evet kizlar yanlis duymadiniz artik nisanli degilim, nisani attik,bohcalar ve bohcalar disinda birbirimize aldigimiz hersey iade edildi, ben daha once nisanlimin annesi yuzunden cep telefonumu kirmistim, nisanlimda sevgililer gununde bana cep telefonu almisti onu dahi yolla dedi herseyini topladim ve yolladim, oda bana yolladi tabi.bohcalarin ve takilarin iade edildigi o gunun gecesi beni aradi nisanlim, neden ariyorsun bohcalarda bi eksikmi var yoksa beni bir daha sakin arama dedim, ben sadece nasilsin demek icin aradim dedi bana, bende yuzune kapattim. nisani atalim 1 hafta oluyor telefonum olmadigi icin kapali ama actigimda bakiyorum surekli aramis ve sesli msj birakmis, sesli msjlarda acinca beni ara diyor, son kez yuzyuze konusalim diyor, ne yapacagimi sasirdim, ailem artik disari tek cikmama izin vermiyor, heryere annemle gidiyorum babam tek gondermiyor cunku. aileme son kez yuzyuze konusmak istedigini soyledim, sana zarar verir sakin bizden habersiz bisey yapma diyorlar ama napicami bilmiyorum. fikri olan varmi?