Nişan artik nisanli degilimmm :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kizlar okuz nisanlim tekrar msj atti yazmiski; takilari ve digerlerini arkadasa verr yazmis. zaten aglamisti takilar icin nisanda neyapmaliyim :S

bende başından okudum konuyu canım cidden kusura bakma ama tam öküzmüş aslında nişanda takılan takılar kız tarafının verme zorunluluğun yok ki sizin yaptığınız masrafa karşı kız tarafının olur takılar

canm hiç bir şeyi verme bence onlar senin hakkın ne kadar pis adi adammış yaa utanmadan birde istiyor sakı verme derimm

canm hiç bir şeyi verme bence onlar senin hakkın ne kadar pis adi adammış yaa utanmadan birde istiyor sakı verme derimm

canim benim zaten takilari vermeyecegim. o okuz istedigi kadar diretsin.
birde bohcalar yollaniken icine koymayi unuttugum bende kalan telefon sarjini birde soz cikolatasinin tepsisini mavi cop posetleri var ya hani :)) ona koydum :))) icine de soyle bir not yazmayi dusunuyorum. :))

bana gore bunlarin yeri belediye coplugu ama simdi layik oldugu copluge gidiyorlar al hayrini gor yazmayi dusunuyorum. :))))

hem ayrica ben ona, onun bana aldigindan daha cok sey aldim oda hepsini yollamadi,
mesela ayakkabi aldim birini parcalamis yirtilmis, digeride yine parcalanmis gibi birsey
sonra tattile gittigim yerden duvartabagi ve havlu almistim onlari gondermediler
bende onun gibi yuzsuzlesip istemedim. onun seviyesine dusup onun gibi istemek bana ters. ama takilari vermicem kizlar :)

sen ne yap et kurtl sonra telefonunuda değiştir nişanda fazla masraf yaptıysanız takılarıda verme ama baktın cok yapısıyor seni rahatsız edecek her baheneden kurtul işallah karakterli düzgün bir admala ilerde severek yuva kuarasın vayyy beee aralarına girseydin her gn aglardın heralde

saol canim yaa allah razi olsun

dedigin gibi iclerine girsem neler olurmus ben bile sasiriyorum. telefon numaramida degistiricem insallah aayyy allahim kurtulmusum yaaa resmen kurtulmusum cok sukur allahima :)

Son düzenleme:
valla bence iki kuruş için değmez; ver kurtul. çünkü vermezsen peşini bırakmaz öyle insanlar. tamamen iletişimi koparmak istiyorsan neyi var, neyi yok ver; çöpünü bile ver.

valla bence iki kuruş için değmez; ver kurtul. çünkü vermezsen peşini bırakmaz öyle insanlar. tamamen iletişimi koparmak istiyorsan neyi var, neyi yok ver; çöpünü bile ver.
Aynen katılıyorum neyi varsa ver altınlara tenezzül bile etme daha çok lağbali olmaya değmez, not faalnda yazma bnce muhatap olcagn seviyede biri degilmiş.

Allahım benm sonumda böyle mi olacak yoksa :44: 3 aydır nişanlıyız ne geldiler ne gittler ne aradılar, sürekli bahaneler.. düğün tarihi belli olamıyor, maddiyatları iyi değil die , ama ev yaptırmayı biliyorlar.. nişanlımla sürekli kavga sürekli kavga

sikma canini, sadece allaha dua et hayirlisi icin dua et, hep hayirlisini iste canim ben de onceden hep alllahim onsuz yapamam. olsun olsun dedim, nisandan sonrada okadar diretmeme ragmen hep hayirlisinin olmasi icin dua ettim, istihareye yattim, allah hakkimda gercekten hayirlsini verdi, simdi ohhh sukur kutulmusum diyorum :)) ustumden koca bir yuk kalkti valla :))

Aynen katılıyorum neyi varsa ver altınlara tenezzül bile etme daha çok lağbali olmaya değmez, not faalnda yazma bnce muhatap olcagn seviyede biri degilmiş.

ben herseylerini verdim zaten ve kalanlarida vermeye raziyim
ama takilanlari vermem cunku bende az masraf etmedim nisan icin hicte vermem.
hem benim ona aldigim ve yirttigi ayakkabilara saysin
daha da ince hesaba girersem bana borclu bile sayilir okuz. ben boyle dusunuyorum acikcasi.

Son düzenleme:

ben kurtulman ve bu meselenin biran önce tamamen kapanması için dedim canım. tabi en iyisini bilecek sensin...

kusura bakma dilara'cım ama tam görmemişlerin içine düşmüşsün! bu ne terbiyesizlik ne seviyesizliktir yaa!
sen nişanı attığını söylüyorsun adam sana aldığı bohçanın derdine düşmüş. utanmadan 10 liralık şarj aletini isteyecek kadar
ucuz biri ile sen nasıl bir yuva kurmayı düşündün yazık vallahi yazık!!
muhtemelen konu komşularının taktığı 20 liraları da iç edecekler sakın verme git kurban kestir o parayla fakire dağıt başının gözünün sadakası olsun.
Allah'a da şükret böyle seviyesiz insanlardan seni kurtardığı için!

evet canim aynen dedigin gibi belki 10lira bile degil 5 liradir o saj aleti.onu bile isteyecek kadar yuzsuzmus. ben zaten vericem ne istiyorsa ama takilari vermem dedigin gibi basimin gozumun sadakasi niyetine dagitirim daha iyi.

ve sooookkk soooook soooookkk dun gece "cok ozledim" diye msj atmis bu ne perhiz bu ne lahana tursusu diyorum artik..

ama kararim kesin bundan donmem. kesin ve kesin bu is bitti canim sende emin olabilirsin :)

yaa varya aslinda ben sana ne kadar tesekkur etsem azdir sen en basindan beri bir sonraki olacagi hep bildin. senin gibi birini tanidigim icin cooook sansliyim iyiki varsin valla:))))

Dahada çok özlüceksin ama yaptıkalrınıda unutma olurmu aklına getir

yaptiklarini dusunuyorum canimm ancak bununla icimi soguturuyorum ama icim icimi kemirmeye basladi,arayip napiyosun demek geliyor icimden (((((((( oda uzuluyordur belki oda ozlemistir beni (((((( off sabir ediyorum yapacak biseyim yok ((( dun en yakin arkadasimin dugunune gittim. ikimizi davet etmisti ama ben dugune annemle gittim, dugunde ve dugunden sonra yapariz diye konustugumuz onca sey geldi aklima birden.

ozledigimi farkettim ((

Son düzenleme:

Sende haklısın ne diyimki Allah sabrını versin arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…