- 8 Eylül 2011
- 1.335
- 6
- Konu Sahibi 2bebe1anne
- #1.081
Aaaa cok sevindimm gözün aydın canım,demekkiii yüzük falı da fiyasko hoş sen yanlış mı baktın acaba:)Neyse muallakta kalmaktan kurtuldun sonunda hayırlı bi kız evlat olsun inşallh alışveriş de yap canım gnlünce ilk bbeğin hevesin var sonuçta..bizimki mercimek değil artık teyzesi çilek kadar oldu bakalım bende 2 hafta sonra ikili teste gtcem eğer erkekse gösterr belki:)mide bulantıları devam artı fei baş ağrısı cekiyorumm ama olsun katlancaz okadar istedikk geldii bukadar da olsun..tekrar gözün aydın canım öpüyorumm:))
yok canım gercekten bu belırtıler tahmınler fallar hepsı bosa bence allahım ne derse o oluyor hayırlısı olsun zaten de sevınmedım desem yalan olur valla kız bebek ıstıyordum yanııı allahın gucune gıtmesın tabıkı de ıste gonlume gore oldu dıyebılırım evet enn onemlısıde muaalakta degılım artık cok sukur ayyy bı gorsen delı gıbı alısverıs yapıyorum artık darısı basına tatlım ınsallah hevesımı sonuna kadar alıcam valla
ooyyy yerım ben o cılegıııııı ınsallah benım gıbı olmaz bıran once ogrenırsınız cınsıyetını hayırlısıyla bakalım senınkı ne olacak ben de merak edıyorum ama sen en ıyısı fburak a sor bak o benımkını bıldı ınsallah bulantılarında bıran once gecer tatlım ben de optummmm