• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan artik nisanli degilimmm :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
canım şizofren bir kaynanan olursa,yapmadığını yaptın,sölemediğini söyledin gibi gösterirse,oğluda tamamen ailesinin ağzıyla hareket ederse böle nişan atarsın..ama hakkımda hayırlısı neyse o olmuştur..daha fazla çekemicektim çünkü 1 ayda kaynana olacak akıl hastası,beni çileden çıkardı daha fazla dayanamazdım herhalde...bir insan akıldan hasta olmasın,oldumu işte ne yazık sonu benimkisi gibi oluyor...allah kimsenin karşısına böle insanlar çıkartmasın,gerçekten çok zor...üzülmedim mi üzüldüm ama buda geçer allahın izniyle...

canım şizofren bir kaynanan olursa,yapmadığını yaptın,sölemediğini söyledin gibi gösterirse,oğluda tamamen ailesinin ağzıyla hareket ederse böle nişan atarsın..ama hakkımda hayırlısı neyse o olmuştur..daha fazla çekemicektim çünkü 1 ayda kaynana olacak akıl hastası,beni çileden çıkardı daha fazla dayanamazdım herhalde...bir insan akıldan hasta olmasın,oldumu işte ne yazık sonu benimkisi gibi oluyor...allah kimsenin karşısına böle insanlar çıkartmasın,gerçekten çok zor...üzülmedim mi üzüldüm ama buda geçer allahın izniyle...

Kıyamam canım ya , kızlar siz böyle nişan atdıkça korkuyorum valla :5:

Canım Allah sabır versin. karşı tarafa da akıl fikir vicdan versin. Allah karşına daha iyilerini karşılaştırsın inşallah.

aahhh canim canim benim ciddimisin? cok uzuldum yaa. inan okadarcok uzuldum ki. ama inan ilk zamanlar insan kendini cok kotu hissetsede egerki senin vicdanin rahatsa allah kolayligini veriyor. benimkide cadi anasinin aklina uydugu icin bitmisti biliyorsun. ama inan geciyor. sen sadece allahtan hayirlisini iste. sadece hayirlisini. peki noldu? nasil bitti ?

aahhh canim canim benim ciddimisin? cok uzuldum yaa. inan okadarcok uzuldum ki. ama inan ilk zamanlar insan kendini cok kotu hissetsede egerki senin vicdanin rahatsa allah kolayligini veriyor. benimkide cadi anasinin aklina uydugu icin bitmisti biliyorsun. ama inan geciyor. sen sadece allahtan hayirlisini iste. sadece hayirlisini. peki noldu? nasil bitti ?

evet canım çok ciddiyim hemde...evet insan üzülüor parmağım boş kaldı,gece bir ara uyumuşum uyanınca parmağıma baktım dedim acaba rüyamı ama malesef değilmş..canım konu açtım nişan,nişan adetleri bölümüne..eski konularımıda okursan nasıl bittiğini öğrenirsin...

evet canım çok ciddiyim hemde...evet insan üzülüor parmağım boş kaldı,gece bir ara uyumuşum uyanınca parmağıma baktım dedim acaba rüyamı ama malesef değilmş..canım konu açtım nişan,nişan adetleri bölümüne..eski konularımıda okursan nasıl bittiğini öğrenirsin...

ben hala bakiyorum parmagima:((( uzulmeycek bir durum degil yikilis bu, onemli olan bu durumu en hafif sekilde atlatmak icin caba gostermek. kim ne der diye umursamamak. adini, lafini herseyini unutmak icin elinden geleni yapmak. suan seni en cok ben anlarim benide sen... uzulme demek bosa ama inan degmiyor uzulme.

ben hala bakiyorum parmagima:((( uzulmeycek bir durum degil yikilis bu, onemli olan bu durumu en hafif sekilde atlatmak icin caba gostermek. kim ne der diye umursamamak. adini, lafini herseyini unutmak icin elinden geleni yapmak. suan seni en cok ben anlarim benide sen... uzulme demek bosa ama inan degmiyor uzulme.

