• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan artik nisanli degilimmm :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kurtuluşunu kutla ve canını sakın hiçbirşey için sıkma.. senden önemli değil hiçbirşey , herşeyin en iyisine ve en güzeline layıksın unutma.. bende bir zamanlar sözlüydüm , olmadı ayrıldık.. şimdi iyikide olmamış diyorum.. bundan sonra herşeyin nasıl olması gerektiğini biliyosun en azından.. ilk zamanlar biraz sıkıntılı geçebilir ama hayatta hiçbirşey atlatılmaz , hiçbir yara kapanmaz değil.. moralini yüksek tut ve kafanı dağitacağın uğraşlar bul bence.. hakkında hayırlısı olsun canım :34:

kurtuluşunu kutla ve canını sakın hiçbirşey için sıkma.. senden önemli değil hiçbirşey , herşeyin en iyisine ve en güzeline layıksın unutma.. bende bir zamanlar sözlüydüm , olmadı ayrıldık.. şimdi iyikide olmamış diyorum.. bundan sonra herşeyin nasıl olması gerektiğini biliyosun en azından.. ilk zamanlar biraz sıkıntılı geçebilir ama hayatta hiçbirşey atlatılmaz , hiçbir yara kapanmaz değil.. moralini yüksek tut ve kafanı dağitacağın uğraşlar bul bence.. hakkında hayırlısı olsun canım :34:

tesekkur ederim cnm

evet kizlar yanlis duymadiniz artik nisanli degilim, nisani attik,bohcalar ve bohcalar disinda birbirimize aldigimiz hersey iade edildi, ben daha once nisanlimin annesi yuzunden cep telefonumu kirmistim, nisanlimda sevgililer gununde bana cep telefonu almisti onu dahi yolla dedi herseyini topladim ve yolladim, oda bana yolladi tabi.bohcalarin ve takilarin iade edildigi o gunun gecesi beni aradi nisanlim, neden ariyorsun bohcalarda bi eksikmi var yoksa beni bir daha sakin arama dedim, ben sadece nasilsin demek icin aradim dedi bana, bende yuzune kapattim. nisani atalim 1 hafta oluyor telefonum olmadigi icin kapali ama actigimda bakiyorum surekli aramis ve sesli msj birakmis, sesli msjlarda acinca beni ara diyor, son kez yuzyuze konusalim diyor, ne yapacagimi sasirdim, ailem artik disari tek cikmama izin vermiyor, heryere annemle gidiyorum babam tek gondermiyor cunku. aileme son kez yuzyuze konusmak istedigini soyledim, sana zarar verir sakin bizden habersiz bisey yapma diyorlar ama napicami bilmiyorum. fikri olan varmi?

Çok üzüldüm.Herşeyin hayırlısı

acikcasi ayrilmak degildi benim niyetim... hicbirzamanda bu olmadi sadece bize nisandan bu yana yani 5 aydir ilk kez gelmelerine ve bu gelis sebeplerininde dugun olmasina karsilik olumsuz tavir takindik yaptiklari yanlisi gormeleri icin ama is bu noktaya geldi. beni sahiplenmedi yaa dunya bir yana sen bir yana diyemedi, yaptiklari yanlisi gorup evet adamlar hakli diyemedi, diyemediler, hersey hallolur yeterki gonuller bir olsun deyip toparlayaci olmadilar yiktilar:((( bizim ikimizin emegini bir anda silip attilar, atti... ben aileme hep savundum onlari ama onlar bunu yapti yiktilar bizi:(( en cok agirima giden bu oldu:((((((

ahh canım belliki çok incitmişler seni. onun ailesi bi yanada keşke o sahip çıksaydı. benim sevdigim ne istiyosa o olsun deseydi. bende böyle bişeyi kaldıramazdım heralde. çok agır insanın sevdigim dedigi arkasında dag gördügü birinin yanında olmaması. ne demek ailenmi benmi... ailede çok önemli , sevgilide. şimdiden bu ayrımı yapıyosa bilmiyorm artık. neden böyle hayat neden üzülmek varki :( herkes gibi senin de mutlu olmak hakkındı çok görmüşler. kıyamam yaa üzülmee :(:(

Canım benim!
Söylemesi kolay ama zamanla atlatırsın bu yaşadıklarını inşallah!
Rabbim hayırlısını ihsan etsin!

onun ailesi aile seninki ne? sana nasıl ya ailen ya ben diyor madem oyle o vazgecsin ailesinden seni boyle bir tercih yapmak zorunda bırakan bir insana guvenemezsin ailene sırtını cevirdigin an zaten yalnız kalmıssın demektir sen dogrusunu yapmıssın hatalı olan o kim derki tamam ailemi es geciyorum seni seciyorum diye o daha cok arar seni pismanlıkdan kapında kopek olur

