kizlar okuz nisanlim tekrar msj atti yazmiski; takilari ve digerlerini arkadasa verr yazmis. zaten aglamisti takilar icin nisanda neyapmaliyim :S
canm hiç bir şeyi verme bence onlar senin hakkın ne kadar pis adi adammış yaa utanmadan birde istiyor sakı verme derimm
bende başından okudum konuyu canım cidden kusura bakma ama tam öküzmüşaslında nişanda takılan takılar kız tarafının verme zorunluluğun yok ki sizin yaptığınız masrafa karşı kız tarafının olur takılar
sen ne yap et kurtl sonra telefonunuda değiştir nişanda fazla masraf yaptıysanız takılarıda verme ama baktın cok yapısıyor seni rahatsız edecek her baheneden kurtul işallah karakterli düzgün bir admala ilerde severek yuva kuarasın vayyy beee aralarına girseydin her gn aglardın heralde
Aynen katılıyorum neyi varsa ver altınlara tenezzül bile etme daha çok lağbali olmaya değmez, not faalnda yazma bnce muhatap olcagn seviyede biri degilmiş.valla bence iki kuruş için değmez; ver kurtul. çünkü vermezsen peşini bırakmaz öyle insanlar. tamamen iletişimi koparmak istiyorsan neyi var, neyi yok ver; çöpünü bile ver.
canim aslinda daha once bununla ilgili bircok baslik actim 1 tanesini bile okursan eger anlarsin, ama kisaca soyle soyliyeyim kultur farkliligi, ailelerin uyusmamasinisan olmadan once bir cok kez davet ettik gelmediler, nisanlandim 5 ay gecti bir kez olsun ne geldiler ne gittiler gecen pazar dugun konusmaya gelmislerdi, sonucta birbirini tanimayan 2 aile birbirne bu 5 ay boyuncq gelip gitmesi lqzimken hic gelip gitme olmadi bunun nedenide cadi anasiydi, hep bahane buldu. babamda ben tanimadigim aileye kizimi vermem dedi, birbirimizi tanimamiz lazim dedi. birde ben universite mezunuyum nisanlim dugun muhabetti basladigindan beri sen calismazsin cocugumuz olur onu buyutursun calismana gerek yok demeye baslamisti, buda ailemiz arasindakriz yaratti,aslinda daha onceki 1 konumu bile okusan daha iyi anlarsin canim ok
takılar derken ne taktılar
Allahım benm sonumda böyle mi olacak yoksa :44: 3 aydır nişanlıyız ne geldiler ne gittler ne aradılar, sürekli bahaneler.. düğün tarihi belli olamıyor, maddiyatları iyi değil die , ama ev yaptırmayı biliyorlar.. nişanlımla sürekli kavga sürekli kavga
Aynen katılıyorum neyi varsa ver altınlara tenezzül bile etme daha çok lağbali olmaya değmez, not faalnda yazma bnce muhatap olcagn seviyede biri degilmiş.
valla bence iki kuruş için değmez; ver kurtul. çünkü vermezsen peşini bırakmaz öyle insanlar. tamamen iletişimi koparmak istiyorsan neyi var, neyi yok ver; çöpünü bile ver.
ben herseylerini verdim zaten ve kalanlarida vermeye raziyim
ama takilanlari vermem cunku bende az masraf etmedim nisan icin hicte vermem.
hem benim ona aldigim ve yirttigi ayakkabilara saysin
daha da ince hesaba girersem bana borclu bile sayilir okuz. ben boyle dusunuyorum acikcasi.
kusura bakma dilara'cım ama tam görmemişlerin içine düşmüşsün! bu ne terbiyesizlik ne seviyesizliktir yaa!
sen nişanı attığını söylüyorsun adam sana aldığı bohçanın derdine düşmüş. utanmadan 10 liralık şarj aletini isteyecek kadar
ucuz biri ile sen nasıl bir yuva kurmayı düşündün yazık vallahi yazık!!
muhtemelen konu komşularının taktığı 20 liraları da iç edecekler sakın verme git kurban kestir o parayla fakire dağıt başının gözünün sadakası olsun.
Allah'a da şükret böyle seviyesiz insanlardan seni kurtardığı için!
ben yavas yavas ozlemeye basladim((((
Dahada çok özlüceksin ama yaptıkalrınıda unutma olurmu aklına getir
yaptiklarini dusunuyorum canimm ancak bununla icimi soguturuyorum ama icim icimi kemirmeye basladi,arayip napiyosun demek geliyor icimden(((((((( oda uzuluyordur belki oda ozlemistir beni (((((( off sabir ediyorum yapacak biseyim yok ((( dun en yakin arkadasimin dugunune gittim. ikimizi davet etmisti ama ben dugune annemle gittim, dugunde ve dugunden sonra yapariz diye konustugumuz onca sey geldi aklima birden.
ozledigimi farkettim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?