• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Kızlar şu hafta sonlarımı bir düzene sokamadım. Bana hatırlatın lütfen. Önümüzdeki hafta sonu 2 öğün yapacağım. Tavuk & omlet şeklinde. Meyve ve kuruyemiş aşkımdan vazgeçmeyi düşünüyorum. Beni doyurmuyor ve iştahımı açıyor

lastrose6 lastrose6 canım mesela bu ayın ortasına/10 gün sonra kaç kilo olmak istiyorsun. Minik hedefler koyalım sıkılmayalım

Ben önümüzdeki hafta sonuna 57.40 olmayı istiyorum. Umarım bu hafta sonu çok kilo aşmamışımdır.

Tavuğu yaptım canım dediğiniz gibi. Kardeşimle beraber dün bitirdik ..
lastrose6 lastrose6 canım mesela bu ayın ortasına/10 gün sonra kaç kilo olmak istiyorsun. Minik hedefler koyalım sıkılmayalım

Ben önümüzdeki hafta sonuna 57.40 olmayı istiyorum. Umarım bu hafta sonu çok kilo aşmamışımdır.

Tavuğu yaptım canım dediğiniz gibi. Kardeşimle beraber dün bitirdik ..
Canım afiyet olsun. Ellerine sağlık.
Ben hedefim her. Hafta var tabi en az 800 gr vermiş olmayı istiyorum.inşallah amaclarimiza ulaşırız. Bu cumaya 5 gün kaldi. Yarın sabah kilonuzu bildiriyoruz mu canım. Şimdiden kafama yazayım unutmayayim.
Akşam yemeğim çok mu olmuş kızlar
1 tavuk budu kalcali
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
6 kayısı
2 yemek kasigi kadar kaymak
3.5 lt su
1.5 saat yürüyüş

R Rodya83 Canım afiyet olsun. Menun güzel fakat emzirdigin için şeker ihtiyacını bebeğe süt olması için incir ve kuru dut ile karsilarsan sütun yaglanir bebeği besler. Karpuz şekerini yükseltip daha çok yemeni tetikleyebilr.tereyağ bütün yemeklere lezzet katıyor nasıl yaptin kabagi.

Kızlar şu hafta sonlarımı bir düzene sokamadım. Bana hatırlatın lütfen. Önümüzdeki hafta sonu 2 öğün yapacağım. Tavuk & omlet şeklinde. Meyve ve kuruyemiş aşkımdan vazgeçmeyi düşünüyorum. Beni doyurmuyor ve iştahımı açıyor
Canım insan evde olunca bir saliyor kendini en azından sabah bir tane yiyebilirsin. Nefsini körler. Ne seversin ne yedin canım??

Merhaba bende menumu yazayim
sabah:
iki haşlanmış yumurta
bir tane dil peyniri
biraz kasar peyniri
biraz beyaz peynir
bir salatalık
7 ceviz
bir su bardagi cig çekirdek

öğlen
iki tane haşlanmış yogurtlu bol tereyagli kabak
bir avuç kavrulmuş fındık
bes dilim karpuz
kocaman bir kupa sutlu turk kahvesi

akşam
oğlum müsade ederse bir izgara alabalik ve oglenki kabak.
Afiyet olsun canım menün güzel sadece karpuz bana çok gibi geldi

Ben hedefim her. Hafta var tabi en az 800 gr vermiş olmayı istiyorum.inşallah amaclarimiza ulaşırız. Bu cumaya 5 gün kaldi. Yarın sabah kilonuzu bildiriyoruz mu canım. Şimdiden kafama yazayım unutmayayim.
1 tavuk budu kalcali
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
6 kayısı
3.5 lt su
1.5 saat yürüyüş
Canım çok olmamış içini ferah tut. Yürüyüş süper olmuş. Bebekle mi çıktın canım?
Ben yarın tartılmıycam. Bir kaç gün yeşil çayımı içeyim öyle çıkayım tartıya. Tartının çalışmaması hafta sonu motivasyonumu bozdu. Saldım gitti

Haftasonu bende öyleyim sanki hele eşim evde o bilirler yedikçe benimde canım çekiyor :( ben özellikle ceviz yerken daha çok yemek istiyorum o yüzden kuru yemiş tüketmiyorum çok

1 tavuk budu kalcali
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
6 kayısı
3.5 lt su
1.5 saat yürüyüş
Çok olmamış bence menü zengin ama hepsin az ve ölçülü yemişsin canım afiyet olsun

