Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lastrose6 canım mesela bu ayın ortasına/10 gün sonra kaç kilo olmak istiyorsun. Minik hedefler koyalım sıkılmayalım
Ben önümüzdeki hafta sonuna 57.40 olmayı istiyorum. Umarım bu hafta sonu çok kilo aşmamışımdır.
Tavuğu yaptım canım dediğiniz gibi. Kardeşimle beraber dün bitirdik ..
Canım afiyet olsun. Ellerine sağlık.lastrose6 canım mesela bu ayın ortasına/10 gün sonra kaç kilo olmak istiyorsun. Minik hedefler koyalım sıkılmayalım
Ben önümüzdeki hafta sonuna 57.40 olmayı istiyorum. Umarım bu hafta sonu çok kilo aşmamışımdır.
Tavuğu yaptım canım dediğiniz gibi. Kardeşimle beraber dün bitirdik ..
Canım insan evde olunca bir saliyor kendini en azından sabah bir tane yiyebilirsin. Nefsini körler. Ne seversin ne yedin canım??Kızlar şu hafta sonlarımı bir düzene sokamadım. Bana hatırlatın lütfen. Önümüzdeki hafta sonu 2 öğün yapacağım. Tavuk & omlet şeklinde. Meyve ve kuruyemiş aşkımdan vazgeçmeyi düşünüyorum. Beni doyurmuyor ve iştahımı açıyor
Afiyet olsun canım menün güzel sadece karpuz bana çok gibi geldiMerhaba bende menumu yazayim
sabah:
iki haşlanmış yumurta
bir tane dil peyniri
biraz kasar peyniri
biraz beyaz peynir
bir salatalık
7 ceviz
bir su bardagi cig çekirdek
öğlen
iki tane haşlanmış yogurtlu bol tereyagli kabak
bir avuç kavrulmuş fındık
bes dilim karpuz
kocaman bir kupa sutlu turk kahvesi
akşam
oğlum müsade ederse bir izgara alabalik ve oglenki kabak.
Canım çok olmamış içini ferah tut. Yürüyüş süper olmuş. Bebekle mi çıktın canım?Canım afiyet olsun. Ellerine sağlık.
Ben hedefim her. Hafta var tabi en az 800 gr vermiş olmayı istiyorum.inşallah amaclarimiza ulaşırız. Bu cumaya 5 gün kaldi. Yarın sabah kilonuzu bildiriyoruz mu canım. Şimdiden kafama yazayım unutmayayim.
Akşam yemeğim çok mu olmuş kızlar
1 tavuk budu kalcali
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
6 kayısı
2 yemek kasigi kadar kaymak
3.5 lt su
1.5 saat yürüyüş
Haftasonu bende öyleyim sanki hele eşim evde o bilirler yedikçe benimde canım çekiyorKızlar şu hafta sonlarımı bir düzene sokamadım. Bana hatırlatın lütfen. Önümüzdeki hafta sonu 2 öğün yapacağım. Tavuk & omlet şeklinde. Meyve ve kuruyemiş aşkımdan vazgeçmeyi düşünüyorum. Beni doyurmuyor ve iştahımı açıyor
Çok olmamış bence menü zengin ama hepsin az ve ölçülü yemişsin canım afiyet olsunCanım afiyet olsun. Ellerine sağlık.
Ben hedefim her. Hafta var tabi en az 800 gr vermiş olmayı istiyorum.inşallah amaclarimiza ulaşırız. Bu cumaya 5 gün kaldi. Yarın sabah kilonuzu bildiriyoruz mu canım. Şimdiden kafama yazayım unutmayayim.
Akşam yemeğim çok mu olmuş kızlar
1 tavuk budu kalcali
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
6 kayısı
2 yemek kasigi kadar kaymak
3.5 lt su
1.5 saat yürüyüş
Yarın toparlan ama kuzum tam gaz diyete devam salmak yokCanım çok olmamış içini ferah tut. Yürüyüş süper olmuş. Bebekle mi çıktın canım?
Ben yarın tartılmıycam. Bir kaç gün yeşil çayımı içeyim öyle çıkayım tartıya. Tartının çalışmaması hafta sonu motivasyonumu bozdu. Saldım gitti
Canım ayrıca sabahki yazdığın karbonhidrat grubu besinleri yememen beni çok sevindirdi. O kadar canınınistemesine rağmen hemfe. Bravo arkadaşıma. Çok istekli görüyorum seni şu günlerdeCanım insan evde olunca bir saliyor kendini en azından sabah bir tane yiyebilirsin. Nefsini körler. Ne seversin ne yedin canım??
İyi geceler canımİyi geceler herkese![]()
Canım katılıyorum. kuru yemiş bıçak sırtı gibi bir şey. Bir yandan çok sağlıklı diğer yandan çok tehlikeli. Akşam ye bunları bir. baklavadan farkı yok insanı şişirmeyeHaftasonu bende öyleyim sanki hele eşim evde o bilirler yedikçe benimde canım çekiyorben özellikle ceviz yerken daha çok yemek istiyorum o yüzden kuru yemiş tüketmiyorum çok
Çok iyi olur canımm , belli bir zamandan sonra insan hayal bile kurmaz oluyor nedense.hep derler ya insan hayallerle yaşar çok doğru aslında.Günaydın kızlar
Vallahi canım hayali bile güzel oldu. Günde 15 dakikamızı hayal kurmaya mı ayırsak. Küçükken en sevdiğim şeydi
İnşallah yaparım canım , ama sanırım kilomuncfazla oluşu beni zorluyor kalbim dayanmıyor sünırım nefes nefese kalıyorim.Şimdilik yürüyüş yapabelsem bana yetecek aslında ama hüyırlısı bakalım.Evet canım yürüyüş gerçekten en etkili spor . Jillian 1 ay süren her level 10 gün süren Harika bir spor ve inanılmaz terletiyor bakabilirsin netten zaten yarım saat sürüyor hem zaman açısından hem incelme açısından harika
Kabak cipsi ilk defa duydum canım.ama sarımsak ve yoğurt varsa eminim çok güzel oluyordur.Nasıl yapıyorsun C ceruleanlastrose6 Dün homini gırtlak tan su içmeye vakit olmadı
. Bugün su içmeye tam gaz devam o zaman
Sabah kahvaltım
- omlet
- az yoğurt
- baya beyaz peynir
- biraz H. Cevizi
- domates, salatalık, yeşillik
- 1 kuru incir -> dün meyveyi çok yedim, bugün illa beynim şekerli bir şeyler yemeye zorladı beni
- sütlü kahve
Kabak cipsi yapacağım bugün z. Yağlı. Sarımsaklı yoğurtla ara öğün yaparım herhalde.