Allah ım yanına yatmak ve kız kelimelerini aynı cümlede kullanmayın noooluuur((
tamam canım zaten sevmem öyle şeyleri :) yarın bi arkadaşım buluşmak istedi (erkek) 6 yıllık arkadaşım sözlüye hocasından fln girdim ama sırf kıskanmasın teketek buluşmayalım diye zorla bi kız arkadaşımı daha sürüklicem yanımda.. ben kıskandırmak için ekstra bişey yapmıcam ama sırf o kıskanmasın aklı bende kalmasın diye de istememesine rağmen eve kapatmıcam kendimi (tabi fazla da cozutmıcam:))Bence erkek arkadaşın iyi bir insan.İlişkilerde en önemli şey sadakat bence.Ufak ufak birbirinizi kıskanmanız güzel bence:)) ama bence sen sakın kıskandırma onu yoksa o da seni kıskandıracak bu sefer sen daha çok sinir olucaksın:))
yok canım açmıcam bi daha asla evet abarttım kızlar haklısınız bu kıskançlık meselesini kapatıyorum tatlım :)) yalnız şöyle bişey var ki çok da kapatmamı istemiyor biliyorum kendi de söyledi hep kıskanç kal fln demişti :) tatlı kıskançlıklar istiyor yani ben de o kadar yapıcam sadece :)Sakinn ol be guzelim Benim sevgilimde cok kiskancti gerci bende oyleydim ama insan bunaliyo kiskancligin yerini guvensizlik aliyo biliyomusun acma bu konuyu birdaha ustune gidersen birdaha birsey soylemez ona gore tepkini verdin canim abartma konu burda kapansin donucta cocuk bir tesekur etmis yani okadar cok buyutulecek birsey degil ve bu insanla bir yakinligi yok arkadas cevresinden olsa tamam herzaman gorusuyolar arza cikabilirdi ama bir hastanedeki hemsire soylemis niye onemsiyosun bukadar kapat ablacim desme destikce bana guvenmiyosun der al basina belayi! Gerci bu erkekler hepsi boyle kendilerine gelince birsey yok bize baksnlara bile nerdeyse saldiracaklar!!
-tatlicadiarzu-
evet canım açmıcam ama 1-2 hafta sonra başka bi arkadaşımdan örnekle kibarlığın ne anlama geldiğini açıklıcam
hatta burdaki bi arkadaş yazmış sevgilisinin yanına kuzeninin kız arkadaşı uzanmış uyumuşlar fln onu anlatcam bi arkadaşımın başına gelmiş gibi anlasın biraz
noldu canım :) ben bunu 2 senedir söylerim sevgilime
aaa evergreen ben bunu kastetmemiştim of şimdi jeton düştü ben hep söylerdim böyle sevgilime senin konunla alakalı değil canım ya
bence deme öle. :) ona çok fazla güvendiğin izlenimini almasın. ya da şu var bak, "demek ki kimseyle olamam diye düşünüyor, gerçekten olamam mı acaba, bi denesem mi?" diyebilirrrr. şeytan doldurur aman aman. kaydirigubbakcemile2
canım ama yapcak insan bile vicdan azabı yapar böyle bişeyin karşısında bence
yani diyelim aldatabilme kapasitesi olan bi sevgilin var. ben aşkım sana güveniyorum, senin sevgine güveniyorum, yanına çıplak bi kız yatsa bile bakmazsın biliyorum. dersen safça bi yaklaşım olur yani..
yapcak adam herşekilde yapar. yapmıcak adam da sırf bi cümleden gaza gelmez heralde ya o kadar da değil :)
tatlım,pamuğum prensesim:)
evlilikte de bööle biliyo musun.. yani eşler,kendilerine ait bi alanları olsun istiyolar,aynı evin içinde bile..
o sırada canı ööle istemiş olabilir,bunun seninle ilgisi yok ki..
aynı şekilde sen de kasma kendini,herkesin kendi yaşam alanı olsun,içli dışlı,kördüğüm şeklinde olunmak zorunda deil herzaman dimi tatlım..
bu davranışının sana olan ilgisi ya da ilgisizliğiyle ilgisi yoktur..
sı kıl maaa,adam bayılıyo sana,kopamıyo baksana canım benim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?