• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan artik nisanli degilimmm :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
konu başlığını okuyunca üzülmüştüm canım
sonra diğer konularına baktım
verilmiş sadakan varmış, kurtulmuşsun
ayrıca seni tebrik ediyorum ayrılma kararını verdiğin için
gerek ex nişanlından gerekse ailesinde çok çekerdin eminim

canım önceki konularını biliyorum bence hakkında en hayırlı kararı vermişsin diye düşünüyorum tabi bize burdan düşünmesi kolay bir yaşanmışlık var ortada ama devam etse bu yaşanmışlığın sonunun sıkıntılı olcağını düşünüyordum bir çok arkadaş için inşallah daha iyileriyle karşılaşırsın canım bebek gibi ağlanmayan bir erkek ve seni gel değil de kızı olarak gören bir kayınvaliden olur :16:

herşeyde bir hayır vardır derler ya gerçekten doğru bir söz. benimde cadı bir kaynanam görümcem var maalesef. eşim direk evlenme teklifinde bulunmuştu biz evlenecez diye plan yaparken kaynanam ve görümcem ayırdılar bizi. seneler geçti gitti ama bizden çok şey götürmüştü bir anda evlendik şükür. eşim çok iyi anlayışlı adam gibi adam yani. ama ailesi bizi çok yıprattı hep kavga gürltü 5,5 senedir evliyiz hala bir kıskançlık fesatlık anlam veremediğimiz hal tavırlar sorma. evet evde eş önemli ama ailede önemli. bir olayları evde huzur bırakmıyor. biizm canımızı acıtmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
sevsende bazı şeyler düzelmiyor ne kadar iyilik yapsanda kötülükle karşılık veriyorlar. boşver hiç üzülme yol yakınken mevlam yolunu çevirmiş şükret. rabbim cümlemizi iyilerle karşılaştırsın inş.

canım yazdıgın bı kac konuyu okumustum hatırladım şimdi,üzülme demek kolay tabı uzulmemek elde olmuyo işte bazen,ben seni cok iyi anlıyorum bı zaman bende nısanı attım bohcaları annemler goturup kapılarına kadar bıraktılar ama ayrılamadım ben nısanlımda vazgecmedı bız tekrar barıstık,yuzugu taktık hatta nısan yaptık,aynen beımkıde baslarda cok kıskanclık yapıyodu ıse gıtmemı ıstemezdı ama sımdı gordu hayatın gerceklerını hıc bısey demıyo ben bırakana kadar calısıcam ıns.bızde de kultur farkı var malesef severken ailesini secemiyoruz ki ama ben görmemeye takmamaya calısıyorum bunlarda eve davet etme adeti yok mesela nişanlıma söyluyorum o davet edıyo sırf aılem uzulmesın dıye onla konusuyorum,ama seninkiler art nıyetlılermıs takı ısteme bı defa görgüsüzlük resmen,sonra davete icabet etmemek ne demek seni değersiz görmüşler ve ailen buna izin vermemiş cok haklılar,sen üzülüp ağlıyosun ben anlıyorum senı o yuzden hıc uzulme Allah hakkında hayırlısını vermiştir mutlaka :26::26::26:

vicdanim cok rahat, cunku ben ve ailem kii ailem bu isi istememesine ragmen elimizden geleni fazalsiyla yaptik ve hic birzaman kotu muamele yada olumsuz bir soz soylemedik, bunun icin vicdanim rahat ama yavastan icime bir huzun cokmeye basladi, gezdigim yerrlerde "aa onunla buraya da gitmistik, simdi burda olsa soyle derdi" diye aklima gelmeye basladi, onun hayali var sanki sagimda solumda yanimda .... :(

konularını okudmda aman Allah ımmmm :30:
erkek olduğu halde yok bohça yok takı yok tkaım elbşse derdine düşmüş :25:

kurtulmuşun şükret

konularını okudmda aman Allah ımmmm :30:
erkek olduğu halde yok bohça yok takı yok tkaım elbşse derdine düşmüş :25:

kurtulmuşun şükret

evet canim benim o yonden evet kurtuldum diyorum ama 3 yila yakin iliskimiz bir anda bitti :( artik cocugum gibiydi ya o benim. huzun doluyum suan:( :(:(:(:(:(:( aglamamak icin kendimi zor tutuyorum :(

