• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaaar demeli miydim ?

dün bi konu okumuştum o geldi aklıma eski nişanlısının yüzüğü ile teklif etmiş adam nişan bohçasında da diğer kıza aldık falan var mış diye. iki konu kaşılıklı mı acepo_O
yok ona ben de baktım onun tarihlerle benim tarihler tutmuyor

dün okuduğum konuyla öyle birleşti ki. sanki sizden alınan nişan malzemeleri, tektaş vs bu konudaki arkadaşa gitmiş
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nisan-atma-sorunu.880922/

tesadüf tabi ama ilgimi çekti:)

bence dememeniz iyi olmuş bu arada... konuşmuşsunuz yeter işte.
o konuyu dün ben de okudum kötü oldum Allah'ım o değildir inşallah derken tarihlere baktım o değil içim rahatladı gerçekten tesadüfün bu kadarı böyle bir odunluğu sadece benimki yapmıştır sanıyordum

:KK58:
Bilmeyenler için özet geçeyim şimdi eski nişanlım bana iş yerinde erkekler için çalışıyorsun dedi diye nişan attım. Tabi ailesi de sebepti ondan soğumama sonra s.ktr git dedi nişan günü falan.
Bu eski nişanlım nişan attıktan 50 gün sonra nişanlandı ocakta da düğünü varmış.
Nişan attıktan sonra ailesi bir kere bile aramadı.
Zaten her kavgamızda ben haksızdım o haklıydı. Ailesi hemen kavga ettik mi bana tavır alırdı.
İş yerimiz yakın olma sebebiyle az önce babasını gördüm.
Bana aldıkları her şeyi şimdiki kıza vermişler fotoğraflarda hepsini gördüm.
Tek taşımı bile kıza takmışlar.
Doğum günümde cep telefonu almıştı geri verdim.
Geçen babası kargoyla kıza yollamış duymam için de yeni kıza yolluyoruz demiş.
Neyse az önce gördüm ya selam verdi geldi sarıldı birkaç defa nasılsın dedi işler yolunda mı dedi.
Konuşmaya çalıştı selamını aldım güler yüz gösterdim ben de onların işlerini falan sordum.
Hayırlı olsun dicektim tuttum kendimi.
Hayırlı olsun demediğin iyi olmuş onu hala takip ettiğini düşünürdü diyor.
Ama zaten bir şekilde bana ilettiler bunlar nişanlandığını.
Demem gerekiyor muydu yoksa dememem en doğrusu muydu.
Selamını almasam ders olur muydu. Ama selam almasam kendi karakterime yakışmazdı.
. Oldugum gb ol canım.eskileri de s.kt git de bir sey deme. Bende bir zamanlar nisan attım. Eski kayınvalide surekli arkamdan konusuyor hsls duymam icln yapıyor biliorum mesela ( bizim 100 milyarımızı yedi) demis. Guldum gectim okadar komik ki bu zamanda kim kime 100 bin liralık harcama yapar cok komık dimi. Evlendim evli barklı insanım ayıp ysni hala gecmis gitmis orda koskoca kadın konusuyor duruuor

:KK58:. Oldugum gb ol canım.eskileri de s.kt git de bir sey deme. Bende bir zamanlar nisan attım. Eski kayınvalide surekli arkamdan konusuyor hsls duymam icln yapıyor biliorum mesela ( bizim 100 milyarımızı yedi) demis. Guldum gectim okadar komik ki bu zamanda kim kime 100 bin liralık harcama yapar cok komık dimi. Evlendim evli barklı insanım ayıp ysni hala gecmis gitmis orda koskoca kadın konusuyor duruuor
hazmedememişlerse demek ayrılmanızı

Back