- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
- Konu Sahibi winter_is_coming
çok duygulandim yazdıklarından o iyi olsun istiyorum. Mutlu olsun istiyorum mavi terlik. O benim canım tabi ki hayatta tek kardeşim. Çok sohbet ettik saatlerce. Derinlerine indim . kimse beni sevmiyor deyince ağladım sarildim sen bizim camimizsin olur mu öyle dedim . mavi biraz önce dedim ki ablam 2. Dil ogrenseydin ne olmasini isterdin dedim arapça dedi. Burada ücretsiz arapça kursu var gidelim mi desim olur dedi. Sevindi. Onu kurtarabilir miyim bu PC den ya
Ağlama winter beni de ağlatacaksın .. Tabiki faydası olur. Bak net bi çeşit bağımlılık ve artık bunu öyle yapma etme diyerek engelleyemezsin. Yerini bişeylerle doldurmaya çalışman ve onun da bunu kabul etmesi on numara olmuş Ayrıca o kadar da dert etme şu aralar sadece vaktini öldürüyordur zaten ileride iş güç derken fırsat bulamaz şu an ki boşluğuna ver.
Bol bol sarıl öp ohh mis abla gibisi var mı seni takdir ettim
Kurstan sıkılıp bırakması ihtimaline de hazırlıklı ol isteksiz bi dönemde galiba bırakması olası. Yine destek olursun, sıkma. Bi de şu kimse beni sevmiyo olayının altında imkansız görünen bir aşk yatıyor olabilir. Üsteleme
Kısacası hep, destek tam destek