ayy basit insanlar .
madem nişan atıldı, bu kadar çirkinleşmeye ne gerek var.
terbiyesizler.
boşver tatlım sen, böylesi evlenince de huzursuz ederdi.
hakkında hayırlısı olsun.
ama bir şeyi anlamadım, kaç yaşındasın ki annenle çıkabiliyorsun sadece...
keşke bunu yapmasa ailen

canım seni biliyorum yazılarını da okudum daha önce de konusmustuk hatırlarsan ve ben sana senin için pek hayırlı gibi durmuyor demiştim bence kurtulduguna sevin ve sakın üzülme emin ol ki ileride çok daha farklı anlaşmazlıklar çıkardı hiç üzülme allah karsına daha iyilerini çıkarsın inşallah:nazar: aileler her zaman en iyisini bilir bence baban haklı artık devir değişti herkes herkese zarar verebilir senin için zor olur her yere annenle gitmek ama napıcaksın dayan biraz ve sakın geri adım atma allah kurtardı seni gerçekten

ayy basit insanlar .
madem nişan atıldı, bu kadar çirkinleşmeye ne gerek var.
terbiyesizler.
boşver tatlım sen, böylesi evlenince de huzursuz ederdi.
hakkında hayırlısı olsun.
ama bir şeyi anlamadım, kaç yaşındasın ki annenle çıkabiliyorsun sadece...
keşke bunu yapmasa ailen

bir kac gun once 23 oldum canim 89luyum.

canım seni biliyorum yazılarını da okudum daha önce de konusmustuk hatırlarsan ve ben sana senin için pek hayırlı gibi durmuyor demiştim bence kurtulduguna sevin ve sakın üzülme emin ol ki ileride çok daha farklı anlaşmazlıklar çıkardı hiç üzülme allah karsına daha iyilerini çıkarsın inşallah:nazar: aileler her zaman en iyisini bilir bence baban haklı artık devir değişti herkes herkese zarar verebilir senin için zor olur her yere annenle gitmek ama napıcaksın dayan biraz ve sakın geri adım atma allah kurtardı seni gerçekten

canim cooooook saol allah bin kere razi olsun ilgine ve destegine tesekur ederim mantikli dusununce uzulmuyorum, hatta soyle soyliyim sana canim inanki sadece bohcalar iade edilirken arabaya tasinirken ve araba hareket ettiginde agladim cunku cook farkli bir duygu o anlatilamaz sanirim insanin ici cok kotu oluyor, ondan sonra hic aglamadim gozumden yas geldiysede onlarin bu yaptigina inat goz yasi dokmeyecegim dedim kendi kendime icime akitirim ama aglamam dedim ve aglamadim ama boyle bazen en ufak birseyde bile bir yere gittigimde o burda bunu demisti boyle yapmisti diye anilar aklima gelmeye basladi... artik aramiyor zaten en son buluscakmisin benimle son kez dedi bende hayir tabikide sen soyleyecegini soyledin dedim bu yani son konusmamiz dunden beri aramiyor. icimde sanki cami avlusuna terkedilen bebekler vardir yaa hani ilk once ne oldugunu anlamaz sonra aglamaya baslar oyle bir duygu his var, tam tarif bile edemiyorum :( ama gecicek eminim benim icin hayirli olan bu eminim... zaten artik dunyayi basima gecirsem artik hicbisey eski gibi olmaz :((((

canım benım senın eskıden berı takıp edıorum ve gercekten cok zor gunler atlaatıgıı okumuştuk.burdan konusmak kolaydır elbet ama bu baslıgı görunce cok uzuldumacıkçası.cunku sen gercekten cok sevmıssın ve nısanlında senı bı okdr sevmıs. Ama aıle terbıyesi denen bısey vardır onu aılesı öle yetıstırmıs cok görmeyceksın kı o aıleden bence cok ıyı bıle cıkmış.hakında hayırlısı olsun cnm

ahh canım çok üzüldüm :50: seni çok iyi anlıyorum biliyomusun. zor kültür farklılıgı , bide karşı tarafın seni istememesi. madem gelmicektiler neden nişan yaptılar. bizimkilerde soguktur ama çok şükür böyle degiller gelir giderler. davet ettigimde hiç kırdıklarını görmedim ne yalan söyleyim. ama insan kırılıyo çok haklısın. RABBİM yardm etsin bol bol sabır versn inşallah. çok agır geliyo insana bi anda bitmesi. sen bitirdin galiba anladıgım kadarıyla. nişanlınla sorunların varmıydı sadece ailesiylemi?

