How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Artık hasta olacağım bu gidişle suç kimde/nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım ?

Bebeğiniz hayata 2-0 yenik başlayacak. Sadece bebeğe üzüldüm. Şimdi siz klasik babasız kalmasın daha sonrada babasına çok düşkün bahanelerine tutunacaksınız ama bebeğin 2 yenilgiside anne ve babasından.
Daha aynı bedeni paylaştığı annesi tarafından korunamıyor, babası tarafından sevilmiyor.
Size köpek çeken kocanızdan boşanmayacağınız gün gibi belli o yüzden hiç ayrılın tavsiyesini demeye bile gerek yok.
Haklısınız

Berbat bir adami baba yapmissiniz hemde kotu giden evlilige zorla isim koydurmak ne demek ailenize size yaptiklari katlanilacak seyler degil esyalarinizi toplayin ailenizin evine gidin hatta direk ayrilin yoksa omur boyu eziyet cekiceksiniz dag ayisindan. Buna sebep sizin alttan almalariniz ve aglayip sizlayip herseyi kabullenmeniz ayrica

Öncelikle iyi akşamlar biraz uzun olacak ama lütfen bana bi akıl verin! 5 yıl önce evlendik eşimle şu an bir erkek bebek bekliyoruz ve 26. Haftandayım. Evliliğimiz hep inişli çıkışlı idi ne zaman kavga etsek hep boşanacağız diye ayaklanır olduk sonrada o ya da ben geri vites yapıp barışırdık.Ama son bir senedir eşim resmen anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor.Ne aileme ettiği küfürler kaldı,bana söylediklerini saymıyorum bile, hamilelik sürecim zehir zıkkım oldu sırf babasının adını koymak istemedim diye 2 buçuk ay benimle küstü yemek yemedi,konuşmadı sonunda ağlaya ağlaya barıştım tamam koyalım diye aynı evin içinde öyle olmak bana o kadar ağır geldi ki randevu süreçleri, kusmalarım vs hep tek başıma hallettim.Bugün konuşurken de bende dedim ki madem senin babanın adını koyuyoruz ikinci kız olursa(ki asla düşünmüyorum tepkisini ölçmek için dedim) annemin adını koyarız yine tehditler (anlaşamayız vs) senin annen hayatta en son seveceğim kişi asla sevmiyorum demeler vs beni kırdı parçaladı küstü yatak ayırdı. Ne yemek yiyebiliyorum ne su içebiliyorum kendime yaptığım eziyete artık bi dur demem lazım Allah aşkına bi akıl verin ne yapmalıyım? Ailemden nefret ediyor gitmez gelmez ben tek gidip gelirim onun ailesine gidip geliriz onlar da arada bize gelip gider. Bana tartışma esnasında bu kavgayı aileme yansıtıp üzersen senin sülaleni silerim yeryüzünden dedi. Benim ailemi sevmemiş olmasının nedeni annemin tartışmalarda beni tutuyor olmasıymış , ben ailemin sözünden çıkmıyormuşum ki öyle düşümüyorum çoğu kavgalarımızdan ailemin haberi bile yok söylemem.Şimdi ben ne yapayım a dostlar düşünmekten kafayı yicem çocuğum içerde tepinip duruyor onu böyle üzmek kahrediyor ama elimde değil. Ben pür pakım demiyorum illa hatalar olmuştur ama o sınırı fazlasıyla aşmış gibi geliyor.Ailesi maddi olarak ev araba konusunda yardım ettiği için onları bayağı el üstünde tutmaya çalışıyor.
Eşinizi siz şımartmışsınız ,
Siz onun annesi değilsiniz .
Sürekli onun gönlünü eğlemek , alttan almak , her istediğini yapmak zorunda değilsiniz.

Annesinin büyütemediği bi adamın , "baba" sorumluluğunu da alacağını düşünmüyorum .

Kendi sağlığınız ve bebeğinizin sağlığı için en kısa sürede silkelenin ve bu adamdan ayrılın .

Bak canım bebeğim 4 aylık kucağımda ve bana hamilelik boyunca hep destek olan ve iletişimimiz iyi olan kocamla 4 aydır çok kötüyüz bebek bakımı yüzünden tartışma bebek ağlar annesinin dediklerini yapmak ister vs vs yani bebek doğumca daha iyi olmuyor daha zor oluyor her şey insanı bebeğiyle rahat bırakmıyorlar . Direkt boşan diyemem ama bir göz dağı ver çabalar ailene saygı gösterir sana sevgi gösterirse bir bakarsın bebeğin için

Aileni sevmiyomuş bak sen ayıya kendi ailesi çok mu matahmış.Sinir oluyorum böyle kendi ailesi dışında sevgisi saygısı olmayan hanzolara.Baba sıfatına hiç uygun değil üzgünüm.Onu mağarasında bırakıp, kendine bebeğinle yepyeni bir hayat kurmanı dilerim.Umarım başarabilirsin.

