• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık dayanamıyorum!

Ewergren sende takma ya bosver off nedir kardesim bu erkeklerden cektimiz omrumuzu yediler ne onlarla nede onlarsiz olmuyo ama bazen adami deli ediyokalar

Allah ım yanına yatmak ve kız kelimelerini aynı cümlede kullanmayın noooluuur :(((

ahh canım çok özür dilerim yaa :((((((( kötü bi niyetim yoktu seni üzmek de istemezdim sadece bi örnekle bişeyler anlatmak istedim aklıma en son senin yazını okumuştum o geldi üzgünümmm :(((((

Bence erkek arkadaşın iyi bir insan.İlişkilerde en önemli şey sadakat bence.Ufak ufak birbirinizi kıskanmanız güzel bence:)) ama bence sen sakın kıskandırma onu yoksa o da seni kıskandıracak bu sefer sen daha çok sinir olucaksın:))
tamam canım zaten sevmem öyle şeyleri :) yarın bi arkadaşım buluşmak istedi (erkek) 6 yıllık arkadaşım sözlüye hocasından fln girdim ama sırf kıskanmasın teketek buluşmayalım diye zorla bi kız arkadaşımı daha sürüklicem yanımda.. ben kıskandırmak için ekstra bişey yapmıcam ama sırf o kıskanmasın aklı bende kalmasın diye de istememesine rağmen eve kapatmıcam kendimi (tabi fazla da cozutmıcam:))

Sakinn ol be guzelim Benim sevgilimde cok kiskancti gerci bende oyleydim ama insan bunaliyo kiskancligin yerini guvensizlik aliyo biliyomusun acma bu konuyu birdaha ustune gidersen birdaha birsey soylemez ona gore tepkini verdin canim abartma konu burda kapansin donucta cocuk bir tesekur etmis yani okadar cok buyutulecek birsey degil ve bu insanla bir yakinligi yok arkadas cevresinden olsa tamam herzaman gorusuyolar arza cikabilirdi ama bir hastanedeki hemsire soylemis niye onemsiyosun bukadar kapat ablacim desme destikce bana guvenmiyosun der al basina belayi! Gerci bu erkekler hepsi boyle kendilerine gelince birsey yok bize baksnlara bile nerdeyse saldiracaklar!!
yok canım açmıcam bi daha asla evet abarttım kızlar haklısınız bu kıskançlık meselesini kapatıyorum tatlım :)) yalnız şöyle bişey var ki çok da kapatmamı istemiyor biliyorum kendi de söyledi hep kıskanç kal fln demişti :) tatlı kıskançlıklar istiyor yani ben de o kadar yapıcam sadece :)

bu arada evet bize bakanlara bile saldırcaklar buna katılıyorumm!!!

evet canım açmıcam ama 1-2 hafta sonra başka bi arkadaşımdan örnekle kibarlığın ne anlama geldiğini açıklıcam
hatta burdaki bi arkadaş yazmış sevgilisinin yanına kuzeninin kız arkadaşı uzanmış uyumuşlar fln onu anlatcam bi arkadaşımın başına gelmiş gibi anlasın biraz

canım evergreen ben bunu kastetmiştim :(((
öff batırdım herşeyi :çok üzgünüm:

noldu canım :) ben bunu 2 senedir söylerim sevgilime
aaa evergreen ben bunu kastetmemiştim of şimdi jeton düştü ben hep söylerdim böyle sevgilime senin konunla alakalı değil canım ya

bence deme öle. :) ona çok fazla güvendiğin izlenimini almasın. ya da şu var bak, "demek ki kimseyle olamam diye düşünüyor, gerçekten olamam mı acaba, bi denesem mi?" diyebilirrrr. şeytan doldurur aman aman. kaydirigubbakcemile2

bence deme öle. :) ona çok fazla güvendiğin izlenimini almasın. ya da şu var bak, "demek ki kimseyle olamam diye düşünüyor, gerçekten olamam mı acaba, bi denesem mi?" diyebilirrrr. şeytan doldurur aman aman. kaydirigubbakcemile2

canım ama yapcak insan bile vicdan azabı yapar böyle bişeyin karşısında bence :p
yani diyelim aldatabilme kapasitesi olan bi sevgilin var. ben aşkım sana güveniyorum, senin sevgine güveniyorum, yanına çıplak bi kız yatsa bile bakmazsın biliyorum. dersen safça bi yaklaşım olur yani..
yapcak adam herşekilde yapar. yapmıcak adam da sırf bi cümleden gaza gelmez heralde ya o kadar da değil :)

canım ama yapcak insan bile vicdan azabı yapar böyle bişeyin karşısında bence :p
yani diyelim aldatabilme kapasitesi olan bi sevgilin var. ben aşkım sana güveniyorum, senin sevgine güveniyorum, yanına çıplak bi kız yatsa bile bakmazsın biliyorum. dersen safça bi yaklaşım olur yani..
yapcak adam herşekilde yapar. yapmıcak adam da sırf bi cümleden gaza gelmez heralde ya o kadar da değil :)

o zaman demeye devam et doccum. :)))

