artık gına geldi. çok sinirliyim

Evet aslında öyle ama iste o yardimseverligi
Anneme falan pek yapmıyor. Nadir yani. Bazen gönlü olursa. Ama konu başkaları olunca gayet yardımsever

Annelerin bu huyuna sinir oluyorum. Ogluna hizmeti kendi yapamasa bile baskasina teklif etmesi yok mu...
Bende ..annemin hatası küçüklükten alistirmamasi oldu. Kardeşime oyuncaklarini topla oğlum derdi o toplamazdi annem toplamıyor diye cabuk pes etti, herşeyin i o yaptı. Bana yaptırdı, ben isyan edince beni ablasin alttan alman gerekiyor diye suçladı.. Simdi de biseyleri degistiremiyor

valla bana garip gelmedi. 20-21 yaşında, ergenliğin son zamanlarındaki erkek çocuğu işte. benim evde de var bi tane, ordan biliyorum. erkekler geç olgunlaşıyor zaten. kardeşinizde çok sıkıntı göremedim ben.

Öylemi dersiniz... O zaman ben mi buyutuyorum bilemedim ki sizin kardesinizde boyle sanırım
Genelinde bir tembellik var.

Öylemi dersiniz... O zaman ben mi buyutuyorum bilemedim ki sizin kardesinizde boyle sanırım
Genelinde bir tembellik var.

şu şekilde anlatayım, bizim 14-15 yaşındaki hallerimizi onlar şu an yaşıyorlar.
hepsi böyle demiyorum, her çocuğun ergenliği de süresi de farklıdır. ama sizinkiyle bizimki çok da anormal değil.

şu şekilde anlatayım, bizim 14-15 yaşındaki hallerimizi onlar şu an yaşıyorlar.
hepsi böyle demiyorum, her çocuğun ergenliği de süresi de farklıdır. ama sizinkiyle bizimki çok da anormal değil.
Himm evet valla ben 14 yasında baya olgundum dediğimiz gibi. Hatta istediğim mesleği kazanmak için epey cesaretli adımlar atmistim ama demekki erkekler boyle

Hem anneyi huzursuz edip hemde kardeşin nefretini kazanarak neyi çözmeye çalışıyorsunuz ki. Abartılacak bişey de yok ortada yani sıradan bi ergen işte. 25den önce çıkamıyor ergenlikten bu erkekler bana çok normal geldi.

Anneler öyle yapiyor iste
Benim esimde boyle kardesimde boyle
Oglumunda her istedigini yapiyorum fakat o yardim etmeye meyilli
Sadece kucuk diye kıyamıyorum
Kirlisini kirliye atar
Kitaplıgını toplar
Cantasini hazırlar
Anne yardim edim söyle bi is yapim der
Dun hatta ben ayakcı olim dedi nerden duymussa ayak isleri yapcakmis ne dersek.
:)

Ama kardesim ve esim ayni dediginiz gibi
Annem tepsiyle odasina yemek tasiyo kardesim calisiyo sabah 7aksam 7
O da kiyamiyo sanirim
Annem üsenmiyo bense karismiyorum
Ama esime üseniyorum bazen
Suyunu bile istedigi oluyo

Alistirma meselesi diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…