- Konu Sahibi 2bebe1anne
-
- #1.061
KIZLAR MERHABA ...
Önce sürprizi söylemiyorum ki merak edin :) bastan anlatıcam çünkü gecen gun sonunda bebise biseyler almaya karar verdik annemle ciktik alisverise hem de kendime lohusa kiyafetleri alicam tabi neyse bakiyoruz magazalara falan cinsiyet de belli olmayinca hep ara renklere bakiyorum sari yesil ekru kirmizi ama inanirmisiniz neyi begendiysem ya mavi ya pembesi var deli oldum ya resmen ara renk coooook az onlarinda ya modeli ya desenini begenmedim ve hicbisey alamadimcok sinirlendim aksam esim geldi isten dedim boyle boyle oldu o da ben demedimmi bi baska doktora gidip ogrenelim su cinsiyeti diye bana cemkirdi :) neyse ben kabul ettim artik gittik doktora ama herzamankine degil oylesine birine neyse ultrasonla bakti bi 5 dk iste susu iyi busu normal kilosu su derkennnnnn geldik cinsiyete isin surprizi burda bu zamana kadar gostermeyen bizi ugrastiran bu nazli bebek kızmış :) oyle sevindim ki anlatamam nasil agliyorum ama gormelisiniz ne yazikki sonra 4 boyutluda yuzunu eli ve koluyla kapattigi icin yine goremedik ama kizimin minicik elleri ucunda 5 tane nohut olan ayaklari var :) 1300 gr ve 38 cm olmus teyzeleri ve 2 hafta onde gelisimi hersey yolunda yani neyse doktordan ciktik babasi dediki kizimizin adi eda olsun ama karar vermistik esila olacakti yok bu cok nazli bi kiz olacak belli naz ismide guzel degil edanin anlamida isve cilve naz demek o yuzden eda olsun dedi ve boylece kizimizin ismide konuldu su aralar da alisveris manyagi oldum kizlar pembe ne bulursam aliyorum :) kizima cok guzel ciciler aldim biraz abartiyorum dis fircasi bile var valla :) annem bu kadar alma dedikce benim alasim geliyor tokalar bile aldim simdiden ayy cok zevkliymis bebek alisverisiiiiii opuyorum hepiniziiiii
ya arkadaşlar bişy sorabilr miyim .. şmdi ben öncedn de dediğim gibi duphaston kullanıyorum 1 ay oldu ve 17 gün olmştu hala hasta olamamıştm ama kasıklarmda fln ağrı vrdı göğüslerm regl olma günmden önce hassaslşmaya başlamştı fakat dün kanamam geldi ama bu yerleşme kanaması mı yoksa normal regl mi oldum anlamadım... bugn de devm ediyı 2 gün oldu yni başlayalı ama uzun sürmezmiş yerleşme kanaması yarın da olursam büyk ihtimal hamile değilmdir.. aranızda bi bilgisi olan var mı sizce regl mi yoksa yerleşme kanaması mı ??
teşkkr ederm cnm yorumn içn .. ama işte çok normal regl olduğm günlrdeki gbi değil .. fakat öyle denilen gbi çok az da değil.. off blmiyorm büyk ihtimal regl oldm ama işte yne de dktora b gidicem çok fzla dert etmiyorm aslnda ama dha 1 ay oldu çnkü denemye başlayalı ama yne de skıyo insanın canını... teşekkr ederm birz da olsa içm rhtladı Allah nasip edrse bi sorunm da yok gbi şu an doktor pko dışnda bşy sylemedi ondan snra hayrlısıyla olur inş... :)) çok saoll
ewt cnm bn de 2 yıllk evliym ama birden denemeye başlynca hemn olsn istiyor insan o yzden yoksa Allahm göstermesn zorlanmayı nasip etsin en kısa sürede bütün isteyenlere ... :)) artk önmzdeki gnlere bakıcazz :))
gözün aydın canım demek cimcimemiz geliyor:)KIZLAR MERHABA ...
Önce sürprizi söylemiyorum ki merak edin :) bastan anlatıcam çünkü gecen gun sonunda bebise biseyler almaya karar verdik annemle ciktik alisverise hem de kendime lohusa kiyafetleri alicam tabi neyse bakiyoruz magazalara falan cinsiyet de belli olmayinca hep ara renklere bakiyorum sari yesil ekru kirmizi ama inanirmisiniz neyi begendiysem ya mavi ya pembesi var deli oldum ya resmen ara renk coooook az onlarinda ya modeli ya desenini begenmedim ve hicbisey alamadimcok sinirlendim aksam esim geldi isten dedim boyle boyle oldu o da ben demedimmi bi baska doktora gidip ogrenelim su cinsiyeti diye bana cemkirdi :) neyse ben kabul ettim artik gittik doktora ama herzamankine degil oylesine birine neyse ultrasonla bakti bi 5 dk iste susu iyi busu normal kilosu su derkennnnnn geldik cinsiyete isin surprizi burda bu zamana kadar gostermeyen bizi ugrastiran bu nazli bebek kızmış :) oyle sevindim ki anlatamam nasil agliyorum ama gormelisiniz ne yazikki sonra 4 boyutluda yuzunu eli ve koluyla kapattigi icin yine goremedik ama kizimin minicik elleri ucunda 5 tane nohut olan ayaklari var :) 1300 gr ve 38 cm olmus teyzeleri ve 2 hafta onde gelisimi hersey yolunda yani neyse doktordan ciktik babasi dediki kizimizin adi eda olsun ama karar vermistik esila olacakti yok bu cok nazli bi kiz olacak belli naz ismide guzel degil edanin anlamida isve cilve naz demek o yuzden eda olsun dedi ve boylece kizimizin ismide konuldu su aralar da alisveris manyagi oldum kizlar pembe ne bulursam aliyorum :) kizima cok guzel ciciler aldim biraz abartiyorum dis fircasi bile var valla :) annem bu kadar alma dedikce benim alasim geliyor tokalar bile aldim simdiden ayy cok zevkliymis bebek alisverisiiiiii opuyorum hepiniziiiii
Haklısın canım artık evliliğinde oturmuştur zaten e bir de anneliğe hazır hissediyorsan hele hele de yolda fln bebek görüp sürekli onu sıkmak sevmek istiyorsan çoook çok haklısın biran önce olsun demekle ben seni çok iyi anlıyorum hazır olduğunu hissettiğin an olsun istiyrsun biz eşimle bebek manyağı olmuştuk son zamanlarda olmayınca da oturup ağlıyordum şimdi de doğsun diye sabrsızlanıyrum sonra büyüsün sonra evlensin bla blaa böyle süreer gider Allah herseyin hayırlısını versin..bak özelden yaz kuzum aklına takılanları birkaç taktik veririm çevremden duyduklarım ve kendi deneyimlerimden ok:))
Ksophie özele geçtm cnm ama normal mesaj sayım 100 ve üzeri olmadğı içn özelden maj atamıyormuşm şu an .. 100 olunca yazıcam artk :))
slm tatlım hayırlısıyla kucana almayı nasip etsin rabbim bil diğim kadarını söyleyeyim sana 4 yaşında kız annesiyim ana kcağı al derim kullanışlımobilya beşik daha iyi bence durumun iyi değilse beğendini alabilirsinşimdi nevresim falan önemli değil ama küçük yastık lazım olacak inşallah normal doğum yaparsın kış gününde üşütmemeye dikkat et şimdiden kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?