanması çok zor ve acı ama bekleyin..
sabır ve sükunet diliyorum.

Sen ona en kötü günlerinde desteğini eksik etme o hemde doğum gününde sana bunu yaşatsın.
Nankör ve bencil bir insanmış,
Bu saatten sonra ilişkiniz yürümez gibi güven eksikliği yaşanır adam barışsanız bile yine seni yarı yolda bırakacak bir karakterdeymiş.

Senin açından ciddi bir travma olsa da, hissettiklerini açıkça söylemesi takdir edilmeli.
Duygusal şantaj yapmadan ona zaman tanısaydın olası ilişkiniz daha sağlam temellere oturacaktı.
Yaptıklarının karşılığı olarak yanında kalmasını ister miydin?

Psikoljik olarak huzuru yine sizin yanınızda bulup yok olmuyor sevgili olarak bakamıyorum çok iyi dost yoldaşsın ama bi eksiklik var diyecek. Ama dönen o olacak..
dayanması çok zor ve acı ama bekleyin..
sabır ve sükunet diliyorum.

En zor olan sabır ve sukunet zaten geldiği zaman ben ne yapacağım ne diyeceğim nasıl davranacağım bilmiyorum güven güven güven en temel bu ama hadi evlendik o zaman da git annnenin evine ben yalnız kalmak istiyorum demez mi bu adam?

Sen ona en kötü günlerinde desteğini eksik etme o hemde doğum gününde sana bunu yaşatsın.
Nankör ve bencil bir insanmış,
Bu saatten sonra ilişkiniz yürümez gibi güven eksikliği yaşanır adam barışsanız bile yine seni yarı yolda bırakacak bir karakterdeymiş.

Şuan benim de en büyük korkum bu çok seviyorum ben ama ben böyle hissederken o neden hissedemedi bir sürü sorular var aklımda.

Senin açından ciddi bir travma olsa da, hissettiklerini açıkça söylemesi takdir edilmeli.
Duygusal şantaj yapmadan ona zaman tanısaydın olası ilişkiniz daha sağlam temellere oturacaktı.
Yaptıklarının karşılığı olarak yanında kalmasını ister miydin?

Her zaman ne düşündüğünü söyleyen biriydi zaten aklındaki neyse diline vurur hemen.. Şantaj yapmadım aslında bizim durumumuz ile ilgili bir çok şey söyledim ona..
Kesinlikle istemezdim ama bunu da hak etmedim diye biliyorum sadece..

başka biri var gibime geldi. kesinlikle arama sorma. ona acı çektiğini ima eden herhangi bir şey paylaşma bir yerlerden. hiçbir şey olmamış gibi hayatına mutlu mesut devam ettiğini görürse seni, çantada keklik olarak görmekten vazgeçer..

başka biri var gibime geldi. kesinlikle arama sorma. ona acı çektiğini ima eden herhangi bir şey paylaşma bir yerlerden. hiçbir şey olmamış gibi hayatına mutlu mesut devam ettiğini görürse seni, çantada keklik olarak görmekten vazgeçer..

Hep bu yüzden kaybettim bence şimdi uzak kalınca daha iyi kavraya biliyorum.. Ben onun için hep cepteyim ne yaparsa yapsın yine yeniden kabul edebileceğimi düşünüyor sanırım.. Hala benim ona aldığım giysileri giyebiliyor ben bakamıyorum bile :((

Bu sene 8 yıl olmuş anne babasının vefatında 7 yıllıkmış ilişkiniz..
7 yıl boyunca nasıldı aranız hep böyle gel-gitlimiydi kendisi sizi sevdiğini gösteriyormuydu?
Başka bir kız yok bence ama kafasıda çok dağınıkk.. bilemiyorum..
Sanırım en doğrusu aramamak ve o arasada artık telefonlara çıkmamak.