Son düzenleme:
onun ailesi aile seninki ne? sana nasıl ya ailen ya ben diyor madem oyle o vazgecsin ailesinden seni boyle bir tercih yapmak zorunda bırakan bir insana guvenemezsin ailene sırtını cevirdigin an zaten yalnız kalmıssın demektir sen dogrusunu yapmıssın hatalı olan o kim derki tamam ailemi es geciyorum seni seciyorum diye o daha cok arar seni pismanlıkdan kapında kopek olur

nisanlima gore yani artik eski nisanlim oluyor tabi, beyfendiye gore ben kendisini secmeliymisim, bu onun cok zoruna gitmis,ailemi sectigim icin hic pisman degilim cunku ailem hep benim icin cekti bukadar seyi, onlarin bunda ne cikari oldu yada olabilir tek cikarlar benim bizim mutlulugumuzdu onuda cok gorduler, babam zaten bugun dediki bak onunla konustugunu duyarsam bitersin benim icin ararsa bile konusmayacaksin dedi cok sert konustu.

buarada kendisinin son kez goruselim teklifini ben net bir sekilde reddettim 2 gundur aramiyor :(((((((((

Son düzenleme:
ahh canım belliki çok incitmişler seni. onun ailesi bi yanada keşke o sahip çıksaydı. benim sevdigim ne istiyosa o olsun deseydi. bende böyle bişeyi kaldıramazdım heralde. çok agır insanın sevdigim dedigi arkasında dag gördügü birinin yanında olmaması. ne demek ailenmi benmi... ailede çok önemli , sevgilide. şimdiden bu ayrımı yapıyosa bilmiyorm artık. neden böyle hayat neden üzülmek varki :( herkes gibi senin de mutlu olmak hakkındı çok görmüşler. kıyamam yaa üzülmee :(:(

uzulmiyim dimi:(((( elimde degil, herkese guclu gorunmeye calissamda icimde ne firtinalar koptugunu kimse bilmiyor:(((( burdaki kizlardan baska :((( destegin ve ilgine tesekkurler caniiimmmmmm :((

canim aslnda ne olduysa nisandn snra oldu, o taki meselesinden sonra
bitmesi konusuna gelince oda soyle oldu, ailesi dugun konusmaya geldikleri gun eve gidince bunu bi guzel doldurmuslar, oda bana acti agzini yumdu gozunu saymadigini birakmadi, ben ailemi dugun icin yolladim siz neler yapmissiniz dedi ki bi bisi yapmadik kadin yani annesi birin ustune bes katip ortaligi ayaga kaldirdi, nisanlim bana sordu dediki, bak kizim senin ailenle benim ailem zaten anlasamaz yani senin istedigin gibi uyusamazlar ben bunun en basindan beri farkindayim zorlayip duruyorsun dedi, sen simdi aileni mi seciyorsun benimi dedi. bende dedimki, seni seviyorum ama ailemin gonul rizasi olmadan bu is olmaz dedim, sen ne yaradan geciyorsun ne serden dedi bana, bende dedimki ailemin kolunu kanadini kiramam dedim iyi peki dedi aksamina yolladilar bohcari :(

Böyle yaptıysalar üzülsende boşver gitsin.Son kez konuşmayı bohçayı göndermeden yapmalıydı.Oyun mu bu? Birde evlilik nişan döneminden daha sancılı geçer üzülürsün.Hele ki nişan atıldıktan sonra herşey dahada kötü olur.Bence iş bul çalış , kariyer yap.Zaten gençsin daha..

Böyle yaptıysalar üzülsende boşver gitsin.Son kez konuşmayı bohçayı göndermeden yapmalıydı.Oyun mu bu? Birde evlilik nişan döneminden daha sancılı geçer üzülürsün.Hele ki nişan atıldıktan sonra herşey dahada kötü olur.Bence iş bul çalış , kariyer yap.Zaten gençsin daha..

aynen canim bende aynisini soyledim bohcalari gondermeden once konusacaktin dedim. suanda deli gibi is ariyorum hryere saldirmis durumdayim, bi is bulup kafami dagitmam birzeylerle mesgul olmam lazim dedigin gibi bakalim dua edin bana kulun kula duasi kabul olurmus hayirlisiyla en yakin zamanda is bulayim dua edenleri yemege goturucem valla :))) soz

dilaracım, hayırlısı olsun canım, üzülme demek boş biliyorum.
balık baştan kokarmış demekte yersiz biliyorum.
ağlamalısın bence arkadaşım içine atma yoksa geri hastalık olarak dönüyor.

dilaracım, hayırlısı olsun canım, üzülme demek boş biliyorum.
balık baştan kokarmış demekte yersiz biliyorum.
ağlamalısın bence arkadaşım içine atma yoksa geri hastalık olarak dönüyor.

