• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan artik nisanli degilimmm :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
yaptiklarini dusunuyorum canimm ancak bununla icimi soguturuyorum ama icim icimi kemirmeye basladi,arayip napiyosun demek geliyor icimden :((((((((( oda uzuluyordur belki oda ozlemistir beni :((((((( off sabir ediyorum yapacak biseyim yok :(((( dun en yakin arkadasimin dugunune gittim. ikimizi davet etmisti ama ben dugune annemle gittim, dugunde ve dugunden sonra yapariz diye konustugumuz onca sey geldi aklima birden.

ozledigimi farkettim :(((

Arada yaşanan tatszıklıklar ne olacak ?Eğitimli biri olarak saygının bittiği yerde sevginin bitmeye mahkum olduğunu unutma ltfn.

Son düzenleme:
Arada yaşanan tatszıklıklar ne olacak ?Eğitimli biri olarak saygının bittiği yerde sevginin bitmeye mahkum olduğunu unutma ltfn.

söylediklerinde sonuna kadar kadar haklısın canım benim ama eğitimli olmam kalbime söz geçirmemi sağlamıyor :( ama arada yaşanan tatsızlıkları düşünerek kendimi soğutuyorum ancak :( arada yaşananlar çok acı çünkü sende biliyorsun :(

Aaaa ayrıldınız demek.... :26:

Canım üzüldüm diyemeyeceğim doğrusunu söylemek gerekirse, bence olması gereken olmuş.
Zaten düşüncelerimi belirtmiştim daha önceden de.

Umarım bu süreci kendini yıpratmadan atlatabilirsin.

Üzülme, Allah başka bir kapı açar yüzünü güldürür inşallah. :)

Aaaa ayrıldınız demek.... :26:

Canım üzüldüm diyemeyeceğim doğrusunu söylemek gerekirse, bence olması gereken olmuş.
Zaten düşüncelerimi belirtmiştim daha önceden de.

Umarım bu süreci kendini yıpratmadan atlatabilirsin.

Üzülme, Allah başka bir kapı açar yüzünü güldürür inşallah. :)

evet canım ayrıldık. :( 23 nisan günü ayrıldık 1 ay oluyor :(

umarım dediğin gibi olur. teşekkür ederim canım ilgine...

konuyu en başından beri takip ediyorum bizimde isteme olaylarında tatsızlık olmuştu aileler arasında.. seni kendime yakın buluyorum o yüzden.. bizde ayrıldık hatta ben tayinimi ailemin yanına aldırdım şehir değiştirdim ve 3 ay sonra geri barıştık haziranda düğünümüz var. artık iki tarafta bize karışmıyor siz nasıl isterseniz diyolarlar. ayrılık acısı başka bişey inan ölümden beter günler yaşadım. nişanlımla hiç sorunumuz yokken ailelerin hırsı yüzünden birbirimize düştük. anne babalar neden çocuklarının mutlu olmasını dilemek yerine böyle fesatlıklara ve bizim dediğimiz olacak triplerine girerler hiç anlamıyorum. çok zor günler eminim canım çok çok çooook zor günler. sen kalbimin sözünü dinle. kesinlikle barışma falan yazan arkadaşlara da inanamıyorum ayrıca. belki anlamıştır hatasını. biliyorum bu kadar tatsız olay girmiş araya. keşke yüz göz olmasaydınız ama. ne bileyim bi yol bulunur araya mesafe koyulur. başka bir şehire falan taşınırsınız. biz ne benim ailemin yanında ne de onların yanında oturacağız. ayrı bir şehirde olacağız tabi bu arada benim yine tayin olayım var:27:
hayat senin hayatın canım neyi ne zman kimle yaşamak istiyorsan öyle yaşa. insanlar yaptıklarından çok yapamadıklarından pişman olur....

Zamanla koyar yokluğunun acısı özlemi. Zor olanda bu maalesef. Biraz daha dayanıp bu sürecide atlatırsan bida elin tele gitmez aklına gelmez planlar. Yaşadıklarını yaşatanlar nişanlınla barıştıktan sonrada aynı şeyleri devam ettirecek kapasitede insanlar. O yüzden sık dişini mantığın yenmeli tüm duygularını.
Aciz kalma aklının karşısında.

Canım kesinlikle hayırlısı. evlilik olduktan sonra ayrılsanız daha kötü olurdu.
bak dün annemin iş yerinden bir abla evimize geldi. ne yazıkki eşinden ayrılmış.
çok severek evlenmişler ama nişanlılık sürecinde ailelerin bir araya gelmesiyle anlaşmazlıklar çıkmış ortaya. çok kez nişanı bozmak istemiş ama ailesi izin vermemiş. (çok şükür senin aile bu durumda sana destek veriyor)
annesi nişan atmak istemeyince evlenmek zorunda kalmışlar.sonunda da anlaşamayan bir çift olmuşlar. bir kere ayrılmışlar, daha sonra bir kaç kere tekrar denemişler çocuk hatırına ama olmamış.daha çok yıpratmışlar birbirlerini. ve şuan bir çocuğu ile birlikte hayatta tutunmaya çalışıyor.

belki de diretmemek gerek. olmayınca olmayabiliyor =(

neredeyse 15 gun oldu aramadi, aramiyor artik. en son aradiginda ben dedimki. bak allah rizasi icin, kildigin namazin hatrina, beni birdaha arama dedim. aksamina msj atmisti "hazirla telefonun sarjini ve kalan komsularin kendine taktigi takilari arkadasim gelip alacak sizden" diye, ama ogun bugundur aramiyor. telefonun sarjini ve kalan komsularin kendine taktigi takilari falanda almaya gelmedi kimse. ama o gun bugundur ses seda yok. aramiyor sormuyor. msj atmiyor. cok uzuluyorum :(((

