artık dayanamıyorum!

canım kolye yada bileklik kullanmaz ya klasik bi tarzı var sadece saat takar aslında bunun en kolay çözüm yolu bi yüzük ama neyse bakalım var daha ona.
o yüzüğe kadar kendimi tutayım bari biraz :))

Tatlım kendi aranızda yüzük takabilirsiniz gümüş yüzükler beyaz altın gibi duruyo hemde dısardan görenler gerçekten sözlü sanıyolaropuyorumnanaktan..Biz erkek arkadasımla taktık suan askerde orda bile cıkarmıyo dısarıdakı gözler için etkili bi çözüm bencea.s.

evet canım haklısın aslında böyle bişi vardı aramızda ama ben yurtdışına gitcektim erasmusla o zaman takmamı istiyordu ben vazgeçtim başka sebeplerden o da rafa kalktı dolayısıyla :)) kendi demeli böyle bişeyi ya ben diyememmmm

Evet canım kendisinin demesi lazım belkide der bellimi olur o bu değil önemli olan birlikte olmak sevmek sevilmek gerisi hikaye mutluluklar cnmolumunekankayizsmile

Evet canım kendisinin demesi lazım belkide der bellimi olur o bu değil önemli olan birlikte olmak sevmek sevilmek gerisi hikaye mutluluklar cnmolumunekankayizsmile

evet canım aslında dedirtmenin yolu çok kolay onu kıskandırmaya kalkmama bakar. bu aralar fazla güven verdim ona hep evde oturuyorum arkadaşlarımla hiç çıkmıyorum dışarı fln.
bugün de arkadaşlarla oturuyorduk sonra sevgilim geldi kısa süreliğine çalışması için eve gitmesi gerekiyordu. ben o gitsin biraz daha oturuyum arkadaşlarımla sonra dışarda işlerim vardı onları yapıyım diyordum ayarttı beni sonra yaparsın fln diye diye eve bıraktı beni giderken.. o da deli gibi kıskanıyor ama belli etmemek için çok uğraşıyor biliyorum :)

Canım bizde kıskanclık yuzunden taktık yüzükleri benim erkek arkadasımda cok kıskanc bana tembihliyo evden dısarı cıkarken yüzüğünü takmayı unutma diye bence senınkıde kısa zaman ıcerısınde der sana takalım diye:1hug:

hehe doğru düşünmüşüm demek ki bu yolda devam yani :))
aslında bana güveni tam ama işte benim engelleyemediğim şeyler olursa diye çok korkuyor
bana hiç bi kısıtlama yapmadı şimdiye kadar ama çok abartmamaya çalışıyorum ben de
bi de aşkım olmayınca dışarda pek eğlenmiyorum zaten ya ondan azaltmıştım biraz
ama artık sosyalleşmenin vakti geldi bence lülülülülülü

benımkının guvenıde tam ama dısardakılerden korkuyokaydirigubbakcemile5
Bence sen şu yüzk yolunda bişeyler yap aklına girsin tekrar canım sonra sende rahat edersin o erkek düşkünü kızlarda avucunu yalar yüzüğü görünce:roflol:

evet canım gerçi yüzük erkekleri daha çekici yapıyor galiba hani evlenmeyi düşünen biri diye :))
ya zaten şu sınavları geçsin yani hani ekonomik özgürlüğü olsun bekliyorum valla bişeyler yalan yok o kadar süreden sonra benim okulum devam ediyor olcak artık ama o çalışıyor olcak
hem ordaki çakallardan korumam lazım onuuu

off bu kızlar çok fena yaaaa... allahtan erkeklerimiz öle basit kızlarla uğraşcak erkeklerden değil yerimseniben

olur güzelim herşey olur zamanla..valla devrimiz çok kötü özellikle sevgilisi olan erkeklere yamanmaya çalışıyo bu kız müsfetteleri allahtan sevgililerimiz sadıkopuyorumnanaktan

olur güzelim herşey olur zamanla..valla devrimiz çok kötü özellikle sevgilisi olan erkeklere yamanmaya çalışıyo bu kız müsfetteleri allahtan sevgililerimiz sadıkopuyorumnanaktan

evet ya benim bildiğim tam tersi olurdu eskiden... artık devir mi değişti nedir ya.. bi de evet sadık ama aklımın köşesinde hep nolur nolmaz diye bişey var %99 güveniyorum ama o %1lik de toplumdan gelen bi erkekler şöledir böledir mantığı o mantığı kıramıyorum işte...

