- 24 Haziran 2011
- 23.318
- 48.424
- 798
- Konu Sahibi deryadenizmevzular
-
Kamudayım İşim var ailemde arkamda ama cesaretim yokÇok çok çok üzgünüm bir kadının kendini bu hale düşürmesineablacım senin bir işin gücün, ailen yok mu? Onca eziyete ne diye katlanıyorsun? Ailene küfrediyor, onlar hakkında atıp tutuyor, küsüp yatağını ayıran neden sen olmuyorsun da o ayırıyor? Çok mu çaresizsin? Bebekten dolayı mı ayrılmıyorsun? Kocam aileme küfredecek bende yatağını ayırıyor diye üzüleceğim ķusura bakma öyle kocanın ağzına seve seve seve seve s.çarım.
İyi boşanma çek dur kendine bunu layık görüyorsan yapacak bir şey yok. Neden cesaret yok? Kendi rahminde büyüyen bebeğin konusunda bile söz hakkın yok. Hakaret ediyor sana. Bugün küfür eden yarın iki tane tokadı yapıştırır. Allah akıl fikşr versin. İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapmıyor.Kamudayım İşim var ailemde arkamda ama cesaretim yok
Boşanmayı sakız yaptığınız evliliginizin neyine güvenip çocuk yaptınız. Herşeyi sonunda kabul edecekseniz neden kavga ediyorsunuz ? Kocanız angut siz de kör kuyularda çaresiz kalmış gibi kalan çocuk gibisiniz.Öncelikle iyi akşamlar biraz uzun olacak ama lütfen bana bi akıl verin! 5 yıl önce evlendik eşimle şu an bir erkek bebek bekliyoruz ve 26. Haftandayım. Evliliğimiz hep inişli çıkışlı idi ne zaman kavga etsek hep boşanacağız diye ayaklanır olduk sonrada o ya da ben geri vites yapıp barışırdık.Ama son bir senedir eşim resmen anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor.Ne aileme ettiği küfürler kaldı,bana söylediklerini saymıyorum bile, hamilelik sürecim zehir zıkkım oldu sırf babasının adını koymak istemedim diye 2 buçuk ay benimle küstü yemek yemedi,konuşmadı sonunda ağlaya ağlaya barıştım tamam koyalım diye aynı evin içinde öyle olmak bana o kadar ağır geldi ki randevu süreçleri, kusmalarım vs hep tek başıma hallettim.Bugün konuşurken de bende dedim ki madem senin babanın adını koyuyoruz ikinci kız olursa(ki asla düşünmüyorum tepkisini ölçmek için dedim) annemin adını koyarız yine tehditler (anlaşamayız vs) senin annen hayatta en son seveceğim kişi asla sevmiyorum demeler vs beni kırdı parçaladı küstü yatak ayırdı. Ne yemek yiyebiliyorum ne su içebiliyorum kendime yaptığım eziyete artık bi dur demem lazım Allah aşkına bi akıl verin ne yapmalıyım? Ailemden nefret ediyor gitmez gelmez ben tek gidip gelirim onun ailesine gidip geliriz onlar da arada bize gelip gider. Bana tartışma esnasında bu kavgayı aileme yansıtıp üzersen senin sülaleni silerim yeryüzünden dedi. Benim ailemi sevmemiş olmasının nedeni annemin tartışmalarda beni tutuyor olmasıymış , ben ailemin sözünden çıkmıyormuşum ki öyle düşümüyorum çoğu kavgalarımızdan ailemin haberi bile yok söylemem.Şimdi ben ne yapayım a dostlar düşünmekten kafayı yicem çocuğum içerde tepinip duruyor onu böyle üzmek kahrediyor ama elimde değil. Ben pür pakım demiyorum illa hatalar olmuştur ama o sınırı fazlasıyla aşmış gibi geliyor.Ailesi maddi olarak ev araba konusunda yardım ettiği için onları bayağı el üstünde tutmaya çalışıyor.
