bu kadar takma bence bütün gün bunu nası düşündün seni görmek istemediğini sana vakit ayıramadığını falan mı kurdun sürekli gerçekten hassassın sen onu görmeyi planladığın için hayal kırıklığına uğramışsın ama o öyle düşünmemiştirki biraz rahatla
Bir de Tus sınavı var onun şimdi.Stres altında çocuk valla.Bir taraftan aşk bir taraftan sınav işi zor:)
onlar gibi olağan karsılasak keske herseyi bende en ufak seyde hemen neden amacı ne nıye boyole yaptı değerım yok gibi hislere kapılmaktan ve bunu soylediğimde olayı buyutuyomusum gibi görünmekten bıkmıştım biten ilşkimde ama sabır cek canım :)
tatlım,
onun kadar rahat olursan eğer;
senin kasmakta olduğun gibi kasmaya başlar kendini..
matematiksel bişey gibi bişey bu..
eskiler der ya; ''kaçan kovalanır'' diye,o hesap yani ilişkilerde yaşanan da..
akışına bırak ve gerrrçekten rahat ol bence..
hayır canım,ööle kolay deil soğumak falan..
evli olsaydın nolucaktı??
kanıksanıcak bazı şeyler mecburen..
maalesef herşey ilk yıllardaki gibi olamıyo..müthiş bi hayal kırıklığı önce..
sora suç bende mi acaba soruları vs..
sora yaşanan hayal kırıklığının ardından alışılıyo yeni ''ilişki şekline'..
ilişki olgunlaşıyo,değişiyo,gelişiyo..
bu da normal olan dimi..
bi insana kinlenmek kadar kötü bişey yok bence kendimden biliyorum herşey daha kötü oluyo baksana saçlarını kestirmeni bile önemsiyo bilsem gelirdim demiş benimki pek meraksızdır öyle şeylerde :) hiç bi zaman banane deyip bırakma ama bu kadarda kendini yorma
zamanla daha farklı olucak ilişki evet tatlım..
ilk günkü gibi devam eden ilişki örneği pek bilmiyorum ben..
ama 3 ama 5 ama 8 yıl sora farklı olur ilk halinden..
ama daha kötü değil..
sadece daha farklı..
ve gene gene gene aşkla..
ama daha farklı işte..
senin davranışın güzel tabiki yanında kim olursa olsun onla ilgileniyosun bunu bende pek yapmam nedense sevgilimde hep şikayet eder birilerini görünce beni unutuyosunn der mesela sadece yaptığın herşeyin aynısını ondan da bekleme diyebilirim veya da sende onun gibi olmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?