Bak canım bebeğim 4 aylık kucağımda ve bana hamilelik boyunca hep destek olan ve iletişimimiz iyi olan kocamla 4 aydır çok kötüyüz bebek bakımı yüzünden tartışma bebek ağlar annesinin dediklerini yapmak ister vs vs yani bebek doğumca daha iyi olmuyor daha zor oluyor her şey insanı bebeğiyle rahat bırakmıyorlar . Direkt boşan diyemem ama bir göz dağı ver çabalar ailene saygı gösterir sana sevgi gösterirse bir bakarsın bebeğin için
Teşekkür ederim göz dağı derken sürekli boşanalım vs ilişki içinde döndüğü için yalama oldu resmen ciddiye alır mı bilmem

Çok şükür var.
Durduğun kabahat seni iyice sahipsiz sanmışlar, ezdikce ezmişler, neden böyle oluyor biliyor musun şimdiye kadar hep susup idare edip alttan aldığın için, o kavgada asla babanın ismini koymam , seninde derdini daha çekmem deyip pılını pırtıni toplayıp gidecektin ama sen pasif bir şekilde adamın düzelmesini bekliyorsun, böyle bir dağ ayısına çocuk yapmak büyük hata , adam senin boşanmayacağından o kadar emin ki ailene bile dil uzatıyor rahatça, sorunun en büyüğü sen ve senin davranışların, aklını başına al arkadaşım bir insan şu eziyetleri çekiyorsa kendisine saygısı sevgisi yoktur, o kadar mı değersiz hissediyorsun da bu herife boyun eğiyorsun , cocuk yapman bu herifi düzeltmez daha da beter olacak belki fiziksel şiddete de başvuracak zamanla , al bavulunu çık git işin gücün var , bu yaşadığın evlilik değil kölelik, sahipsiz misin sen ya hu, ailen nerde bunlar olurken?

Durduğun kabahat seni iyice sahipsiz sanmışlar, ezdikce ezmişler, neden böyle oluyor biliyor musun şimdiye kadar hep susup idare edip alttan aldığın için, o kavgada asla babanın ismini koymam , seninde derdini daha çekmem deyip pılını pırtıni toplayıp gidecektin ama sen pasif bir şekilde adamın düzelmesini bekliyorsun, böyle bir dağ ayısına çocuk yapmak büyük hata , adam senin boşanmayacağından o kadar emin ki ailene bile dil uzatıyor rahatça, sorunun en büyüğü sen ve senin davranışların, aklını başına al arkadaşım bir insan şu eziyetleri çekiyorsa kendisine saygısı sevgisi yoktur, o kadar mı değersiz hissediyorsun da bu herife boyun eğiyorsun , cocuk yapman bu herifi düzeltmez daha da beter olacak belki fiziksel şiddete de başvuracak zamanla , al bavulunu çık git işin gücün var , bu yaşadığın evlilik değil kölelik, sahipsiz misin sen ya hu, ailen nerde bunlar olurken?
Ailem hep arkamdaydı zaten ailem arkamda olduğu için onları sevmiyor.

Teşekkür ederim göz dağı derken sürekli boşanalım vs ilişki içinde döndüğü için yalama oldu resmen ciddiye alır mı bilmem
Dava aç görür anasını da danasını da , benim halam da böyle bir öküzü çekiyor hala ama onun maddi gücü falan yok 4 çocukla o herifin elinde sürünüyor, ailesi daha ilk çocukta bırak gel dedi ama dinlemedi, eşi simdi iyice beter oldu , böyle adamlar asla düzelmez, net ...

Esiniz padisah soyu mu babasinin ismi devam edecekmis? Ayar oluyorum boyle bi mokum degilken ismim de ismim, babam, atam, soyum diye gezen asiri eerrrrkkek olan erkeklere, kavgaya cagirsan kuyrugunu kistirir babasının pacasina yapisir, ama sorsan en erkek o, aşiri.

Dilerim kendini kurtarirsin.

Hamileymişsiniz, kırıcı yorum yapmak istemiyorum ama şunu sormadan edemeyeceğim: 1 yıldır anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi diye kendiniz yazmışsınız bu haldeyken tam olarak nasıl bir anda sevişmeye karar verip hamile kaldınız ve neden? Düzelir diye mi? Azgınlıktan mı? Hakkaten merak ettiğimden soruyorum çünkü bana saygısı olmayan, aileme küfür eden adam olacak herifle bırakın aynı yatağa girip sevişmeyi 10 metre yanıma yaklaştırmam ben.

Benim de eşimin ailesi maddi olarak destekçi oldu örneğin arsa verdiler düğünü yaptılar hatırı sayılır altın taktılar eşim tek çocuk ben de hamileyim. Eşimin babaannesi artık oğlan olursa adı babanın adı olsun dedi ağzımı yokladı. İsmi anne koyar 9 ay kahrını çekiyorum dedim. Ne eşim ne başkası ağzını açamaz. Kim çıkarıyorsa çıkarsın küfür hakaret nedir hamilesin yahu. Hiç sevgisi saygısı yok sana. Bu adamla neden çocuk yaptınız eskiden de böyleyse
Bana diyor ki sen kavga çıkardın ?

Aileniz arkanizdaysa onlara durumu anlatıp ayrılmak istediğinizi söyleyin. Bakalım eşiniz cabalayacak mi görelim. Ama hamileyken eşine eziyet eden insandan koca olmaz. Her erkekten baba olmaz. Ne kendinize ne çocuğunuza eziyet edin. İyice düşünün derim.

Hamileymişsiniz, kırıcı yorum yapmak istemiyorum ama şunu sormadan edemeyeceğim: 1 yıldır anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi diye kendiniz yazmışsınız bu haldeyken tam olarak nasıl bir anda sevişmeye karar verip hamile kaldınız ve neden? Düzelir diye mi? Azgınlıktan mı? Hakkaten merak ettiğimden soruyorum çünkü bana saygısı olmayan, aileme küfür eden adam olacak herifle bırakın aynı yatağa girip sevişmeyi 10 metre yanıma yaklaştırmam ben.
İnanın şu süreçte psikolojim bile normal değil. Ama hamilelik sürecinden sonra adam iyice kendini aştı. Ben bile tanıyamıyorum.

Back