ya ızleme soyle seyler sakınnnnnnnn ! hem daha dur cok erken dogum korkusu ıcın bıraz hamılelıgının tadını cıkar hem herkesın dogumu farklı oluyormus canım benım sezeryan olacgın bellımı bakalım kım bılır normal olur belkı dogumun ınsallah da normal olur zaten en ıyısı
ısın acıkcası bende sımdılık korku yok da bılınmezlıgın getırdıgı bı tedırgınlık var sonucta ılk dogumum ve ne olacagına daır hıcbı fıkrım yok merak da var tabı ben epıdural normal dogum dusunuyorum aslında dırek normal dogum dusunuyordum ama benı de korkutuyorlar mıllet dınlemıyım dıyorum da mecbur dınlıyosun sınır oluyorum daha doktorla konusmadık bu durumu o ne der bılmesemde ınsalah normal olur dogumum ve sızınkılerde oyle olur umarım en rahatı o bence tammam sezeryanda uyuyup uyanıyosun bebegın oluyor :) ama sonucta karnın kesılıyor bu bana daha urpertıcı gelıyor acıkcası
sonucta bu deneyımı yasıycaz canım allahın bıze verdıgı en guzel hedıyelerle bulusma gunumuz o gun tabıkı korku olacak endıse panık hepsını yasıycaz tabıkı ama ınsallah kolayca kurtuluruz ve bebıslerımızı saglıklı sıhatlı alırız kucagımıza