insan nekadar üzülmem deyip kendini rahatlatsa da zaman gelior bişey görüor işte bunu onlan ilk buluşmamda giymiştim dior,acısı tekrar baştan tazelenip kanıyor...benim daha çok yeni canım gün bile olmadı..sen nasıl kalktın böle bişeyin üstesinden bana da versen formülünü bende uygulasam...evet canım seni teselli ediorken şimdi bende teselli edilecek duruma düştüm,insan ne olacağını bilemior işte ne yazıkki..çalışıyorum canım inşallah üstesinden gelirim allahın izniyle..

evet canim aynen dedigin gibi belki 10lira bile degil 5 liradir o saj aleti.onu bile isteyecek kadar yuzsuzmus. ben zaten vericem ne istiyorsa ama takilari vermem dedigin gibi basimin gozumun sadakasi niyetine dagitirim daha iyi.

ve sooookkk soooook soooookkk dun gece "cok ozledim" diye msj atmis bu ne perhiz bu ne lahana tursusu diyorum artik..

ama kararim kesin bundan donmem. kesin ve kesin bu is bitti canim sende emin olabilirsin :)

yaa varya aslinda ben sana ne kadar tesekkur etsem azdir sen en basindan beri bir sonraki olacagi hep bildin. senin gibi birini tanidigim icin cooook sansliyim iyiki varsin valla:))))

çok teşekkür ederim sen de iyi ki varsın dilara'cım. daha önce yazamadığım için kusura bakma internete giremiyordum. mesajını yeni gördüm yaklaşık 2 haftadır annemin yanında istanbuldayım. ayak kemiklerimden ikisini kırdım mecburi tatildeyim:)
öptüm seni hoşçakal.

Canım yaa boşver inan karşına daha iyileri çıkar.
Kültürlü,üni mezunu insansın.Bak ailende yanında sana sahip çıkıyor ne güzel..

canim senin gibi bir seyi ben de yasadim kültür farki cok büyüktü cok sevmistim onu ve 4 sene boyunca o iliskiyi sürdürmeye calisip kendimi mahvettim olmuyor ama insan bunu anlamak istemiyor onu düsünmedigim bir gün gecmiyordu hep onun iyi yanlarini ve onla gecirdigim güzel zamanlari hatirliyordum hayati toz bembe görüyordum ve kötü yanlarini hic görmek istemiyordum cevrem beni cok uyardi bu erkek sana göre degil cok cekersin falan dedi ailesi ile hic tanismamistim ama beni istemedikleri bir sekilde belli oldu onlar cok kati insanlardi cünkü kapali bir gelin falan istediler bir de almanyada yasayan biriyim hayatta olmazdi bu is simdi bir sene oldu onla son kez konusali o bir sene icinde baskasinlan tanistim görücü usulüydü nisanlandim evlendim simdi cok mutluyum ve iyiki o eski erkek arkadasimdan kurtuldum bunu nasil sevebildim bu is asla olamazdi diyorum insan yeniden sevdikten sonra unutuyor eski askini anca o yüzden diyorum her seyi zamana birak sen de yeniden seveceksin ve onu unutacaksin ondan sonra haline sükredeceksin cünkü kültür farki cok önemli bir konu belki yine de evlilik mümkün olabilir ama cok zor olacak kavgalar, fikir ayriliklari böyle bir evlilik sürdürmek kolay olmayacak bunu insan göze almali...
Eger gercekten her seyi bitirmek istiyorsan sakin bir daha son kez görüselim falan diye o ise girme ona ait her seyi at telefon numarani degistir o da sana ulasmasin, fotograflari falan ilk zamanlar cok zor olaacak ama inan sonra haline cok sükredeceksin

Son düzenleme:
Back