artık dayanamıyorum!

bende merak ediyorum ne zamandır burdaki yazıları falan okurken acaba sevgilisi eşi buraya üye olduğunu, ondan veya hayattan dert yandığını bilen var mı diye. benimde sevgilimden tek sakladığım şey bu, bu bile fazla geliyo, burda takılırken aradı bi kere napıyosun dedi :) söyleyemedim tabi ama herhalde kimse söyliyemez çünkü söylesem bu kadar rahat olamazdım

ayy çok sevindim opuyorumnanaktan demek ki konuşulunca çözülüyomuş her şey canım o zaman bi sıkıntıya düştüğünde kafanda bazı şeyleri kurmadan direk sevgilinin yüreğine sığın, seni en çok rahatlatan o çünkü hem böylece aranızdaki sorunlar büyümeden hallolmuş olur

evet ama mecburen canım ya :) ben de dilimin ucuna geliyor bazen diyorum nette bi siteden baktım bulamaz heralde bazen korkmuyor değilim belki ablası okuyordur diye arada aklıma geliyor acaba ilk mesajı değiştirsem mi diye çünkü çok herşeyi birebir anlattım okuyan direk anlar yani.. fazla spesifik..

evet canım gerçekten de insan kendini ne kadar telkin etmeye çalışsa da sevdiğinin ağzından çıkan bi söze eş değer olmuyor kesinlikle..
bir de arada bazı böyle konuları açmaya karar verdim hem böylece ilişkimiz hakkında da konuşmuş oluruz diye düşünüyorum haftada bir fln. böylece ters gelen şeyleri söyleyebiliriz bence. herkese öneriyorum kesinlikle böyle yapmalarını kaydirigubbakcemile2

ya bende söylemek istiyorum böyle bi konuda bile yalan söylemek hoşuma gitmiyo ama bilse herhalde sürekli kontrol eder sonra şuna niye böyle dedin bunu niye anlattın falan uğraş dur bi rahat yok yaw.. ben burda ilk derdimi paylaşırkende acaba gıcık kuzenide buraya üye olabilirmi diye düşünmüştüm :) ne hayal gücü

Son düzenleme:
siz hala ayrımısınız?birde neden ayrıldıgınızı anlamadım ben pek acıkca anlatmamıssınız bence seven insan terketmez he senin ona karsı kötü bi sözün olduysa gurur yapmıs olabilir o ayrı erkekler cok gururlu oluyor bak benimde sevgilim terketti beni hemde askerdeyken suan askerde onbes gün oldu ayrılalı aynı kaderi paylasıyoz senle:fakat dengesiz acık kapıda bırakıyor bana diyorki sivilde olur ilişki askerde olmaz bana tuhaf geldi ya istiyosundur ya istemiyosundur dedim neden sivilde dedim askerde yürümeyecegini düşünmüşayrılık sebebide cok sacma saka gibi aglaıdm diye bana msj atmıstı kahvaltı yapıom caprazımda güzel bi kızla sabah cayı içiyorum demişti bende basladım aglamaya oda terketti gecenlerde sordum tekrar bu ayrılık sebebi degil dedim agladım diye terkediyon dedim dediki sence sebeb degil bence ayrılık sebebi dedi cünkü ben seni uyardım 2 kez sen benim sözümü cignedin diyo bence tuhaf ama onca dogru işte birde söle düşünmüş sen hemen basladın aglamaya ben o msjı atarak tavrını sınamıstım dedi sende basladın aglamaya demekkii senle konsurken baska kıza bakacagıma inandın dedi benim o karakterde oldugumu düşündün dedi bu da ilişkimizde güvensizlik oluşturdu dedi ya dedim güvenmemekle ilgisi yok kim olsa öle düşünür bi an dedim ama büyüttü işte ufacık sorunu birde dediki ben aglamanı kaldıramadım dedi ama ilk ayrıldıgında cok tersti bana karsı on gün aramadım zaman gecti yine aradım sivilde olur dedi ben herseyi sivile bıraktım dedi sonra msnye geldi kamera daveti yolladı ben, görmek istedi gelde cık işin içinden cıkmaz sokak gibi bakişte böle bi durum var cnm banada yorum yaparsanız cok sevinirim birde msnde dün dedi atıs yapmıslar tüfek geri tepmiş morarmıs elmacık kemigine gelmiş kanamıs felan bende dün aradım merak ettim sonra sana bişi diyecem dedim söle dedi vazgectim söle söle içinde kalmasın dedi bende seni özlüyorum deim bana dogaldır özlemen dedi gelince telafi ederiz dedi cok tuhaf degilmi?hem ayrılıyo hem böyle diyor bende dedim nasıl yani ben sana sarılmak isterim dedim o da tamam sarılırız dedi sasırdım ciddimisin dalgamı geciyon dedim yok ciddiyim dedi dengesiz erkek işte erkekler hep böle ya offf ban da yorum yapınn kafam iyice karıstı

canım ilk mesajımı değiştirdim çünkü ablasının fln görmesinden korkuyordum çok spesifikti olaylar bi tanıdık görse biz olduğumuzu kesin anlardı çünkü
barıştık biz canım çok da mutluyuz allah bozmasın :)
ben sevgisinden sadkatinden tamdı güvenim benim bazı ufak tefek huylarım birikmişti onda
şimdi biraz ılımanım hem ona hem hayata karşı üstelik iyi de oldu artık daha az sinir oluyorum bişeylere
bugün bin tane işim ters gitti yine de pollyanacılık yapabiliyorum çok güzel bi duygu :)

canım sana gelince anlayamadım gerçekten. sanırım senin ona güvenmediğini düşünüyor ben öyle anladım. ağlamanı da bana güvenmedi inandı hemen bak bu kadar basitmiş diye yorumladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…