kadında iş yokmuş bence,yoksa iltifata usulen yarım ağızla falan teşekkür edilir yani..
ama bunu sana anlatmasının sebebi,kıskandırmak istemesii:))))
böyle gereksiz kibarlıklara sinir oluyorum iltifat eden kıza teşekkür etmek (benimkinin yaptığı gibi terbiyesiz kızlara ağzının payını vermemek) ben deli gibi kıskanınca hiçbişey yapamıyorum çünkü bu sevgilimin çok hoşuna gidiyo resmen bayılıyo ben çıldırdıkça..bende hep belli etmemeye çalışıyorum oyüzden
canım sen bu adamı bayağı kırmış ve yormuşsun. ama hala seni seviyor.bi rahat bırak.nefes alsın.2-3 ay sonra kendisi geleck emin ol.ama sende bu defa dah dikkatli davran. madem hem seviyosun hemde adam senin kıymetini biliyo sende ona göre davran
ya canım sözüm meclisten dışarı çok değerli çok yerli yerinde davranmasını bilen hemşireler de var amaaaaaaaaaaa
yani resmen bi doktor kafalıyım da evleniyim diye düşünüp olmıcak işler yapanlar da var. bayan doktorlara ters ters bakarlar ama erkek doktorlara yapmıcakları şey kalmaz resmen..
yarın esaslıca bi sorcam bakalım kıskanmanın dozunu tutmaya çalışarak :)) haklıyım dimi ama yaaa da ne dicen ki sevgiline de en fazla teşekkür etme olayı konusunda bişey yapmadan da çıkabilirdin dicem yani.. ama şöle de bişey var bişi oldu mu anlatmasını isterim yani etraftan duymaktan ya da salak yerine konmaktan iyidir..
canım niyeti kötü değil biliyorum yani olsa söylemezdi ki o konuda ona çok güveniyorum gerçekten yani en küçük bişeyi bile söylüyor hatta eskiden de bi dans kursuna gitmiştik ordan tanıdığımız bi kız dersanede gelmiş bunun yanına oturmuş etmiş mesela ben delirmiştim ama yine de söylemişti. bu sefer daha ılımlı oldum tabi ki
bugün söyledim ona.. dedim sen kibarlık gibi görüyorsun ama karşıdaki kız aha bak işte bi karşılık aldım diye görüyor dedim. o da yavşaklık amacıyla yapmadığını söyledi kızın ( ki yemedim yani) neyse yerime koy kendini dedim... de bi şekilde hep konuyu değiştirip durdu doğru düzgün konuşamadık bi ya yani o yüzden 2 kere konuyu açmak zorunda kaldım artık en son pes ettim yani bi daha aynı konuyu açmak istemiyorum ya.. ama ben asla bana böyle bişey dese biri böyle davranmam kendi de bunu biliyor ben fazla katıyım bu konuda ve güveni tam bana.. acaba bi daha böyle bişey olduğunda onun gibi kibar(?) davransam da anlasa mı? ama böyle inadına yapılan şeylerden de nefret eder..
yani sakin sakin düşüncelerimi bile söyleyemedim bikaç bişey söyledim ama bilmiyorum anladı mı yani.. şu kibarlığı beni delirticek..
bi kız vardı mesela o da öyle çok yavşak uyuz oluyorum ona yakınlardı eskiden şimdi anca merabalaşıyorlar ama biz birlikteyken fln denk geldiğimizde nerde görürse görsün selam veriyor sevgilim tamam evet kaba bi insan olamıyor herkesle arası çok iyi ama yani bazılarına karşı kaba olsa ölür mü yani.. ben mi çok öküzüm bilmiyorum ya.. bunu nası öğreticem ona bilmiyorum...
off çok sinirliyim hırsımı atamadım bi türlü offffffffffff çıldırcam... siz böle kıskançlıktan ölünce napıyorsunuz? nası sakin kalıyorsunuz?
bi daha bu konuyu açmalı mıyım sizce? uzatmak istemiyorum bu konuyu o hemşire umrumda değil ama yani bunu ona nası öğreticem böle kızları başından defetmeyi? bunu başaran arkadaşlardan tüyo bekliyorum kızlar((
Senin ismin yazılı kolye ya da bileklik takabilir:))
canım bence bi daha bu konuyu açma ona güvenmediğini falan düşünebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?