okuduklarıma gerçekden inanamadım ( eski konularına) beterin beteri varmış.gerçekden çok yıpratıcı olaylar... zaten bi olay yüzünden kimse kimseden ayrılmaz. yavaş yavaş soguyo insan.

ahh canım çok üzüldüm :50: seni çok iyi anlıyorum biliyomusun. zor kültür farklılıgı , bide karşı tarafın seni istememesi. madem gelmicektiler neden nişan yaptılar. bizimkilerde soguktur ama çok şükür böyle degiller gelir giderler. davet ettigimde hiç kırdıklarını görmedim ne yalan söyleyim. ama insan kırılıyo çok haklısın. RABBİM yardm etsin bol bol sabır versn inşallah. çok agır geliyo insana bi anda bitmesi. sen bitirdin galiba anladıgım kadarıyla. nişanlınla sorunların varmıydı sadece ailesiylemi?

canim aslnda ne olduysa nisandn snra oldu, o taki meselesinden sonra
bitmesi konusuna gelince oda soyle oldu, ailesi dugun konusmaya geldikleri gun eve gidince bunu bi guzel doldurmuslar, oda bana acti agzini yumdu gozunu saymadigini birakmadi, ben ailemi dugun icin yolladim siz neler yapmissiniz dedi ki bi bisi yapmadik kadin yani annesi birin ustune bes katip ortaligi ayaga kaldirdi, nisanlim bana sordu dediki, bak kizim senin ailenle benim ailem zaten anlasamaz yani senin istedigin gibi uyusamazlar ben bunun en basindan beri farkindayim zorlayip duruyorsun dedi, sen simdi aileni mi seciyorsun benimi dedi. bende dedimki, seni seviyorum ama ailemin gonul rizasi olmadan bu is olmaz dedim, sen ne yaradan geciyorsun ne serden dedi bana, bende dedimki ailemin kolunu kanadini kiramam dedim iyi peki dedi aksamina yolladilar bohcari :(

Son düzenleme:
canım benım senın eskıden berı takıp edıorum ve gercekten cok zor gunler atlaatıgıı okumuştuk.burdan konusmak kolaydır elbet ama bu baslıgı görunce cok uzuldumacıkçası.cunku sen gercekten cok sevmıssın ve nısanlında senı bı okdr sevmıs. Ama aıle terbıyesi denen bısey vardır onu aılesı öle yetıstırmıs cok görmeyceksın kı o aıleden bence cok ıyı bıle cıkmış.hakında hayırlısı olsun cnm

ben onu cok sevdim hemde herseyden cok...oda beni sevmistir heralde :(((
diyorum yaa en son ona sen artik benim cocugum gbisin demistim oda bana tebessum edip hadi yaa okadar oldumu demisti. :))))) guzel dileklern icin tesekkur ederim cnm :(

Son düzenleme:
okuduklarıma gerçekden inanamadım ( eski konularına) beterin beteri varmış.gerçekden çok yıpratıcı olaylar... zaten bi olay yüzünden kimse kimseden ayrılmaz. yavaş yavaş soguyo insan.

acikcasi ayrilmak degildi benim niyetim... hicbirzamanda bu olmadi sadece bize nisandan bu yana yani 5 aydir ilk kez gelmelerine ve bu gelis sebeplerininde dugun olmasina karsilik olumsuz tavir takindik yaptiklari yanlisi gormeleri icin ama is bu noktaya geldi. beni sahiplenmedi yaa dunya bir yana sen bir yana diyemedi, yaptiklari yanlisi gorup evet adamlar hakli diyemedi, diyemediler, hersey hallolur yeterki gonuller bir olsun deyip toparlayaci olmadilar yiktilar:((( bizim ikimizin emegini bir anda silip attilar, atti... ben aileme hep savundum onlari ama onlar bunu yapti yiktilar bizi:(( en cok agirima giden bu oldu:((((((

Arkadasım öncekı konularını yenı okudum. Allah ın sevgılı kuluymussun ki kurtulmussun. eyüp sultanda kurban kestir anacım sen...
ailenın sözünü sinle. tek basına cıkma. onunla da gorusme. napıcagı ne edicegi belli olmaz... tlf un zaten kapalı degıl mi.. hıc muhattap olma...

Back