- Konu Sahibi 2bebe1anne
-
- #1.001
Bugün bebeğimi gördüm kızlaar hareket etti çok tatlıydı 2 hafta sonra 2 li test için gitcem 11+2 oluyo haftaya bugün,siz nezaman gittinz 2 li test için??
Bugün bebeğimi gördüm kızlaar hareket etti çok tatlıydı 2 hafta sonra 2 li test için gitcem 11+2 oluyo haftaya bugün,siz nezaman gittinz 2 li test için??
Herkese iyi akşamlar bende 13 haftalık hamileyim yarın ikili testim var, aranıza katılmak istedim
ÖNCELİKLE GÖZÜN AYDIN BENDE 9+5 BUGÜN BENDE GİTTİM AYNI DUYGULARI YAŞAMIŞIZ DR NE DEDİ KAÇ CM MİŞ
BENDE 3 HAFTA SONRA GTCEM
67. Gün
9. Hafta 4. Gün
11 Aralık 2012
Bebeğinizin boyu yaklaşık 22-24 mm civarında, bebeğiniz 1 ay öncesine göre 4 kat daha uzun. Anneler radyasyon rahminize nüfuz edebileceği için X-ışınlarından kaçınmalısınız. Bebeğinizin kalbinin gelişimi tamamlandı.
Cok iyi hatirlamiyorum ama sanki 14. Haftalatdaydi 2 li testim ama nette yazar canim.hadi gozun aydin :))
Herkese iyi akşamlar bende 13 haftalık hamileyim yarın ikili testim var, aranıza katılmak istedim
Ayy Canim yesin onu teyzesi .. ne cok bekledik ne çok dua ettik gelsin diye..
Canimcim ikili testi 12. Haftada yapıyorlar sende 11. Haftan dolmuş 12. Haftanın içinde oluyorsun ozaman .. sorun yok yani Canim...
Iyi akşamlar hoş geldiniz... Rabbim evladinizi sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah...
Hoşgeldin canım:) umarım hayırlı haberler verrsin yarın bize ayrıca deneyimlerini paylaşırsan sevnnrm bende yaptrcam merak edyrm nasıl oluyo fln..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?