- 24 Ocak 2021
- 11.613
- 26.241
- 548
- Konu Sahibi deryadenizmevzular
-
O da ne ki , benim halam ilkel mağara adamından tam 4 tane çocuk yaptı, dayak yemekten teninin rengi mosmor olmuştu ama her sene çocuk yapmaya devam etti , böyle kadınlar kendilerini bir birey olarak değil eşinin cariyesi olarak görüyorlar, dayaktan ölseler de , eşleri canlarına da okusa o yatağa girip adamla sevişmeye devam ediyorlar , hiçbir kuvvet beni o yatağa sokamaz böyle bir durumda , bugünkü mutluluğumu dik duruşuma ve netliğime borçluyum, bana eziyet eden adama ne yemek yaparım ne de karılık!Hamileymişsiniz, kırıcı yorum yapmak istemiyorum ama şunu sormadan edemeyeceğim: 1 yıldır anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi diye kendiniz yazmışsınız bu haldeyken tam olarak nasıl bir anda sevişmeye karar verip hamile kaldınız ve neden? Düzelir diye mi? Azgınlıktan mı? Hakkaten merak ettiğimden soruyorum çünkü bana saygısı olmayan, aileme küfür eden adam olacak herifle bırakın aynı yatağa girip sevişmeyi 10 metre yanıma yaklaştırmam ben.
Başka yol yok gibiBoşanmayı düşünüyor musunuz?
Keşke sizin kadar cesaretli olabilsemO da ne ki , benim halam ilkel mağara adamından tam 4 tane çocuk yaptı, dayak yemekten teninin rengi mosmor olmuştu ama her sene çocuk yapmaya devam etti , böyle kadınlar kendilerini bir birey olarak değil eşinin cariyesi olarak görüyorlar, dayaktan ölseler de , eşleri canlarına da okusa o yatağa girip adamla sevişmeye devam ediyorlar , hiçbir kuvvet beni o yatağa sokamaz böyle bir durumda , bugünkü mutluluğumu dik duruşuma ve netliğime borçluyum, bana eziyet eden adama ne yemek yaparım ne de karılık!
Adamlar aynı benimkide kavga başlatma der kendi başlatır . Kaynınbabanın ismi nedir?Bana diyor ki sen kavga çıkardın ?
Neden cesaretli değilsin, eşin korktuğunu bildiği için bu kadar azıtıyor, bebek olunca da gemi iyice azıya almış doğal olarak , bir erkek karısını iyi bilir eğer kendine güveni yok korkaksa ezer de ezer , pısırık olmayı bırak artık, çık git işi ciddiyete bindir görsün ebesini...Keşke sizin kadar cesaretli olabilsem
Annemi dinliyormuşum, tartıştığımıza sürekli çıkıp çıkıp ailemin evine gitmişim onlarlda kabul etmiş vs benim de hatalarım olmuş olabilir ama benim 2 ise onun 5 gibiNeden özellikle annenize karşı böyle. Annenizle aranızda bir şey mi geçti? Düğünde sorun mu çıktı?
Yoksa her şey aslında çok iyiydi sonradan isim yüzünden mi bu hale geldi?
Mutlaka bunların bir sebebi vardır. Siz iyi biliyorsunuzdur
Seninle alakası yok adam ailesiz çöpsüz üzüm istiyor, ona muhtaç olman daha iyi onun için, gidecek kapın olsun istemiyor, klasik ataerkil kafası , böyle herifleri çekmeyin...Annemi dinliyormuşum, tartıştığımıza sürekli çıkıp çıkıp ailemin evine gitmişim onlarlda kabul etmiş vs benim de hatalarım olmuş olabilir ama benim 2 ise onun 5 gibi
Ailenizle ilgili sadece bunları mı yaşadınız? Sanki bir şeyler daha var gibi.. Eşiniz sizin ailenize aşırı tepkili sebebi sadece bu anlattıklarınız olamazAnnemi dinliyormuşum, tartıştığımıza sürekli çıkıp çıkıp ailemin evine gitmişim onlarlda kabul etmiş vs benim de hatalarım olmuş olabilir ama benim 2 ise onun 5 gibi
Seninle alakası yok adam ailesiz çöpsüz üzüm istiyor, ona muhtaç olman daha iyi onun için, gidecek kapın olsun istemiyor, klasik ataerkil kafası , böyle herifleri çekmeyin...
Tabi o da var evlenirken ailesi arka çıkmadı sonra ben de zorladım ev vs için babası kredi çekti ev aldı sonra Kıymete bindiler işte hangi birini anlatayımAilenizle ilgili sadece bunları mı yaşadınız? Sanki bir şeyler daha var gibi.. Eşiniz sizin ailenize aşırı tepkili sebebi sadece bu anlattıklarınız olamaz
Eşinizle evlenmenize karşı bir tepkileri var mıydı?
Yani, sizin Aileniz eşinizi Damat olarak istemediler mi?Tabi o da var evlenirken ailesi arka çıkmadı sonra ben de zorladım ev vs için babası kredi çekti ev aldı sonra Kıymete bindiler işte hangi birini anlatayım
Başta hiçbiri yoktu evlenirken çok maddi sıkıntı çektik sonra oldu ev araba hediye değil tamamen yarı yarıya biz kattıkYanı
Yani, sizin Aileniz eşinizi Damat olarak istemediler mi?
Kayınbabanızgil de size ev ve araba mı Hediye ettiler?
Allah aşkına adam bir öküz, ne olursa olsun hatalı, hırsızın hiç suçu yok mu ya huu, psikolojik şiddet gören hamile bir kadına yapılanlar ne olursa olsun kabul edilemez , ister damat olarak reddetsinler ister etmesinler konu bu değil! Doğmamış çocuğuna zorla babasının ismini koymaya çalışan bir dağ ayısı bu herif , ataerkil zihniyetin ta kendisi, kadının değeri yok , onlar için kadın bir obje , bir eşya, eşim ailemi sevmek zorunda değil ama asla hakaret edip saygısızlık yapamaz, ayrıca adam psikolojik şiddet uyguluyor ve konu sahibinin hiçbir hakkı olduğuna da inanmıyor, hamile bir kadını ağlatan adam değildir...Yanı
Yani, sizin Aileniz eşinizi Damat olarak istemediler mi?
Kayınbabanızgil de size ev ve araba mı Hediye ettiler?
En ufak bi kavgada yatak ayırıyor yemek yemiyor küsüyor konuşmuyor ha birde işe arabayla gittiği. İçin arabanın anahtarlarını alır. Otobüsle git diyeAllah aşkına adam bir öküz, ne olursa olsun hatalı, hırsızın hiç suçu yok mu ya huu, psikolojik şiddet gören hamile bir kadına yapılanlar ne olursa olsun kabul edilemez , ister damat olarak reddetsinler ister etmesinler konu bu değil! Doğmamış çocuğuna zorla babasının ismini koymaya çalışan bir dağ ayısı bu herif , ataerkil zihniyetin ta kendisi, kadının değeri yok , onlar için kadın bir obje , bir eşya, eşim ailemi sevmek zorunda değil ama asla hakaret edip saygısızlık yapamaz, ayrıca adam psikolojik şiddet uyguluyor ve konu sahibinin hiçbir hakkı olduğuna da inanmıyor, hamile bir kadını ağlatan adam değildir...
KamudayımMeslegınız nedir aileniz çocuğa bakar mı siz çalışırken yani sırtını dayayacak bi anne varmı kızım ben arkandayım ezdirme kendını der mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?