üf ya bugün işim vardı benim o da okula gitcekti ben de okula gidiyordum yürüyerek işlerimi halletmiştim. sonra nerdesin dedi ben işte şurdayım dedim
aa ben oraya gelene kadar sen gidersin çoktan dedi.
ben de arkadaşımı alcam derse gitcez dedi
ben hönk kaldım böyle
kaç gündür doğru dürüst görüşemiyoruz zaten sürekli ders çalışıyor arkadaşını almaya vakti var dersten önce ama beni görmek için yapamadı öyle bişey. bense 5 dakka görüyim diye kasıyorum kendimi programlarımı ona uyduruyorum ki ders çalışsın diye ama o hiç de öyle değil. takmıyım kafama diyorum büyütmiyim ama çok takılıyor kafama ya.. kendimi zor tutuyorum.. kendimi kötü hissediyorum. sanki ben umrunda değilmişim gibi :( sizce abartıyor muyum? çok mu hassasım? fazla da üstüne gitmek istemiyorum sonra benim yanımda rahat edemediğini söylemişti çünkü hani ne yaparsam kırılcakmışsın gibi demişti. gerçekten fazla mı hassasım ama kafama takılıp duruyor ya bütün gün aklımdan çıkmadı bi türlü ağlıcam mafoldumben

evet ya ben de onu çabalıyorum canım ama gerçekten zor oluyor ya.. ufak şeylere takılmam diyordum ama ne biliyim fazla değer verince fazla hassaslaşıyor insan o kişiye karşı sanırım :((

Aynen korkuyorsundur aynı şeyleri yaşamaktan,hata yapmaktan falan hani demiştin ya bana prensesler gibi davranıyor falan.Onun yerindesin sen şimdi.Ama bir de şöyle düşün seni sevmese barışmazdı.Daha yeni olduğu için o da hassas sen de zamanla düzelir,korkma sen:) sakın ona sürekli hesap sorma ,alttan al tabi çok fazla değil:)

tatlım,pamuğum prensesim:)
evlilikte de bööle biliyo musun.. yani eşler,kendilerine ait bi alanları olsun istiyolar,aynı evin içinde bile..
o sırada canı ööle istemiş olabilir,bunun seninle ilgisi yok ki..
aynı şekilde sen de kasma kendini,herkesin kendi yaşam alanı olsun,içli dışlı,kördüğüm şeklinde olunmak zorunda deil herzaman dimi tatlım..
bu davranışının sana olan ilgisi ya da ilgisizliğiyle ilgisi yoktur..

sı kıl maaa,adam bayılıyo sana,kopamıyo baksana canım benim:)

onlar gibi olağan karsılasak keske herseyi bende en ufak seyde hemen neden amacı ne nıye boyole yaptı değerım yok gibi hislere kapılmaktan ve bunu soylediğimde olayı buyutuyomusum gibi görünmekten bıkmıştım biten ilşkimde ama sabır cek canım :)

Bir de Tus sınavı var onun şimdi.Stres altında çocuk valla.Bir taraftan aşk bir taraftan sınav işi zor:)

bu kadar takma bence bütün gün bunu nası düşündün seni görmek istemediğini sana vakit ayıramadığını falan mı kurdun sürekli gerçekten hassassın sen onu görmeyi planladığın için hayal kırıklığına uğramışsın ama o öyle düşünmemiştirki biraz rahatla

tatlım,pamuğum prensesim:)
evlilikte de bööle biliyo musun.. yani eşler,kendilerine ait bi alanları olsun istiyolar,aynı evin içinde bile..
o sırada canı ööle istemiş olabilir,bunun seninle ilgisi yok ki..
aynı şekilde sen de kasma kendini,herkesin kendi yaşam alanı olsun,içli dışlı,kördüğüm şeklinde olunmak zorunda deil herzaman dimi tatlım..
bu davranışının sana olan ilgisi ya da ilgisizliğiyle ilgisi yoktur..

sı kıl maaa,adam bayılıyo sana,kopamıyo baksana canım benim:)

evet daha önce böyle değildik yani belki de çok bişey yok ama işte şimdi içinden geldiği gibi davranıyor ya bana kasmıyor kendini acaba bazı şeyleri içinden gelmeden mi yapıyordu diye düşünmeden edemiyorum ve bu konuyu da kafamdan atmaya çalışıyorum ama yapamıyorum ya. bugün telefonda bu ara hiç görüşemiyoruz özür dilerim fln dedi.
bi de saçımı kestirmiştim bugün aa bilseydim gelirdim fln dedi. zor tuttum dilimi yani.
madem görüşemediğimizi düşünüyor o 10 dakkayı bana çok mu gördü yani
ya da saçımı kestirdiğimi bilseydi gelcekti demek ki gelmek için bişey lazım fln diye düşünüyorum..
of dayanamıcam yüzyüze görüştüğümüzde şakayla karışık açsam mı bu konuyuu? hani böyle gibi geldi bana gibisinden ?

Back