Nişan artik nisanli degilimmm :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

canimsin yaa saolasin tesekkur ederim canim benim. inan birtek sen degil herkes cok sasirdi. hatta cevremdeki cogu arkadasim hayirlisi olmus deyip sevincle boynuma sarildi :))) meger kimse beni ona yakistirmazmis, nisani atinca ogrendim :))))))) bunuda yasayacakmisim demekki :)

canim ilgine oncelikle tesekkur ederim seninde dedigi gibi eski nisanlim annesinin agzindan cikana bakti hep, kadin oturun dedi oturdular, kalkin dedi kalktilar, yok dedi yapmadilar, tamam dedi istedigini yaptilar canim.
ya bana ailenmi yoksa benmi dediginde kendini secmemi beklemis ben en cok buna sasiriyorum canim. ona gore biz seninde de dedigin gibi iki kisilik bir hayat yasayacaktik. ama oyle olurmu hic. ben kocaman bir aile olmayi hayal ederken o sadece ben ve o olsak yeter dusuncesiydeymis.
babamin hakli oldugunu gordum sirf sevdigim icin onun ailesini hep savundum, kotu bisi olsada savundum iyi birsey olsada savundum ama degmezlermis pisler.
tekrar cok tesekkur ederim ilgine cok saol :)

cnm konularını bende uzaktan takip ediyordum. okudukça sinirleniyordum. aşkın gözü kördür misali biz ne dersek diyelim aşık hep kendi bildiğini okur. senin adına sevindim cnm.
işe girebilirsen senin için çok iyi olur. kafan dağılır, istesen bile olanları düşünmeye fırsat bulamazsın. yeni insanlar yeni hayatlar tanımış olursun :)

tesekkur ederrim canim :))))))))))))) aynen bende is ariyorum saldirmis durumdayim dusunmeye firsat bulamamak istiyorum :))))))))

artik eski nisanlim olan er kisisinin son attigi msji aynen paylasiyorum canlarim;

sen beni yari yolda sattin, ne abin nede digerlerinin umrunda degil senin mutlulugun, ben bana soylenene degil yapilana bakarim, sen mutlulugu bulamayacaksin

aynen bu msji yollamis canlarim buyrun bide burdan yakin ....

cnm öncelikle er kişi olsaydı senin arkanda olurdu :) yazar cnm yazar daha neler neler yazar :)) sen lütfen cvp verme. sen cvp verirsen kaale alındığını sanar, daha çok üstüne gelir. sen sus ki ağırlığın olsun farkın olsun. "bilmukabele" de geç cnm :)))

ben de konularını şimdi okudum canım başta böyle giden bir ilişki nişanlılık döneminin bence sonu gelemzdi balık baştan kokar iye boşa dememişler bene nişanı atarak en iyisi olmuş ileride büyük sorunlarla karşılaşırdınız kesinlikle hakkında hayırlı olsun bence kararının arkasında dur görüşmek istese bile görüşme ve unutmaya çalış umarım bundan sonrası için çok mutlu olursun

geçmiş olsun canım,dediğin gibi öyle iki kişi yaşanmıyor malesef evlenince aileler de bir parçamız sonuçta.
onları hiç saymak çok yanlış olurdu.
sen doğrusunu yapmışsın

canım yine yazmadan edemedim. çok gençsin. tamam ortada bir sevgi olabilir ama sana daha nişanlılık döneminde arkanda duramayan ve gerektiği gibi birşeylerin olmasını sağlayamayan adam yarın senin çocuğun olduğunda Nasıl bir baba olacak? Hep diyorum lütfen evlendiğiniz erkeğe koca gözü kadar baba gözüylede bakın. çünkü siz ona canınızı ve kanınızı teslim edeceksiniz. İyi bir koca olabilir tamam ya iyi bir baba? Ailesi iyi bir babanne yada dede hala??? Çocuğun onlardan etkilenmemesi mümkün değil. Birde genetik huyu suyu onlara çekme ihtimalide var. kaynanam benden uzakta dersin ama huyunu alır evladın burnunun dibinde biter. bak benim 2 tane çocuğum var Allah bağışlasın ve hiç biri bana benzemiyor. Huyu suyu hep eşim tarafında. Bazen katlanamıyorum. kızım çok yavaş ve uyuşuk... İnan çıldırma noktasına geliyorum. Ama diyorum çocuğumun bir suçu yok çekmiş işte....

Son düzenleme:

evet haklisin.. ben hep iyibir es ve baba olabilir mi gozuyle bakiyordum ama kayinvalideyi isin icine katip babane, hala dede kismini pek akil edememistim cok dogru soyluyorsun, nekadar uzak olursak olalim, kotu ise es tarafi(kayinvalide, gorumce vs...) geni onlara cekerse iste ozaman hapi yutariz :))))) cocuklarini allah sana bagislasin insallah ilgine tesekkur ederim.:))))

Ah canım ahh bende hesaba katmamıştım. Düğünüme kadar neler neler yaşadım. . Tam kurtuldum dedim hemen hamile kaldım .. Kızım oldu, oğlum oldu.. huylar bu kadar mı çeker. hele dış görünüşleri. Tıpkısının aynısı....Uzaktayım güya ama

duzeltme:

kucuk bi duzeltme yaptim.

canlarim bugun nisani atali neredeyse iki bucuk hafta oldu, bugun eski nisanlim once msj atti,
telefonun sarjini birde nisan resimlerini vermemissin veririsen sevinirim yazmis.
bende once cevap vermedim
sonra bi kac kez daha arayinca actim telefonu ve niye beni ariyosun arama beni dedim,
resimlerle sarji getir dedi,
bende dedim ki, senin usagin yok dedim nisan bohcalarini nasil gonderdiysen bunu almak icinde yine arkadasini gonder oturdugum muhite adimini bile atma dedim.
bohcalari bize getiren arkadasinin dukkanina getirmemi istedi ve israr etti bu konuda
,bende en son dedim ki. oooohhhh birsuru para vermistin o fotograflara, ben onlarin hepsini yirttim ohhh sefam olsun resim falan yok dedim :)))))))
oda sasirdi niye yirttin ben onlara birsuru para vrdim dedi,
bende dedimki ne yani bide saklayacakmiydim ooohh iyi oldu yirttim birsuru paran gitti dedim soylenen soylene homurdana homurdana kapatti telefonu :))))))

OHHH olsn senin ki üç buçuk atmaya başladı heralde sürünsün

ay şimdi önceki konularını okudum , kızım delimisssnn sen??? daha ne olmasnı beklyorsun??? gerçi nişanı atmışssın en doğrusunu yapmışssın ve sakın bu kararından dönme gerçekten görünen köy klavuz istemez tüylerm diken diken oldu ya fazla tepki werdysem kusuruma bakma nolur, sakın kendni mutsuz edicek bişe yapma canm herşey ortada, we sen çok mutsuz olucaksn kesnlkle kurtul duygularına hislerne falan kapılma eğer özlüyor ve üzülyorsann

OHHH olsn senin ki üç buçuk atmaya başladı heralde sürünsün

hemde ohhhh olsun :))) bin kere oh olsun :))) derdim surunmesi degil canim yaa inanki sadece kafasini taslara vurup ne yaptigini ve ne yaptiklarini ozellikle ne yaptiklarini anlamalari. oh olsun tabi bu arada nisan fotograflarini gercekten yirttim :))))

sürünmesin kafasını kırsın taşlara vururken diyosun yani

kizlar okuz nisanlim tekrar msj atti yazmiski; takilari ve digerlerini arkadasa verr yazmis. zaten aglamisti takilar icin nisanda neyapmaliyim :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…