Artık hasta olacağım bu gidişle suç kimde/nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım ?

Kamudayım İşim var ailemde arkamda ama cesaretim yok

İyi boşanma çek dur kendine bunu layık görüyorsan yapacak bir şey yok. Neden cesaret yok? Kendi rahminde büyüyen bebeğin konusunda bile söz hakkın yok. Hakaret ediyor sana. Bugün küfür eden yarın iki tane tokadı yapıştırır. Allah akıl fikşr versin. İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapmıyor.

Hamilesiniz diye sarkastik yorum yapmak istemiyorum ama gercek anlamda neye cesaretiniz yok tam olarak ? Kendinize sayginizin olmasina mi? Size zerre deger vermeyen saygi gostermeyen sevmeyen birine ne bu yalvar yakar barismak istemeler? Çocugunuzu seviyosaniz kendinize yol cizin isiniz gücünüz de varmis. Umarım kendiniz icin en dogru karari verirsiniz . Sizin ailenize gitmeyen birinin ailesine siz giderek zaten yeterince karsi tarafa gostermissiniz kendinizi o yuzden asla farkli bi duzelme olmaz. hakkinizda hayirlisi sagliklisi olur umarim .

Boşanmayı sakız yaptığınız evliliginizin neyine güvenip çocuk yaptınız. Herşeyi sonunda kabul edecekseniz neden kavga ediyorsunuz ? Kocanız angut siz de kör kuyularda çaresiz kalmış gibi kalan çocuk gibisiniz.

Ailem de zaten onunla görüşmek istemiyor o yüzden götürmekte istemiyorum

Ruh hastası bi manyakla, hakarete uğradığınız iğrenç evliliği sürdürmeye cesaretiniz var ama boşanmaya yok, ilginç. Kendinize ve en önemlisi doğmamış çocuğunuza layık gördüğünüz hayat bu mu gerçekten? İleride çocuğunuzu daha kendi büyüyememiş bu kişiyle mi büyütmek istiyorsunuz?

Hep bosanacağız diye ayaklanilan bir evlilikte bunu hayata geçirmemek ikiniz içinde hata .Hata yi anladığın an geri dönmemek sizdeki gibi daha büyük hatalara doğru yol alıyor.Sorunlar iki taraflı çözülür tek taraflı değil ki.Ben yürüyeceğini sanmıyorum sizin çekme kapasitenize kalmış böyle gider bebekle beraber ekstra yük bu evlilik buna dayanmaz susacaksınız tek yolu bu herşeye susacaksınız her zaman üzgünüm.Olmayani başından beri olmayanı oldurmaya çalışmanın bedeli bu.Bu ilişkide yada bu evlilikte

Şok oldum

Özür dilerim ama pek akıllı biri değil gibisin.evliliginiz bu hale gelene kadar neredeydiniz.ne bilim o hata yaptıysa konuşarak düzeltmeye calissaydiniz.bari siz yapici olsaydiniz hergun bosanicam diyip aileyi işin içine katacaginiza.o kustugunde umursamasaydiniz o gelip barissaydi.ne bilim en önemlisi de bu kadar kötü bir evliliğe çocuk yapmasaydiniz.en çok bebise üzüldüm.iliski terapistine falan gitseniz düzelir mi bu adam.en baştan beri hep boylemiydi ilişkiniz nerde bozulmaya başladı

Neyse olan olmuş biten bitmiş. Yavrunun nasibi varmış. Artık önüne bakmalısın. Boşanmak dünyanın sonu değil. Ben 2 yavrum varken borç batağındayken boşandım. MaşAllah gayet güzel hayatımız var. Baba hiç yok gibi. Bebeğim küçücüktü. Bugün 4 yaşına bastı şükürler olsun. Aileme küfreden bana küfreden mahluku kapının önüne koyarım net. Zaten yararı yok. Lohusayken daha da azar bu. Aileni evine sokmaz. Kendi ailesini evinden bir yere göndermez. Küfür hakaret 5 katına çıkar. Sütün kesilir iyice psikolojin bozulur. Hamileliğin en rahat evresindeyken bas git. Sonra da iyi bir avukat bul aç davanı. Bu düzelmez iflah olmaz. Bebeğine de git istediğin ismi ver. O da kenarda ürüsün dursun. Ben hiç tanımadığım hamile birine bile özenle davranırım. İnsan çocuğuna ve annesine bunları yapmaz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…