- 23 Eylül 2010
- 498
- 0
- Konu Sahibi 2bebe1anne
- #1.021
vurmadım saçını çektim azcık özledim napim
gel ilksevin kollarına
gel ilksevin kollarına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vurmadım saçını çektim azcık özledim napim
gel ilksevin kollarına
herkese merhaba .. yeni üye oldum ben de .. umarım hamilelik belirtileri olan ve hamile olmayı ümit eden herkesin ümidi boşa çıkmaz.. Ben birşey sormak istiyorum arkadaşlar.. 2 yıllık evliyim ve evlenmeden önce doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. fakat adetlerim hep düzensizdi ilaç kullandığım için düzenli oluyordu. daha sonra korunmayı bırakıp bebek için ilk adımı atmaya karar verdim ayrıca polikistik over da teşhis edilmişti bende. o yüzden hem korunmayı bıraktım hem de bebek istediğim için doktorm bana ilaç verdi adını yazmam doğru olur mu bilmediğim için adını yazmıyorum. fakat 10 gün içmem gereken bi ilaçtı ve on gün sonunda 2 ve ya 3. gün regl olmam gerekirken hala olamadım. bugn 16. gün ve geçen gün idrar testi yaptırdım.Negatif çıktı.. fakat kesin sonuç mudur değil midir emin olamıyorum. sizce birkaç gün dha beklemeli miyim yoksa poliskistik over olduğum için henüz hamile olmamış olabilir miyim ?? yardımcı olursanız çok sevinirim... ???
Merhaba hoşgeldin canım,bahsettğin ilaç sanırım progestan bence bi 2-3 gün sonra tekrarla canım bazen bu ilaç adet gecikmesi de yapıo ama en geç 7 gün içinde olman gerekir ilacı bıraktktan sonra 8. 9. günü de olmazsan hemen test yap derim..bende 2 yıl 3 aylık evliyim 1.5 yıl istedim olmadı ve suan nerdeyse 2.5 aylık hamileyim çok mutluyum bizde hiçbir sorun yoktu fakat drum progestan vermşti ben ona bağlıyorum ilacını sakın bırakma ne zamandr istiyosnz bilmiyorum ama sakın umudunu yitrme en önemlisi o..
Hoşbulduk canım :) inşallah iyi haberler getiririm :)
Tabiki paylaşırım.
Benimde bildiğim kadarıyla ultrason ile ense kalınlığı ve burun çıkıntısına bakacaklar
ödem varmı onu kontrol edecekler
boyu kilosu konusunda bilgi verecekler.
Ve bir de kan testi yapılacak onunda sonuçları 10 gün içinde çıkıyormuş :)
Bi lokmalık zaten kuzum kıyamam ya mucize resmen,sağolun canım en umutsuz anımda destek oldunz hep Allahım da cok bekletmedi beni cok şükür..dimi ya ben 2 hafta sonra gidim niye bekliycem günü gelmiş oluyo zaten hayırlısıyla bi atlatsak çok iyi olcak dr umda değişti alışmıştım ona da cok sakin rahat hissedydm yanında bakalım bu dr da öyleymiş mecburen gectim zaten hayırlısı artık çok sağol canım okadar işinn arasında cevapladığın için,eymen ağlamaya devam demek bişey diyimmi bu sana işaret 3.yü düşünüyosun ya Allah diyoki emin misin:))bu bi işaret dermişimm neyse görümcen iyi olmuş ya hem yaşlarınzda yakınsa senn içinde iyi olmuştr sen böyle anlattkca benm niye görümcem yok diyorumKv var ama yaşlar uymuyo farklı dünyaların insanlaryz biz:))neyse canım bi kaç aya kadar toparlanr sende rahatlarsn öpüyorum hepnzii..
herkese merhaba .. yeni üye oldum ben de .. umarım hamilelik belirtileri olan ve hamile olmayı ümit eden herkesin ümidi boşa çıkmaz.. Ben birşey sormak istiyorum arkadaşlar.. 2 yıllık evliyim ve evlenmeden önce doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. fakat adetlerim hep düzensizdi ilaç kullandığım için düzenli oluyordu. daha sonra korunmayı bırakıp bebek için ilk adımı atmaya karar verdim ayrıca polikistik over da teşhis edilmişti bende. o yüzden hem korunmayı bıraktım hem de bebek istediğim için doktorm bana ilaç verdi adını yazmam doğru olur mu bilmediğim için adını yazmıyorum. fakat 10 gün içmem gereken bi ilaçtı ve on gün sonunda 2 ve ya 3. gün regl olmam gerekirken hala olamadım. bugn 16. gün ve geçen gün idrar testi yaptırdım.Negatif çıktı.. fakat kesin sonuç mudur değil midir emin olamıyorum. sizce birkaç gün dha beklemeli miyim yoksa poliskistik over olduğum için henüz hamile olmamış olabilir miyim ?? yardımcı olursanız çok sevinirim... ???
Fburak cok sanslisin ne kadar guzel evlatlarin var bosver gecicek bu tempoda saglikli olsunlarda.bak ben bugun dr dan geldim canim cok sıkkin suyum hala duzelmiyo ve haftasiyla uyumlu olan bebegim simdi 4-5 gun geride.erken dogum olabilir dedi cok kotuyum.erken dogsun ona uzulmuyorumda saglikli olcakmi o dusunduruyo
Masallah canim allah nazardan korusun inslh 4 gozle bekliyorum burdan agladi uyutmadi diyicegim gunleri.ah bi kucagima alsam saglikla...baska hicbise istemiyorum.ogluslarini op benim icin.
Ya bi resmi yokmuuu.face in varmi yada :)
koycam koycam dur canım ya benim oğlanın sıkıntısı varya bu ara uyanıken hep ağlıyor hep uyurkenki fotoları var ondna çekemedim ayık foto yok :) ama 20 günlükken falan bi fotosu vardı bakıyım pc de varsa şimdi koyacağım faceye:)Ok canim ekliyim.en kisa zamanda ufakligida bekliyorum:)