canim benim cok saol en basindan beri hep yanimdaydin, beni hic yalniz birakmadin allah razi olsun :(( ama aglamayacagim artik cok agladim cunku canim hele o bohcalar iade edilirken ....

canimdan can gitti sanki okadar kotu oldum ki kelimeer bile az gelir o duyguyu anlatmaya .....

nişanla ilgili düşüncemi de buraya yazayım. madem artık ayrıldınız takıları da geri verdin rahatça sövebilirim eski nişanlına :s nişanda erkek tarafı takı takar, kız tarafından ise gönlünden kopan olursa aile yakınları takar, ya da para çeyrek altın gibi küçük şeyler takarlar. yani çoğunluklu olarak kıza takılır ve her şey ona aittir. mesela takılan para ve bozdurulabilir altınları masrafı için kullanan gelinler olur. ama mesela taktıkları seti düğünde yine kullanabilirsin yeni takmışlar gibi vs..
daha nişandan başlayarak çocuğun ve ailesinin yaptıkları rezillik :s ve anladığım kadarıyla biraz anne sözü dinleyip onun güdümünde kalan birisiymiş .s takı için ağlamak ne ya?.. :s
ailene karşılık onu seçme konusunda da o senin için ne yaptı ki seçecekmişsin onu? sana saygı duyuyor seviyor ve istiyorsa ailene de saygı duyup sahilenmeli ki yeterince saygısızlığı olmuş... her şeyden vazgeçip kendi ailesine seni dahil etmek istiyorsa da onlar seni yeterince benimsemiş zaten... iki kişilik bir hayat mı yaşayacaktınız?
babanın sözünden çıkmamakla iyi yapıyorsun... içinde fırtınalar kopması çok normal ne yaşadığını bir sen bilirsin ve unutturabilecek tek kişi de sensin.. kendi gücünü kendi içinde bulacaksın...

Allah yardimcin olsun canim, daha bohca verme olayini bende yasiycam,
kim bilir kendimi nasil hissedecem.. Off dusundukce sinirleniyorum.
O okuzu bir kasik suda bogabilirim. Allahim sen onu omru boyunca pismanlik icinde yasat..

aynen canim bende aynisini soyledim bohcalari gondermeden once konusacaktin dedim. suanda deli gibi is ariyorum hryere saldirmis durumdayim, bi is bulup kafami dagitmam birzeylerle mesgul olmam lazim dedigin gibi bakalim dua edin bana kulun kula duasi kabul olurmus hayirlisiyla en yakin zamanda is bulayim dua edenleri yemege goturucem valla :))) soz

ayrılık durumları zordur, biraz bilgi sahibiyim konuda, ama ben de nişanlımla bi ara ayrıydım.. bizim sebebimiz saygısızlık falan değildi, kendi aramızda sorunlarımız vardı, hallettik çok şükür.. umarım kısa sürede atlatırsın, Allah gönlüne göre iş versin, sen de yaz buraya bizde güçlü bi hemcinsimizi daha görüp mutlu olalım, yemeye gerek yok :)

disede; uzaktanda olsa konunu takip ediyordum hatta bir kere yorum yazmıştım. böyle şikayet ede ede evlenir gidersin, bırakamazsın diye. ama nişanı atmışsın; çok şaşırdım ama senin adına da sevindim canım. Balık baştan kokuyor ne yazık ki. babam hep derki hiç bir şey için geç değildir ama ne kadar erkense o kadar iyidir. Yani söz atmak nişan atmaktan, nişan atmak boşanmaktan, çocuksuz boşanmak çocuklar varken boşanmaktan iyidir. Hatta bana hep tembih eder. Telafi edilmez hatasını gördün mü nikah masasından bile olsa dön diye. Üzülürsün ama geçer canım. Zaten değmez de üzülmene. Kendine yazık; psikolojine yazık...

canım hakkında hayırlısı olsun. bende ayrıldım sözlümden daha yeni. ailesi aynı seninkinin ailesi gibiydi çok ilgisiz arayıp sormazlar.üstelik aynı şehirdeyiz. hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Canim en iyisi is bulmak bende ayrilikdan sonra calismaya basladim,
inan cok rahat atlattim, bir cok insan anlamadi duyunca sasirdi bazilari hatta nesen yerine geldi dedi.
Sende calis, para kazan, kendini gelistir.. Allah hayirli insanlarla karsilastirsin bizi insallah..

canım hakkında hayırlısı olsun. bende ayrıldım sözlümden daha yeni. ailesi aynı seninkinin ailesi gibiydi çok ilgisiz arayıp sormazlar.üstelik aynı şehirdeyiz. hakkında hayırlısı olsun inşallah.

caniiiim malesef bizde ayni sehirdeyiz onlar ist. avrupa yakasinda oturuyor biz ist. anadolu yakasinda oturuyoruz.

Back