• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dayanamıyorum lütfen bi akıl verin.

booksmoney

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
1.047
1.435
133
Sevgilimi anneme söylememle hayatım resmen mahvoldu. Annem tanımadığı halde banabaşka birisini istediği için olmaz dedi ve babama beni söylemekle tehdit etti. Ben de babama kendim söyledim. Ama annem ille de olmaz diye diretince resmen buluşmayalım diye nereye gitsem rapor istiyorlar. Dün işten ve sevgilimle buluştum. Annem o kadar emin ki kaç saat babamla kapıda beklemişler ve her şey belli oldu tabi. Günlerdir zaten berbat olan hayatım şu an resmen mahvoldu. Babam işe bile gitmek yok bitti bundan sonra dedi. Sırf annem yüzünden tüm bunlar. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Sevgilim annesine söylemiş ve amnesi de kızın annesi istemiyorsa olmaz o iş ileride mutsuz eder sizi demiş. Ben sevgilime aracı gönderin ben de istiyorum verin ya da vermeyin dicem sesimi çıkarıcam artık dedim. O kadar bunaldım ki günlerdir ağlamaktan bıktım. Lütfen bi akıl verin ailemin rızasını almadan evlenmek de istemiyorum. Zaten nasıl olucak bu işler hiç bilmiyorum böyle davranırlarsa sevgilimin ailesi de vazgeçicek.

Sevgilimi anneme söylememle hayatım resmen mahvoldu. Annem tanımadığı halde banabaşka birisini istediği için olmaz dedi ve babama beni söylemekle tehdit etti. Ben de babama kendim söyledim. Ama annem ille de olmaz diye diretince resmen buluşmayalım diye nereye gitsem rapor istiyorlar. Dün işten ve sevgilimle buluştum. Annem o kadar emin ki kaç saat babamla kapıda beklemişler ve her şey belli oldu tabi. Günlerdir zaten berbat olan hayatım şu an resmen mahvoldu. Babam işe bile gitmek yok bitti bundan sonra dedi. Sırf annem yüzünden tüm bunlar. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Sevgilim annesine söylemiş ve amnesi de kızın annesi istemiyorsa olmaz o iş ileride mutsuz eder sizi demiş. Ben sevgilime aracı gönderin ben de istiyorum verin ya da vermeyin dicem sesimi çıkarıcam artık dedim. O kadar bunaldım ki günlerdir ağlamaktan bıktım. Lütfen bi akıl verin ailemin rızasını almadan evlenmek de istemiyorum. Zaten nasıl olucak bu işler hiç bilmiyorum böyle davranırlarsa sevgilimin ailesi de vazgeçicek.
Annen neden istemiyor

Annen illa benim dediğimle evleneceksin diye bunları yapıyorsa asla ama asla kabul etmeyin. Evde kaldı bu kız diyene kadar da asla evlenmeyin. Arkadaşımın ailesi de bunu yaptı ve 3 yıl direndi ailesi. Sonra mecbur verdiler çocuğa. Ne kadar direnecekler.

Kendi istediği kişinin özellikleri ne?
Tamam senin istediğinle görüşcem de
Çocukla görüş aşırı cazgır bi kız gibi davran ukala ol adamın egosunu göm
Sonra da eve gel annene de ki artık o ideal damat adayın yok
Ağzıma geleni saydım madem sevdiğimle evlenemiyorum ömür boyu başına ekşicem böyle sen kaşındın de

Size gidin nikahı basın demeyi öyle çok isterdim ki ama bunu yapmayın daha büyük olay çıkar.anneniz çooook büyük yanlış yapıyor.umarım hatasını geç olmadan anlarda bırakır sizde kavuşursunuz ya

Back
X