Cok klasik olacak ama :"Birak gitsin!Dönerse zaten senindir! Dönmezse zaten hic senin olmamistir!"
Bu sürectede sizde bi ölcüp tartartirsiniz, bakalim seviyormusunuz, yoksa aliskanlikmi, asikmisiniz yoksa zor zamanlar gecirdi diye kendinizi onun yaninda olmaya mecburmu hissettiniz!! Kimbilir belki o döndügünde siz onun hic olmamis olacaksiniz...:ssz:

Psikolojisi ne kadar bozuk olsa bile ayrilik kararini sana dogum gununde aciklamamaliydi. Arama bence. Arasa bile acma derim

Bence hayatinda yeni kararlara yeni asklara yelken açtı. Bunun icin de sizi bırakması gerekiyordu. Aci verir ama bir süre sonra geçer. Sakin gururunu cigneyip de gitme. Bu işi bitti bil ve buna göre üzül, ağla. Atlatmaya bak...

Yaşadığı şey çok acı olsa gerek ben olsam değil bir yıl ömrümün sonuna kadar kendime gelemezdim
Bir dönem içime kapansam da yine sevdiklerimden güç alırdım
Sevdiğim bir insan varsa ona daha sıkı sarılırdım.
Bence hayatı sorgular olmuş erkek arkadaşın
Gerçekten kafasında ki alışkanlık mı aşk mı bunu çözmeye çalışıyor ve onu bunu iten bazı sebepler olmalı
İlle de yeni biri var diyemeyiz bambaşka şeyler düşünüyor da olabilir

En zor olan sabır ve sukunet zaten geldiği zaman ben ne yapacağım ne diyeceğim nasıl davranacağım bilmiyorum güven güven güven en temel bu ama hadi evlendik o zaman da git annnenin evine ben yalnız kalmak istiyorum demez mi bu adam?

Benim başımdan da bi benzeri geçti simdi iyiyiz çok şükür ama korktuğum vakitler olmuyor mu oluyor.. ilk başta bittiğinde bitmiş olarak kalsaydı keşke dedim.. hakkinizda hayirlisi olsun. Üzülmeyin diyemem insaniz hüngür hüngür aglayacagiz sokaklar anlamsizlasacak ama..
başka bir seyler uğraşıp insanlara daydali olabileceginiz bir alanda hizmet etmek sizi o kötü anlarsan daha çabuk kurtaracaktir diye umuyorum. Allah kolaylik versin..

anne ve babasının vefatlarından önce nasıldı aranız yine bu şekilde miydi kazadan sonra mı değişti. eğer kazadan sonra değişti ise biraz daha sabretmenizi öneririm çünkü daha atlatamamış olabilir kolay bir şey değil sonuçta

Erkek arkadaşım ile devam eden 8 yıllık bir ilişkimiz vardı. Ancak geçtiğimiz pazartesi günü ( doğum günüm bu arada ) ayrıldık. Geçen sene anne ve babasını trafik kazasında kaybetti pisikolojik olarak iyi bir durumda değil bu zamana kadar hep destek oldum alttan aldım davranışlarımda ihtimam gösterdim kırmamak incilmemesi adına yapılabilecek her şeyi yaptığıma inanıyordum taki pazartesi gününe kadar. 3 gün öncesinde yaz tatilimizi beraber yapıp gayet güzel şekilde döndük kafası hep karışık ve doluydu bunu biliyordum kendisi de bunu hep ifade ediyordu zaten ama hep farklı kişiler farklı şeyler üzerine düşüncesi vardı. Pazartesi günü beni aldı karşısına paşa paşa 'Ben bir döngünün içerisindeyim seni seviyor muyum yoksa sen bende bir alışkanlık mısın senin hayatımda olmanı istiyor muyum bilmiyorum biraz ara vermek kendimi dinlemek ve tartmak istiyorum şu zaman geçsin bakalım olursa olur olmazsa olmaz' dedi. Tabi ben yerle bir oldum doğum günümde sürpriz beklerken benimle konuşulan konu çok farklıydı. 'Ben bu zamana kadar sana hep destek oldum, her konuda yardımcı olmaya çalıştım sen bana neler söylüyorsun' dedim. ( geçen sene anne - babasını ilk kaybettiği zamanda da bu tip bir durum olmuştu ) Sen gideceğim diyorsun tamam diyorum geleceğim diyorsun tamam diyorum ben senin bu zamana kadar her şeyine eyvallah dedim. Ben buraya bunları duymak için gelmedim sen beni yerle bir ettin dedim. Neyse sen zaten gelmek istediğin zaman ararsın, yazarsın, gelirsin sen yolunu bulursun dedim kalktım gittim. Konuşurken yüzüm haricinde her yere bakıyordu her halde ortada anlam veremediğim bir şeyler oldu ama ben anlamadım. Kendimi hiç bu kadar aciz hissetmedim gururum yerle bir oldu günlerce ağlamaktan gözlerim şişti ama inat ettim aramadım mesaj atmadım bunları yapmayı da düşünmüyorum zaten ondan da ses yok. Şimdi size ihtiyacım var sizce ne oluyor ve benim ne yapmam gerekiyor bilmiyorum içinden çıkamıyorum. Lütfen yardım edin..
bırak gitsin dönerse senindir dönmezse elindir..yapacak birşey yok..

