Kizlarrrr :)))
Bebisler buyuyo ama biseye zaman bulamiyoruz maalesef dimi yalniz oldugum icin valla sabah 7 de gozumu aciyorum aksam nasi oluyo bilmiyorum eda bi yanda yemek temizlik aksam oluveriyo cok hareketlendik biz de illa yaninda olucam beni gormezse basiyo yaygarayi yapisik ikiz gibi olduk artik karnimda duraydi iyiydi bari :))
bu arada maalesef bizde inek sutu alerjisi cikti laktoz intoleransi yani bir de kivi cilek ananas vs tropikal meyvelerede var alerjisi cok uzuluyorum eda sut ve sut urunleri yiyemiycek maalesef ve en guzel meyveleride
( bu arada stresten diye tahmin ediyorum sutum gitti yani azaldi diyelim o yuzden sut alerjisine karsi ozel bi mama kullaniyoruz artik pregomin as ben de zaten aylardir diyetteyim emzirdigim icin sut iceren bisey yiyemiyorum o sorun degil de sutum azalinca cok uzuldum bu ara bitakim huzursuzluklar yasadim sonucu bu 4,5 ay emzirebildim cok az ama elden bisi gelmiyor bunu da kafama takmamaya calisiyorum ki temelli gitmesin sutum diye ek gidalara gecicez simdi ama ne yadiricem hic bilmiyorum alerji olmasi herseyi kisitliyor kizima allah buyuk dert vermesin tabi bu sorunlar disibda hersey yolunda gelisimimiz falan cok iyi gidiyor bu ara ne bulursa agzina goturuyo hic bulamazsa elini yiyo :)) kahkahalar cigliklar artik kocaman oldu kuzum gaz bitti ama uyku sorunumuz hala var gunduz uyumuyo hic surekli oynamami istiyor onla gecede uyuyo ama 3 kere uyaniyor mutlaka
bizden haberler boyle umarim tum kuzucuklar iyidir opuyorum hepiniziiii