• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık dayanamıyorum!

bu kadar takma bence bütün gün bunu nası düşündün seni görmek istemediğini sana vakit ayıramadığını falan mı kurdun sürekli gerçekten hassassın sen onu görmeyi planladığın için hayal kırıklığına uğramışsın ama o öyle düşünmemiştirki biraz rahatla

evet canım ya bütün gün bunu düşündüm hatta ağlıcak gibi oldum biraz galiba fazla abartıyorum değil mi? ders çıkışı benim dersim de onun dersine yakın bitse görüşcektik biraz ama 2 saat sonra bitti ben de uzun sürcek diye git sen eve dedim..

of kızlar bilmiyorum acaba bi danışmana fln mı gitsem benim bu hassaslığım nası geçcek.. hayatta herşeyi kafama takıyorum galiba biraz azaldı ama hala var içimde çat diye olmuyor ve zorlanıyorum.. işin kötüsü farkettirmemeye çalışıyorum sevgilime ama farkediyor bişeyleri içime attığımı hissediyor biliyorum

Bir de Tus sınavı var onun şimdi.Stres altında çocuk valla.Bir taraftan aşk bir taraftan sınav işi zor:)

evet canım ya zaten o sınav olmasa herşey daha güzel olcak ben de kendimi kasmaktan bi hal olucam..
ama geçen sene dahiliye sınavı zamanı takmıyordum ne güzel şimdi sınavı var stresli problem çıkarmıyım diye ama şuan yapamıyorum onu bağlandıkça piskopatlaşıyor insan sanırım yaa

tatlım,
onun kadar rahat olursan eğer;
senin kasmakta olduğun gibi kasmaya başlar kendini..
matematiksel bişey gibi bişey bu..
eskiler der ya; ''kaçan kovalanır'' diye,o hesap yani ilişkilerde yaşanan da..

akışına bırak ve gerrrçekten rahat ol bence..

onlar gibi olağan karsılasak keske herseyi bende en ufak seyde hemen neden amacı ne nıye boyole yaptı değerım yok gibi hislere kapılmaktan ve bunu soylediğimde olayı buyutuyomusum gibi görünmekten bıkmıştım biten ilşkimde ama sabır cek canım :)

canım sizin niye bitti bizimkine benzer sorunlar yaşıyor muydunuz? evliliğe giden ilişkiler de iki taraf da hiç böyle şeyler hissetmiyor mu yoksa bu konuları kafalarına takmıyolar mı çözemedim ya kafamçokkarıştı

tatlım,
onun kadar rahat olursan eğer;
senin kasmakta olduğun gibi kasmaya başlar kendini..
matematiksel bişey gibi bişey bu..
eskiler der ya; ''kaçan kovalanır'' diye,o hesap yani ilişkilerde yaşanan da..

akışına bırak ve gerrrçekten rahat ol bence..

evet canım ama dedim ya onu görebilmek için kendim çok fedakarlık ediyordum bu da bi nevi ipleri onun eline verdi gibi bişey oldu sanırım. amacım bu sınav zamanı peşimden koşturtmak değil onu çünkü istesem yapabilirim ona yardımcı olmak istiyorum ama ister istemez o duruma sokuyor beni. içten içe kinlenmeye başlıyorum sanırım "aman banane kendi işime bakarım" demeye başlıyorum ki ben böyle olunca sonuçları iyi olmuyor ya soğuyorum sonra :(

bi insana kinlenmek kadar kötü bişey yok bence kendimden biliyorum herşey daha kötü oluyo baksana saçlarını kestirmeni bile önemsiyo bilsem gelirdim demiş benimki pek meraksızdır öyle şeylerde :) hiç bi zaman banane deyip bırakma ama bu kadarda kendini yorma

hayır canım,ööle kolay deil soğumak falan..
evli olsaydın nolucaktı??
kanıksanıcak bazı şeyler mecburen..
maalesef herşey ilk yıllardaki gibi olamıyo..müthiş bi hayal kırıklığı önce..
sora suç bende mi acaba soruları vs..
sora yaşanan hayal kırıklığının ardından alışılıyo yeni ''ilişki şekline'..
ilişki olgunlaşıyo,değişiyo,gelişiyo..
bu da normal olan dimi..

hayır canım,ööle kolay deil soğumak falan..
evli olsaydın nolucaktı??
kanıksanıcak bazı şeyler mecburen..
maalesef herşey ilk yıllardaki gibi olamıyo..müthiş bi hayal kırıklığı önce..
sora suç bende mi acaba soruları vs..
sora yaşanan hayal kırıklığının ardından alışılıyo yeni ''ilişki şekline'..
ilişki olgunlaşıyo,değişiyo,gelişiyo..
bu da normal olan dimi..

yani zamanla daha azıyla mı yetinmem gerekicek?
bense tam tersi sanıyordum ama.. :(

zamanla daha farklı olucak ilişki evet tatlım..
ilk günkü gibi devam eden ilişki örneği pek bilmiyorum ben..
ama 3 ama 5 ama 8 yıl sora farklı olur ilk halinden..
ama daha kötü değil..
sadece daha farklı..
ve gene gene gene aşkla..
ama daha farklı işte..