Erkek arkadaşım ile devam eden 8 yıllık bir ilişkimiz vardı. Ancak geçtiğimiz pazartesi günü ( doğum günüm bu arada ) ayrıldık. Geçen sene anne ve babasını trafik kazasında kaybetti pisikolojik olarak iyi bir durumda değil bu zamana kadar hep destek oldum alttan aldım davranışlarımda ihtimam gösterdim kırmamak incilmemesi adına yapılabilecek her şeyi yaptığıma inanıyordum taki pazartesi gününe kadar. 3 gün öncesinde yaz tatilimizi beraber yapıp gayet güzel şekilde döndük kafası hep karışık ve doluydu bunu biliyordum kendisi de bunu hep ifade ediyordu zaten ama hep farklı kişiler farklı şeyler üzerine düşüncesi vardı. Pazartesi günü beni aldı karşısına paşa paşa 'Ben bir döngünün içerisindeyim seni seviyor muyum yoksa sen bende bir alışkanlık mısın senin hayatımda olmanı istiyor muyum bilmiyorum biraz ara vermek kendimi dinlemek ve tartmak istiyorum şu zaman geçsin bakalım olursa olur olmazsa olmaz' dedi. Tabi ben yerle bir oldum doğum günümde sürpriz beklerken benimle konuşulan konu çok farklıydı. 'Ben bu zamana kadar sana hep destek oldum, her konuda yardımcı olmaya çalıştım sen bana neler söylüyorsun' dedim. ( geçen sene anne - babasını ilk kaybettiği zamanda da bu tip bir durum olmuştu ) Sen gideceğim diyorsun tamam diyorum geleceğim diyorsun tamam diyorum ben senin bu zamana kadar her şeyine eyvallah dedim. Ben buraya bunları duymak için gelmedim sen beni yerle bir ettin dedim. Neyse sen zaten gelmek istediğin zaman ararsın, yazarsın, gelirsin sen yolunu bulursun dedim kalktım gittim. Konuşurken yüzüm haricinde her yere bakıyordu her halde ortada anlam veremediğim bir şeyler oldu ama ben anlamadım. Kendimi hiç bu kadar aciz hissetmedim gururum yerle bir oldu günlerce ağlamaktan gözlerim şişti ama inat ettim aramadım mesaj atmadım bunları yapmayı da düşünmüyorum zaten ondan da ses yok. Şimdi size ihtiyacım var sizce ne oluyor ve benim ne yapmam gerekiyor bilmiyorum içinden çıkamıyorum. Lütfen yardım edin..
onun bu ayrilikla ne demeye calistigini biz degil sen anlarsin...biz sizin nasil bir iliskiniz var bilmiyoruz... sonucta aile kaybi var.... tatile gittik diyorsun orda hareketleri nasildi sana yani bu cocuk hep bunalimda diye sana sevgili gibi davranmadimi? arada ki farki anlayamiyormusun? cok iyiydiniz de bir anda mi karar aliyor? eger oyleyse kesin baskasi vardr eski hayatini kapatip yeni sayfalar acmak istiyordur sen artik belki dost oldun bilemiyorum yasadiklarinizi... eger bi anda olmadiysa gercekten tedaviye ihtiyaci var atlatmasi icin kolay degil... ama sen kesinlikle arama acili seyler paylasma.. aradigin da acma sen oyuncak degilsin cepte hatun asla olma... hersey gonlunce olsun

Çok kotu ya sen o kadar çabala her seyine tamam de doğum günümde acaba ne sürpriz yapicak diye hazirlan suslen git bunları desin.

Back