prensesim çok doğru şeylere karar vermişsin yerimseniben ya çocukcağız çalışıyo n'apsın o da ister seni görmeyi ama elinde değil, bak benim sevgilim de bu yıl öss ye hazırlanıyo ben üniversitedeyim tabii bir sürü boş vaktim var, buluşmak istiyorum her an onunla olmak istiyorum ama çok çalışıyo sadece haftada 1 kez buluşabiliyoruz :sinifsinif: n'apalım biz onları özlicez ama onlar yeter ki çalışsınlar, sonuçta bu hep böyle gitmicek, sınav da geçicek ve onlara doyasıya kavuşucaz :asigim:
Kuzum hani demiştin ya kek falan yapıp supriz yapıcam ona.Bence bunu uygulamanın zamanı ders çalıştığı bir gün ona supriz yap.
jelibon tatlım çoook haklısın bence de tam zamanı aslında pazar günü uygulamayı düşünüyorum bunu çünkü bugün deneme sınvına girdi tabi morali bozulmuş baya ara verdiği için çok çalışması gerek çalışıyım pazar günü sinemaya gidelim demişti olur demiştim ama sinema yerine daha kısa sürede daha verimli görüşebilmek için öyle bişey yapasım geldi benim de. çünkü dışarı çıkmak için hazırlanma+ gitme + gelme + eve gelip konsantre olma
fln derken baya bi vakit boşa gidiyor.
ctesi benim nöbetim var yarın da vaktinin bi kısmında dışarıda olucak okulu var ondan çalışma süresi az olcak zaten ondan pazar günü yapıcam böle bişeyi :)
bayadır kek yapmadım inş güzel oluur :asigim:
bi de zehirlenirmiş:))
yok canım o kadar da değil en fazla yakarım yada şekersiz olur
alışsın bence.. daha tuzlu kahve içicek kaydirigubbakcemile3yok canım o kadar da değil en fazla yakarım yada şekersiz olur
ayy valla çocuk ne kadar olgun davranmış, sevgilisine güveni tam olan bi erkek olarak gördüm sevgilini.. ahh keşke biz kızlar da öyle olabilsek boshayallersmile ama hemen kafamızda 40 tane şey kuruyoruz kaydirigubbakcemile3
alışsın bence.. daha tuzlu kahve içicek kaydirigubbakcemile3
evet canım ya benden de aynı şeyi bekliyor doğal olarak ama ben kıskançlığımı normal derecede tutamadığım için olmuyor :)) yavaş yavaş geliştiriyorum ama kendimi :)))
tam tersi olsa ya da o bi kızı evine bıraksa delirebilirdim tabi benklava: :asigim:
bunu dediğini hiç unutma tamam mı piyensesim..
ilerde bigün de,''ama sen yapıyosun ve sana göre normalse,ben de yapabilirim o halde'' diyebilir..
bunu da gözardı etmemelisin bana kalırsa,ki bunu söylerse,söylenecek pek fazla bişey de kalmıyo dimi..
empati olayı çoookk önemli çookk:)
bi de,sen sınırlarını genişlettiğin ölçüde,onun sınırlarını da belirlemiş oluyosun eş zamanlı olarak..
oleyyyy kaydirigubbakcemile2 ayy canımm çok eğlenceli olur ya süper bi pazar günü geçirinboshayallersmilebu arada pazar günü size geliyim mi dedim tamam gel dedi sevinerek :))
kek de getiriyim mi dedim :)) tamam dedi
ama bu keki sen mi yapıcaksın yapılmış keki mi getirceksin dedi hehehe
ben yapıcam tabi ki dedimm :kedi:
biraz yakarım belki ama ben yapıcam dedim
merak etme yanık şeylere alışığım ben ablam sağolsun dedi
beğenmezsen yemezsin dedim
hiç beğenmez miyim dedi :asigim:
yaniii pazar kek yapmam gerekiyoooor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?