Canım çok olmamış içini ferah tut. Yürüyüş süper olmuş. Bebekle mi çıktın canım?
Ben yarın tartılmıycam. Bir kaç gün yeşil çayımı içeyim öyle çıkayım tartıya. Tartının çalışmaması hafta sonu motivasyonumu bozdu. Saldım gitti
Yarın toparlan ama kuzum tam gaz diyete devam salmak yok

Bugün menüm
Sabah klasik kahvaltım
Ara 1 kase yayla çorbası
Öğlen
Menemen
3 yk bulgur
Ayran
Bir avuç yer fıstığı (hiç sevmem sırf doyursun diye)su 2 litre
Spor yarım saat yürüyüş
Jillian 1.level 2. Gün:)

Canım insan evde olunca bir saliyor kendini en azından sabah bir tane yiyebilirsin. Nefsini körler. Ne seversin ne yedin canım??
Canım ayrıca sabahki yazdığın karbonhidrat grubu besinleri yememen beni çok sevindirdi. O kadar canınınistemesine rağmen hemfe. Bravo arkadaşıma. Çok istekli görüyorum seni şu günlerde ;)

Canım şu tombul kuş ceru nun canı neler istemiyor ki. Bugün bütün gün ne yesem ne yesem diye düşündüm. Millet sinemaya plaja gider. Ben evde oburluk peşindeydim.

Canım bu hafta sonu meyveyi yedim, çerezi de yedim. Benim için ama mesela bir patlıcan kebabı etmez hiç biri. Etli yemeklerden gideceğim önümüzdeki hafta sonları canım. Çekirdek ne kayısıyı boşver. Oturup adam akıllı bir şey yiyip kalkmak lazım sofradan. Ivır zıvırla doldurmamak lazım kontenjanı

Haftasonu bende öyleyim sanki hele eşim evde o bilirler yedikçe benimde canım çekiyor :KK43: ben özellikle ceviz yerken daha çok yemek istiyorum o yüzden kuru yemiş tüketmiyorum çok
Canım katılıyorum. kuru yemiş bıçak sırtı gibi bir şey. Bir yandan çok sağlıklı diğer yandan çok tehlikeli. Akşam ye bunları bir. baklavadan farkı yok insanı şişirmeye :KK66:

Günaydın kızlar:KK200:
Bu hafta evdeyim hayırlısıyla , inşallah işe geri çağırmazlar.
Şuan bebeği sallıyorum
Sabah kühvaltımda 2 gündür ceviz yemedim çünkü akşam yemekten sonra haddi aşan kuruyemix yedim.ben de neden herkes gibi 1 avuçla doyamıyorum ki acaba , kesin açgözlülüğümdendir.

Günaydın kızlar

Vallahi canım hayali bile güzel oldu. Günde 15 dakikamızı hayal kurmaya mı ayırsak. Küçükken en sevdiğim şeydi
Çok iyi olur canımm , belli bir zamandan sonra insan hayal bile kurmaz oluyor nedense.hep derler ya insan hayallerle yaşar çok doğru aslında.

Evet canım yürüyüş gerçekten en etkili spor . Jillian 1 ay süren her level 10 gün süren Harika bir spor ve inanılmaz terletiyor bakabilirsin netten zaten yarım saat sürüyor hem zaman açısından hem incelme açısından harika
İnşallah yaparım canım , ama sanırım kilomuncfazla oluşu beni zorluyor kalbim dayanmıyor sünırım nefes nefese kalıyorim.Şimdilik yürüyüş yapabelsem bana yetecek aslında ama hüyırlısı bakalım.

lastrose6 lastrose6 Dün homini gırtlak tan su içmeye vakit olmadı :KK66:. Bugün su içmeye tam gaz devam o zaman

Sabah kahvaltım
- omlet
- az yoğurt
- baya beyaz peynir
- biraz H. Cevizi
- domates, salatalık, yeşillik
- 1 kuru incir -> dün meyveyi çok yedim, bugün illa beynim şekerli bir şeyler yemeye zorladı beni
- sütlü kahve

Kabak cipsi yapacağım bugün z. Yağlı. Sarımsaklı yoğurtla ara öğün yaparım herhalde.
Kabak cipsi ilk defa duydum canım.ama sarımsak ve yoğurt varsa eminim çok güzel oluyordur.Nasıl yapıyorsun C cerulean

Back
X