Artık Dayanacak Gücüm Kalmadı, Boğuluyorum ! Bana Birşeyler Oluyor, Kafayı Mı Yedim Acaba ? :((

bu arada lütfen konuyu hoca,in cin vb. durumuna getirmeyin. bu yasaktır
Evet okypete hanım bazısı ine cine, hocaya, meleğe, şeytana getiriyor, ki ben kesinlikle öyle birşey yazmadım.. lütfen arkadaşlar in cin peri yazmayın lütfen rica ediyorum.

Evet okypete hanım bazısı ine cine, hocaya, meleğe, şeytana getiriyor, ki ben kesinlikle öyle birşey yazmadım.. lütfen arkadaşlar in cin peri yazmayın lütfen rica ediyorum.
Sen halen daha doktora gitmedinmi hemen gitsene sürekli yorum bekliyorsun cevap veriyorsun bide elestirenleri begeniyorsun

Sana bu yorumların ne faydası olacak
Sen konu acarsan herkes aklina geleni yazar ininide yazar cininide yazar

Herkes senin bi an önce sağlığına kavusmani temenni ediyor bende

Ne yalan soyleyim ben seni ilk üye olduğun zamanlarda paylaştıklarını değişik buldum

Bu kizda bi cocuksumu desem yada tam olgunlaşmamış mı desem bana yorumların öyle geldi

Ve geçen gunlerdeki paylasimlarindan sonra emin oldum

LÜTFEN GİT DOKTORA BURDAN BİZİM YAPABILECEGIMIZ BİŞEY YOK LÜTFEN

Canım gideceğim ama bu ay sonunu bulur ( para yok şuan :/ )

sybil isabel dorsett vakası. ileri derece şizofreni. "şimdi ben şizofren değilim" diyeceksin bu yüzden acil doktora görün lütfen!
Uzman değilseniz, lütfen 'ileri derecede şizofreni' gibi konu sahibesini korkutacak teşhisler koymayınız. Bakın burada bu kadar insan sadece hemen doktora gitmesini söyledi.

Hanımefendi, allah aşkına bize kırıcı olmayın deyip, siz nelerden bahsediyorsunuz. Verdiğiniz örneğe biraz dikkat edin lütfen. Hem konu sahibesi etkilenir, hem de aynı durumdan muzdarip başka okuyanlar olur, yapmayın.

Ben melek ve şeytan diye birşey söylemedim dikkat ederseniz !! ??
f
Lütfen konuyu ine - cine, fake demeye saptamayın yaa off konum kapanacak yoksa boşu boşuna. ben, in - cin, melek şeytan kesinlikle böyle şeylerden bahsetmedim. lütfen. konuyu buraya getirmeyin sakın.
Ben gerçekten Özür dilerim...Konunun kapanmasını istemem elbette...her yorumun sana faydası dokunabilir...
ilk mesajı gördüğümde bakmadım yeni uyemisin diye..ve diger yorumlariyorumlarıokumadan yorum yazmıştım. .. çok değişik ne bileyim tuhaf bişey yaşadığın...kirdiysam tekrar Özür dilerim...

Tamam önemli değil. Rica ederim. :)

Sağlık sigortanda mı yok

Hadi o zamana kadar kendine zarar verirsen Allah korusun

Yani bu durumda ne yapılabilir doktor yardımı alman şart
Maalesef sağlık sigortam falan yok :/ yani ay sonuna daha 15 gün var, o zaman gideceğim Doktor'a. O zamana kadar kendime birşey yapacağımı sanmıyorum. Gün ola, hayrola.

Maalesef sağlık sigortam falan yok :/ yani ay sonuna daha 15 gün var, o zaman gideceğim Doktor'a. O zamana kadar kendime birşey yapacağımı sanmıyorum. Gün ola, hayrola.
Allah yardimcin olsun

Baban calismiyormu yada annen onlardan faydalanamiyormusun bildigim kadari ile okuyorsun

doktor, acil yoldan, maneviyatını beslemek elbette önemlidir dua, Yaradana yönelim. ..ama.doktor. şart

Allah yardimcin olsun

Baban calismiyormu yada annen onlardan faydalanamiyormusun bildigim kadari ile okuyorsun
Babam emekli ama annem çalışıyor, babam şuan evde değil, zaten bu durumumu babama anlatmayı da düşünmüyorum, bana çok değer veriyor, zaten hareketlerim tuhaflaşınca, içime falan kapanınca falan çok telaşlanıyor, eğer anlatırsam yıkılır resmen. Onun için annemden yararlanacağım.

Bu sesler her zaman mi var? Yoksa dönem dönem mi oluyor...mesela kizdigin,kırıldığın ya da Üzgün olduğun zaman mi oluyor

Kızım sen nasil böyle düşünüyorsun cok yanlış
Burda Sagligin soz konusu babayin sağlığı DEGİL senin sağlığın

Çok üstüne düşüyorsa şimdiye kadar görmesi lazimdi ikisinin de

Bu sesler her zaman mi var? Yoksa dönem dönem mi oluyor...mesela kizdigin,kırıldığın ya da Üzgün olduğun zaman mi oluyor
Her zaman var canım. Özellikle strese, korkuya, endişeye girdiğimde. İçimde fırtınalar kopartıyor o kötü ses... O iyi ses dediğim de her zaman var içimde. Bazen kulak vermemeye çalışıyorum ama sohbet ediyoruz. (Lütfen delirdiğimi falan düşünmeyin ama.) Sonra diyorum kendime ''noluyor sana ne yapıyorsun kiminle konuşuyorsun tövbe tövbe''' falan diyorum işte.. :/

Anneniz bilsin bu yaşadıklarınızı muhakkak, yanlız kalmayın doktora gidene kadar. En kısa zamanda doktora gidin arkadaşların da söylediği gibi.

Annem farkında zaten, o dedi zaten git doktara kızım diye. Ama cidden babama bunu yansıtamam. Anla beni. :/

deli deilsin tabiki ama bi sekilde sagligini kaybetmek uzeresin lutfen dr un için acele et ..

Uzman değilseniz, lütfen 'ileri derecede şizofreni' gibi konu sahibesini korkutacak teşhisler koymayınız. Bakın burada bu kadar insan sadece hemen doktora gitmesini söyledi.

gerçekten öyle hissetseydi buraya yazmazdı. bu anlattıgının ne olduğunu ancak kendisinin ondan olmadığını anlayacak kadar "uzmanım".

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…