• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 yıllık mevzu

Bence ne polıs ne sıkayet daha cok bela olmaısnlar numaraları degıstır ve tasın .

onun olduğunu bilmiyordum. numarası bende kayıtlı olmadığı için cevap vermiş durumunda kaldım. onun olduğunu bilsem hiç cevap verirmiyim?

İyi ama onun kim olduğunu anladıktan sonrada önemli değil iyi akşamlar diye cevap vermişsin. Sonra adam neden peşini bırakmıyor? Hiç cevap verme, engelle. Farz et ki o değildi yabancı biriydi Yine cevap vermemen gerekirdi

Bir daha rahatsız ederse savcılığa git

Hepinize merhaba ve iyi geceler diliyorum öncelikle. Arkadaşlar benim sorunum yıllardır kangren olmuş bir durumda ve yazım uzun olacak, herşeyi kısaca özet geçerek anlatmaya çalışacağım.. Öncelikle ben 23 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim. Bundan 8-9 sene önce daha 15-16 yaşımdayken ki bir kızın en cahil zamanlarıdır. İşte o en cahil zamanlarımda tanıştığım biri vardı biz normal görüşüp, konuşuyorduk. Bi süre sonra aramızda duygusal açıdan birşeyler gelişmeye başladı ve biz sevgili olduk. 3 yıl boyunca konuştuk hatta benim ailemle tanıştı evlenmek istedi neler neler. Ondan sonra olan oldu zaten. Ben bunu bir sürü kızlarla görmeye başladım ve ona ayrılmak istediğimi söyledim ve bana dedi biliyor musunuz? Bende zaten nişanlıyım! İnanırmısınız başımdan aşağı kaynar sular döküldü o an! Sen nasıl nişanlıyken saf bir kızı kandırıp evlencez deyip 3 sene konuşup ailesiyle tanışırsın yahu ?!Bu nasıl bi ş...lik? Hem nişanlısını,hem beni,hem de gezdiği diğer kızları aldatıyor düşünebiliyomusunuz? Neden böyle yapıyorsun neden aldatıyorsun nişanlını diye sorunca -E bizim aramız bozuk şuan ayrıyız,yüzükleri attık dedi.Bende -Ne yaparsan yap bu saatten sonra deyip gittim yanından.Bide benden helallik istiyor hala utanmadan pislik herif.Neyse böylelikle herkes kendi yoluna gitti.Aradan 1.5 sene geçtikten, sonra özellikle ben şuan ki eşimle tanışmıştım ondan ayrıldıktan sonra ve nişanlıydım. Tabi o bu aralarda benim evimin önüne arabasını çekip gece vakitleri sabahlara kadar bizim evi beni dikizlemeye çalışmalar, telefonla ulaşmaya çalışmalar. Annemin telefonunu aramalar yabancı bi erkekmiş gibi Summer hanımla görüşebilirmyiz ben Ata bey deyip. Bin türlü taklalar attı konuşmak için ve ben beni bir daha asla arama üzerinden kaç sene geçti ben artık nişanlıyım kısa zamanda da evlenicem artık bu işi unut beni ve ailemi rahatsız etme dedim. Ben nişanlıyken bu arada bu beyfendi evlenmiş bir tane kızı olmuş. Bizim kapının önlerinde sürünürken gecenin üçlerinde karısı çoluğu çocuğu bunu bekliyormuş evde tabi.. Ben evli olduğunu çevreden duydum.
Neyse ben evlendim bundan 2 sene önce yine beni aradı inanır mısınız? Evliyim hala arıyor!!
Eşim açtı telefonu kavga kıyamet sormayın. Faceden ulaşmaya çalışmalar hala son gaz devam. Eşim onu bulup gebertecekti neredeyse.. Onun yüzünden evliliğimde çatırdayabilirdi allahtan eşim anlayışlı adamın takıntılı hasta olduğunun farkında. Bana bişey diyemedi.
Bu beni aradığı için tabi karısı telefonu kurcalamış benim numarayı bulmuş benim kim olduğumu araştırmış bi gün çarşıda çat diye karşıma çıktı. Sanki ben kötü kadınım onun kocasını elinden almaya çalışıyorum. Dedim eşin kendisi beni aradı ve benim eşimle birbirlerine girdiler zamanında da evet konuşmamız oldu fakat bana bekar olduğunu söylemişti dedim. Kadın bozuldu etti. Kadın sanıyor ki ben kocasıyla saatlerce telefonda konuştm. Kadın haklı olarak evliliğini kurtarmak için konuşmaya çalışıyor. Ama ben asıl olayları anlatınca oda hak verdi.
Neyse iki gün önce bu beni yine bu sefer de kızının üzerine suç atarak aradı.
Telefonuma çağrı geldi baktım yabancı numara dönüş yapmadım. 5 dk geçmedi mesaj geldi kusura bakmayın yanlış oldu diye. Bende peki önemli değil yazdım. Ama olur mu ?
Bi daha mesaj atıı. Neymiş aynen yazıyorum : kızım telefonla oynuyordu bende senin numaranı silmemiştim o yüzden kızım yapmış kusura bakma...
Bende yedim !!!
Bende olur öyle şeyler önemli deil iyi akşamlar yazdım. Tersledim.
Şimdi arkadaşlar 2 sorum var
1. si bu adam benden ne istiyor böyle yıllardır?
2.si beni aradığını karısına şikayet etmelimiyim?
Benim yüzümden olay çıksın istemiyorum ama o benim huzurumu kaçırmıştı bikere. Nefret ediyorum napsam bilemedim.. Karısına ulaşabilirim.. Bi akıl verin kurtulamıyorum bu adamdan! :KK43:
mesajlara niye cevap veriyorsun hala tamamen sen suçlusun

aynen eşimde memur bütün kariyeri herşeyi yanacak gidecek zor bugünlere geldik. onu bir görse oracıkta gebertir ama değmez hayatımızı mahvetmeye. bu işten en zararsız şekilde kurtulmam lazım
sen bu adamın peşini bırakmamasından sanki çok şikayetçi değilsin egon okşanıyor gibi geldi bana

Arkadaşlara katılıyorum. O kişi olduğunu öğrendikten sonra direkt engellemen gerekirken, sen ' önemli değil, iyi aksamlar' yazmissin. Adamın amacı belli de, ben sizinkini anlayamadım. Sizin amacınız ne?

Hala telefon etmeye devam ederse kişisel olarak muhatap olmayın Savcılığa şikayet edin
Kişilerin huzur ve sükununu bozma suçundan
Yüzde 60 ceza alır

arkadaşlar bugün numaramı değştirdim artık ulaşamaz diye ümit ediyorum. verdiğiniz akıllar için çok sağolun

Back