KIZLAR MERHABA ...
Önce sürprizi söylemiyorum ki merak edin :) bastan anlatıcam çünkü gecen gun sonunda bebise biseyler almaya karar verdik annemle ciktik alisverise hem de kendime lohusa kiyafetleri alicam tabi neyse bakiyoruz magazalara falan cinsiyet de belli olmayinca hep ara renklere bakiyorum sari yesil ekru kirmizi ama inanirmisiniz neyi begendiysem ya mavi ya pembesi var deli oldum ya resmen ara renk coooook az onlarinda ya modeli ya desenini begenmedim ve hicbisey alamadim
cok sinirlendim aksam esim geldi isten dedim boyle boyle oldu o da ben demedimmi bi baska doktora gidip ogrenelim su cinsiyeti diye bana cemkirdi :) neyse ben kabul ettim artik gittik doktora ama herzamankine degil oylesine birine neyse ultrasonla bakti bi 5 dk iste susu iyi busu normal kilosu su derkennnnnn geldik cinsiyete isin surprizi burda bu zamana kadar gostermeyen bizi ugrastiran bu nazli bebek kızmış :) oyle sevindim ki anlatamam nasil agliyorum ama gormelisiniz ne yazikki sonra 4 boyutluda yuzunu eli ve koluyla kapattigi icin yine goremedik
ama kizimin minicik elleri ucunda 5 tane nohut olan ayaklari var :) 1300 gr ve 38 cm olmus teyzeleri ve 2 hafta onde gelisimi hersey yolunda yani neyse doktordan ciktik babasi dediki kizimizin adi eda olsun ama karar vermistik esila olacakti yok bu cok nazli bi kiz olacak belli naz ismide guzel degil edanin anlamida isve cilve naz demek o yuzden eda olsun dedi ve boylece kizimizin ismide konuldu su aralar da alisveris manyagi oldum kizlar pembe ne bulursam aliyorum :) kizima cok guzel ciciler aldim biraz abartiyorum dis fircasi bile var valla :) annem bu kadar alma dedikce benim alasim geliyor tokalar bile aldim simdiden ayy cok zevkliymis bebek alisverisiiiiii opuyorum hepiniziiiii