Eski konularınızın hepsini okudum yaşınız küçük sanırım, evliliğin ne demek olduğundan pek haberdar değilsiniz. Bohçaları bir oraya bir buraya taşıya taşıya olmaz bu işler. Bir karar verin,kararınızın arkasında durun. Ailenize, onların çektiği sıkıntılara yazık. Bunu onlara yaşatmaya hakkınız yok! Eski nişanlınız daha olgunlaşmamış, istediği şeylerin ütopik olduğundan habersiz. :31:

canım zor bir durum allah kolaylık wersin...ama arkadaşın dediğine de katılıyorum evlenip ayrılmaktansa en başından bitmesi senin için daha hayırlı olur inan...ailen yanında senin üzülmeni istemiorlar...hele böle bir insan için hiç boş yere kendini üzme,böle mala değer veren aldığı bir telefonun şarjını bile isteyen adamdan sana hayır gelmez...sıkma canını allah verir kolaylığını inşallah...

neredeyse 15 gun oldu aramadi, aramiyor artik. en son aradiginda ben dedimki. bak allah rizasi icin, kildigin namazin hatrina, beni birdaha arama dedim. aksamina msj atmisti "hazirla telefonun sarjini ve kalan komsularin kendine taktigi takilari arkadasim gelip alacak sizden" diye, ama ogun bugundur aramiyor. telefonun sarjini ve kalan komsularin kendine taktigi takilari falanda almaya gelmedi kimse. ama o gun bugundur ses seda yok. aramiyor sormuyor. msj atmiyor. cok uzuluyorum :(((

canım senin hikayeni biliyorum ama senin için hayırlı bir karar olduğunu düşünüyorum çünkü bu sorunlar sadece annesinden kaynaklnmıyor bence biliyorum annesi gerçekten fesat bir karakter anlattığına göre ama çocukta annesinin sözünden çıkmayan ve tek başına karar verirkende dengesiz hareketler yapan biri düşünsene öncelerde arıyor falan arama deyincede ver telefonun şarzı yok takıları hani küçük çocuklar yaparya küsünce verdiği eşyeları almak ister onun gibi sakın üzülme sen iyi niyetinle daha iyisine layıksın rabbim karşına hayırlısını çıkartsın çok fazlada bu konularla uğraşma yeni bir konu aç kendini anlat hobilerini yaşama tarzını sevdiğin şeyleri hedeflerini bayanlar onlara yorum yapsın sen onlara cevap ver bizim bu konuya yorumlarımız bitmez yoksa acın taze kalır sana mutluluklar diliyorum

yazını okuyunca kendım geldım aklıma:19:neden ayrıldınız okuma fırsatım olmadı ama 2007 ylında nısanıma 1 hafta kala kayınvalıdem yuzunden benımde nısanım atılmıstı nısan alısverısıne cıkaacagımız gun buyuk bır kavga ıle aıller nısanı attı...bız bıbırımızı o kadar cok sevıyordukkı o gun nısan atıldı ve bız bulusmutuk ama caresızce aıleler nefret edıyordu bırıbırınden...1.5 yıl boyunca gızlı saklı aıleler haberı olmadan ayrıl barıs devam ettıkk...vee sonunda aıleler barıstı ve 2008 sonunda evlendım..yasananalar unutulmuyor ama ınsanların gozundekı pısmanlık yetıyor...

yanı nısanım atıldı dıye uzulme hala sevıyorsanız umut vardır....kii ben imkansız derdım aılelerın barısacagına

bende hikayeni biliyorum zamanında yorum yapmıştım ondan hayır gelmez diye. arkadaşım inan en doğrusunu yapmışsın. el oğlu seni üzsün diye buyutmuyor seni anne baban. illaki kalbin acıyacak ama geçecek zaman herşeyin ilacı.dilerim geçmişi asla aratmayacak kadar guzel şeyler yaşarsın.

bende hikayeni biliyorum zamanında yorum yapmıştım ondan hayır gelmez diye. arkadaşım inan en doğrusunu yapmışsın. el oğlu seni üzsün diye buyutmuyor seni anne baban. illaki kalbin acıyacak ama geçecek zaman herşeyin ilacı.dilerim geçmişi asla aratmayacak kadar guzel şeyler yaşarsın.

amin amin canim benim biliyorum seni ve yorumlarini ....
tesekkur ederim guzel dileklerin icin... cok saolasin yanimda oldugun icin..

canım şimdi seni daha ii anlıyorum şuan itibariyle artık bende nişanlı deilim..dünya başıma yıkıldı,nefes alamıyorum bu acının üstesinden nasıl gelinir onuda hiç bilmiorum:((

canım şimdi seni daha ii anlıyorum şuan itibariyle artık bende nişanlı deilim..dünya başıma yıkıldı,nefes alamıyorum bu acının üstesinden nasıl gelinir onuda hiç bilmiorum:((

canım sen neden ayrıldın çok üzüldüm yaa:/ senin hazırlıklarını görüyordm bende söz atmştm herşeyin hayırlısı canım inn herşey unutluor ne kadr seversen sev unutrsun doğru insan çıktığında krşına hakkında herşeyın hayırlısı olsun cnım üzülme diyemıcem tabıkide ister istemez üzülüyor insan ben söz attım nişan yoktu ortada ama bende çok kahrolmştm ama 1 kaçgn sonra toparladm inş sende toparlrsın

canım Allah yardımcın olsun.
gerekirse psikolojik destek almayı dene.
bizim de nişanlımla sorunlarımız var. nereye gider bilmiyorum.
senin acını çok iyi anlıyorum.

Back