Ailem de zaten onunla görüşmek istemiyor o yüzden götürmekte istemiyorumHamilesiniz diye sarkastik yorum yapmak istemiyorum ama gercek anlamda neye cesaretiniz yok tam olarak ? Kendinize sayginizin olmasina mi? Size zerre deger vermeyen saygi gostermeyen sevmeyen birine ne bu yalvar yakar barismak istemeler? Çocugunuzu seviyosaniz kendinize yol cizin isiniz gücünüz de varmis. Umarım kendiniz icin en dogru karari verirsiniz . Sizin ailenize gitmeyen birinin ailesine siz giderek zaten yeterince karsi tarafa gostermissiniz kendinizi o yuzden asla farkli bi duzelme olmaz. hakkinizda hayirlisi sagliklisi olur umarim .
olmasan şaşardımKamudayım
Ne alakaolmasan şaşardım
Ruh hastası bi manyakla, hakarete uğradığınız iğrenç evliliği sürdürmeye cesaretiniz var ama boşanmaya yok, ilginç. Kendinize ve en önemlisi doğmamış çocuğunuza layık gördüğünüz hayat bu mu gerçekten? İleride çocuğunuzu daha kendi büyüyememiş bu kişiyle mi büyütmek istiyorsunuz?Kamudayım İşim var ailemde arkamda ama cesaretim yok
Şok oldumÖncelikle iyi akşamlar biraz uzun olacak ama lütfen bana bi akıl verin! 5 yıl önce evlendik eşimle şu an bir erkek bebek bekliyoruz ve 26. Haftandayım. Evliliğimiz hep inişli çıkışlı idi ne zaman kavga etsek hep boşanacağız diye ayaklanır olduk sonrada o ya da ben geri vites yapıp barışırdık.Ama son bir senedir eşim resmen anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor.Ne aileme ettiği küfürler kaldı,bana söylediklerini saymıyorum bile, hamilelik sürecim zehir zıkkım oldu sırf babasının adını koymak istemedim diye 2 buçuk ay benimle küstü yemek yemedi,konuşmadı sonunda ağlaya ağlaya barıştım tamam koyalım diye aynı evin içinde öyle olmak bana o kadar ağır geldi ki randevu süreçleri, kusmalarım vs hep tek başıma hallettim.Bugün konuşurken de bende dedim ki madem senin babanın adını koyuyoruz ikinci kız olursa(ki asla düşünmüyorum tepkisini ölçmek için dedim) annemin adını koyarız yine tehditler (anlaşamayız vs) senin annen hayatta en son seveceğim kişi asla sevmiyorum demeler vs beni kırdı parçaladı küstü yatak ayırdı. Ne yemek yiyebiliyorum ne su içebiliyorum kendime yaptığım eziyete artık bi dur demem lazım Allah aşkına bi akıl verin ne yapmalıyım? Ailemden nefret ediyor gitmez gelmez ben tek gidip gelirim onun ailesine gidip geliriz onlar da arada bize gelip gider. Bana tartışma esnasında bu kavgayı aileme yansıtıp üzersen senin sülaleni silerim yeryüzünden dedi. Benim ailemi sevmemiş olmasının nedeni annemin tartışmalarda beni tutuyor olmasıymış , ben ailemin sözünden çıkmıyormuşum ki öyle düşümüyorum çoğu kavgalarımızdan ailemin haberi bile yok söylemem.Şimdi ben ne yapayım a dostlar düşünmekten kafayı yicem çocuğum içerde tepinip duruyor onu böyle üzmek kahrediyor ama elimde değil. Ben pür pakım demiyorum illa hatalar olmuştur ama o sınırı fazlasıyla aşmış gibi geliyor.Ailesi maddi olarak ev araba konusunda yardım ettiği için onları bayağı el üstünde tutmaya çalışıyor.
Ya kusura bakma da bizi de burada oyalama o zaman, git kocandan özür dileyip dur ne isterse yap başka bir şey yaptığın yok zaten. Bir de bebek alet ediyorsunuz şu ortama yazık günah gerçektenKamudayım İşim var ailemde arkamda ama cesaretim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?