gözün aydın doc. delikafadulden

daha önceki konularda sanırım seni çok kıskandığından bahsetmiştin, o da sana aynı duyguları hissettirmeye kararlşı galiba. başka neler olmuştu, hepsini bir bir burnundan getirmesin bu adam? :))

sağol canım :)) evet kıskanıyor beni çok ama içten içe yani yok etek giyme yok şunla görüşme gibi bişey duymadım hiç şimdiye kadar. öyle eskidekileri burnumdan getirme gibi bi amacı olduğunu sanmıyorum o karakterde bi erkek değil zaten. ki bu da burnumdan getirmek için oynadığı bi oyun değil bu hemşire olayı olduğunda ayrıydık biz ama yine de söylemek istedi, rahat edemedi bana söylemeden eminim buna.
ayrıca benim onu zaten çok kıskandığımı biliyor özellikle kıskandırmak için böyle yapmaz.. sadece kıskançlığımın dozunu ayarlayabiliyor muyum diye içten içe bakıyor olabilir bu sayede.. :kedi:

o hemşireyi kıskanman, kendini, aşağıladığın özellikleri olan o kişiyle aynı yere koyman anlamına gelebilir. bence önemseme... ne zordur di mi önemsememek? :))

öncel,kle canımm çok çokks evindimm allah bozmasın inş bi daha aranızı ikinci olark da parçalardım o kızııııdelikafadulden ya ne yüzsüz kızlar var yaaa adam bişi demiyo bi de zorla teşekkür ettiriyoo klava: etrafff bnularla dolu yaa benim de aklım hep sevgilimde o bi yerde olduğu zama devir değişti ya artık kızlar atılgann herkes değil tabi amaa yani içine düşüolarr çocukalrın yaaaaklava:

o hemşireyi kıskanman, kendini, aşağıladığın özellikleri olan o kişiyle aynı yere koyman anlamına gelebilir. bence önemseme... ne zordur di mi önemsememek? :))

canım çok zor evet.. kendime sürekli sevgilimin öyle erkeklerden olmadığını hatırlatmaya çalışıyorum.. yani biz ayrıyken bile böle bi numaraya kanmadı, üstelik söylemek zorunda bile değildi ama anlattı.. sürekli bunu hatırlatıyorum kendime ama insan sevince çok zor oluyor gerçekten de önemsememek.. bunu yapmaya çalışıyorum.. sonuçta hiç bişey bizim huzurumuz kadar önemli değil şu son zamanlarda bunu çok iyi öğrendim a.s

başkaları tarafından beğenilmediğini mi düşünüyor acaba? hani sen beğenilen biriysen ben de öyleyim hatırlatırım gibi. :))

ayrıyken numaraya kanmak nedir ki hem kaç gün ayrı kaldınız ne bu çocuk oyuncağımı, her göz kırpana gitmedikleri için şükretmek gerekmiyo herhalde. :umursamaz:

hmm canım ben onu çok beğeniyorum ama bunu sık sık söylemiyorum sanırım bu ara.. ne biliim erkeklere fazla söylememe taraftarıyım böyle şeyleri yoksa da çok şımarıyorlar :) gerçi söylememeyi de fazla abartınca biraz güvensiz kalıyor karşı taraf sanırım haklı olabilirsin

bu arada başından beri diyorum araya başka biri girseydi asla olmazdı diye ben kabul etmem böyle bişeyi asla ama o psikolojide ben ayrıyım rahatlığında değilmiş yani.. yoksa hep söyledim ayrıyken bile yanına çırılçıplak bi kız gelsin yatsın dönüp poposunu yatcağına eminim hehehe:))))

Bence erkek arkadaşın iyi bir insan.İlişkilerde en önemli şey sadakat bence.Ufak ufak birbirinizi kıskanmanız güzel bence:)) ama bence sen sakın kıskandırma onu yoksa o da seni kıskandıracak bu sefer sen daha çok sinir olucaksın:))

Sakinn ol be guzelim Benim sevgilimde cok kiskancti gerci bende oyleydim ama insan bunaliyo kiskancligin yerini guvensizlik aliyo biliyomusun acma bu konuyu birdaha ustune gidersen birdaha birsey soylemez ona gore tepkini verdin canim abartma konu burda kapansin donucta cocuk bir tesekur etmis yani okadar cok buyutulecek birsey degil ve bu insanla bir yakinligi yok arkadas cevresinden olsa tamam herzaman gorusuyolar arza cikabilirdi ama bir hastanedeki hemsire soylemis niye onemsiyosun bukadar kapat ablacim desme destikce bana guvenmiyosun der al basina belayi!
Gerci bu erkekler hepsi boyle kendilerine gelince birsey yok bize baksnlara bile nerdeyse saldiracaklar!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…