bi insana kinlenmek kadar kötü bişey yok bence kendimden biliyorum herşey daha kötü oluyo baksana saçlarını kestirmeni bile önemsiyo bilsem gelirdim demiş benimki pek meraksızdır öyle şeylerde :) hiç bi zaman banane deyip bırakma ama bu kadarda kendini yorma

canım ya genel bi tavrı yok bana karşı ama bazı şeylere kafam takılıyor. yani benim onu gördüğüm gibi beni görüyor mu bu konuda benim şüphelerim oluşmaya başladı sanırım.. mesela arkadaşlarıylayken fln ben süs bebek gibi duruyorum öyle pek konuşmuyorum ne biliyim sanki arkadaşları bişey diyince dinliyor ben söyleyince dinlemiyor gibi.. geçen arkadaşlarımla oturuyordum o gelmeden bütün grubun ilgisi bendeydi konuşup espriler yapmayı çok severim normalde herkes de beni böyle sever o gelince birden bütün ilgimi ona döndürdüm ve grupla konuşmayı bıraktım. bunu farkettim kendimde ama o öyle yapmıyor bana..

zamanla daha farklı olucak ilişki evet tatlım..
ilk günkü gibi devam eden ilişki örneği pek bilmiyorum ben..
ama 3 ama 5 ama 8 yıl sora farklı olur ilk halinden..
ama daha kötü değil..
sadece daha farklı..
ve gene gene gene aşkla..
ama daha farklı işte..

hmmm ama ben bu umursamaz şeklindeki farklılık fikrini sevmedim canım ya..
ne biliyim ben onu severken aramızdaki bu ilişkiyi de sevdim.
yani eğer herşey bi süre sonra soğuyacaksa diğer ilişkiler zaten öyle ne farkı kaldı o zaman.
ki etrafımda gördüğüm ilişkiler zaman geçtikçe daha sıkılaşıyorlar birbirlerine ama bizimki tam tersi oluyor sanki...
ben yüzyüze görüştüğümüzde üstü kapalı şakayla açıcam bu konuyu ya.. ilk ben görseydim saçını fln dedi bugün yarın da öyle bişeyler derse e dün görebilirdin fln dicem

senin davranışın güzel tabiki yanında kim olursa olsun onla ilgileniyosun bunu bende pek yapmam nedense sevgilimde hep şikayet eder birilerini görünce beni unutuyosunn der mesela sadece yaptığın herşeyin aynısını ondan da bekleme diyebilirim veya da sende onun gibi olmaya çalış

tamam canım..
her ilişiki kendine özeldir,benzerlikler taşısa bile..
ben daha çok evlendikten sora ilişiki ne yönde değişir aşağı yukarı, o konuda bişiiler yazdım az önce..

ve bu yazdıklarımı,evlendikten 2 sene sora hatırlarsan eğer,''evet aslında doğru söölüyomuş bak'' deme ihtimalin yüksek..
ama bak gene söölüyorum; daha kötü deil,daha farklı bi ilişki türü oluşuyo evlilik içerisinde zamanla..
sadece bunu demek istedim..

anladım canım ben seni.. ama belki de henüz o farklılığa hazır değilim ben..
evlilik büyük şey sonuçta.. henüz o kadar olgun davranamamam normaldir belki de.
yani o kadar farklı sorumlulukların altına girince bunu takmıcam belki de.
ama şuan için değil ne yazık ki...
güzel bi dille açıklıcam kendimi. önemli olan da o değil mi zaten?

senin davranışın güzel tabiki yanında kim olursa olsun onla ilgileniyosun bunu bende pek yapmam nedense sevgilimde hep şikayet eder birilerini görünce beni unutuyosunn der mesela sadece yaptığın herşeyin aynısını ondan da bekleme diyebilirim veya da sende onun gibi olmaya çalış

canım onun gibi olmaya çalışmadım daha önce ama çalışırsam buna alınıcak biliyorum hatta benim ona niye soğuk olduğumu fln sorar. ne zaman öyle olsa hep bişeye yormuştu çünkü..

evet şekercim,nası hissediyosan ööle yapmalısın..
ama bak ne dicem,bu başlığa ilk yazdığın mesaja ara ara bi göz at istersen ve ne kadar değerli bişey yaşadığını hatırla:)
öpt çok ve kaçtım,yarın görüşürüz:)

bugün fırsat olsa söylicektim ama çok az gördüm yine ya... ayrıca görünce vazgeçtim galiba :)
bugün beni görmek için arkadaşlarını ekti hem de 10 dk fln görüşebildik.. görünce direk dedim ya çocuk o kadar uğraşıyor beni görmek için bense ne düşünüyorum.. vazgeçtim yani.
ama aklımda kalcak bu birde gerçekten kesin kanıt olarak böyle bişey sezersem konuşucam yoksa ufak tefek şeylerden kendimce çıkarımlar yapmıcam ona karar verdim :)

doğru düşünüyosun tatlım bence de:)

Back