• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaaar demeli miydim ?

ah bir de dışarıya yansıttığım kadar gerçekten mutlu olsam keşke :KK70:
Boşver canım dosta düşmana karşı herdaim kuyruğu dik tut.İnsanlar dışında gördüklerine göre hasetinden çatlar o yüzden bol bol gülümseme :D :D inşallah zamanlada tam olarak unutursun.Karşına seni gerçekten hakeden biri çıkar inşallah :KK36::KK37:

Selamını almakla çok iyi yapmışsın. Ters davransaydın, arayıp sormamakla çok iyi yapmışız diye düşüneceklerdi.
belli ki yeni gelin den pek memnun değiller para bile harcamamışlar size aldıklarını ona hediye etmişler.
Hayırlı olsun demenizi gerektirecek bir durum yok. Siz o kadar üzülürken evlilik hayalleriniz yarım kaldığında sizi düşünen oldu mu? Ne diye iyi dilek de bulunacaksınız.

ne güzel dilekler çok teşekkür ederim ya iyi ki varsınız.
Boşver canım dosta düşmana karşı herdaim kuyruğu dik tut.İnsanlar dışında gördüklerine göre hasetinden çatlar o yüzden bol bol gülümseme :KK70: :KK70: inşallah zamanlada tam olarak unutursun.Karşına seni gerçekten hakeden biri çıkar inşallah :KK36::KK37:

ne güzel dilekler çok teşekkür ederim ya iyi ki varsınız.
Teşekkür ederim canım iyi ki sizde varsınız ve iyi ki burası var.Bana resmen her anımda merhem oldu bu site ve arkadaşlarım yani sizler birbirimiz ne kadar tanımaksa realde sevindik ,güldük,eğlendik,ağladık ve birbirimize hep destek olduk.Ailelerimiz yada çok yakınlarımız bile anlamıyor bazen lakin burda en azından fikri alışverişi iyi oluyor.:KK19:

Selamını almakla çok iyi yapmışsın. Ters davransaydın, arayıp sormamakla çok iyi yapmışız diye düşüneceklerdi.
belli ki yeni gelin den pek memnun değiller para bile harcamamışlar size aldıklarını ona hediye etmişler.
Hayırlı olsun demenizi gerektirecek bir durum yok. Siz o kadar üzülürken evlilik hayalleriniz yarım kaldığında sizi düşünen oldu mu? Ne diye iyi dilek de bulunacaksınız.
valla doğru ne diye iyi dilekte bulunucam günlerce ağladım ben o haberi duyduğumda kahroldum onlar o haberi benim üzülmem için yollamadılar mı zaten

Teşekkür ederim canım iyi ki sizde varsınız ve iyi ki burası var.Bana resmen her anımda merhem oldu bu site ve arkadaşlarım yani sizler birbirimiz ne kadar tanımaksa realde sevindik ,güldük,eğlendik,ağladık ve birbirimize hep destek olduk.Ailelerimiz yada çok yakınlarımız bile anlamıyor bazen lakin burda en azından fikri alışverişi iyi oluyor.:KK19:
aynen o zaman iyi ki kadınlar kulübü var :KK49::KK68:

valla doğru ne diye iyi dilekte bulunucam günlerce ağladım ben o haberi duyduğumda kahroldum onlar o haberi benim üzülmem için yollamadılar mı zaten
Nişanı bozmanız ne kadar ağırlarına gitmiş ki koskoca adam nispet yapar gibi haber gönderiyor ne kadar ayıp. Önceden insanlar da utanma vardı. El kızının Günahına girdik yarı yolda bırakmak olmaz denilirdi. Şimdi nispet yapılır olmuş.

İpleme dallamayı bence. Normal ir insan nişan atıp hızla başkasıyla nişanlanamaz, öyle olsa dahi sana özel alınan hediyeleri karşı tarafa sunmaz. Onu ciddiye alma artık, yeterince almışsın zaten zamanını yedirme ayıya.

inadina selam vermis sana selami al sonucta allahin selami ama dahasini getirme bence umrunda olmasin umursamaz davran
yok yok ne devamı Allah korusun ben onlarla konuşacak olsam bana aldıkları eşyaları kıza verdiklerini öğrendiğimde konuşacaktım. Aman neyse mutlu olsunlar.

Bence de hayırlı olsun dememeniz iyi olmuş.
Nişan atıp 1-2 ay sonra başkasıyla nişanlananları anlamıyorum.
Sizin için alınanların yeni nişanlıya takılması da kız açısından acınası bir durum.
Sanırım ben yerinizde olsam selamını almaz görmezden gelirdim.

İyi olmuş söylememeniz. Sanki takip eder yada merak eder gibi olurdunuz ki zaten biliyordur bildiğinizi. Siz gayet umurumda değil,mutluyum mesajı vermişsiniz.

Back