Yok artık karıncalarla uzaktan yakından alakası yok. 10 yıl öncesiydi karıncalar. artık hiç ellemiyorum.hmm.. gözümde çizgi filmlerdeki iki tarafında melek ve şeytan olan karakterler geldi.
en kısa zamanda bir psikiyatriste görünmelisin hiç iyiye alamet değil bu durum.
geceleri neler yaşıyorsun bilmiyorum ama psikiyatri anlamında bir sıkıntın bulunmazsa, bu işin uzmanı ilim sahibi insanlarla görüşme sağlayabilirsin.( hacı-hoca değil)
hmm..bir diğer ihtimal küçükken işkence ettiğin karıncalar belki de intikam alıyordur senden.
Canım bipolar ne ? hiç duymadım daha önce ? peki sen nasıl kurtuldun ?Bipolar olabilirsin çünkü zıt karakterlisin, mutlaka tedavi olman gerekiyor daha kötü durumda bulabilirsin kendini, ben de hep içimde biri var beni yoldan çıkarıyor diyordum şimdi o yoldan çıkmışın sesi kısıldı
İki uçlu duygu durum bozukluğu tabi bunun alt dalları da var, psikiyatriste gittim ruh halimi dengeleyen ilaç verdi, arada yine kötü yola çekiyor ama tutabiliyorum kendimi, Allah korusun sana neler neler yaptırır pişman olacağın, hiç bekleme git doktora yarından tezi yok, Rabbim bu mübarek gecede yardımcın olsun inşallahCanım bipolar ne ? hiç duymadım daha önce ? peki sen nasıl kurtuldun ?
Çok teşekkür ederim canım. Amin.İki uçlu duygu durum bozukluğu tabi bunun alt dalları da var, psikiyatriste gittim ruh halimi dengeleyen ilaç verdi, arada yine kötü yola çekiyor ama tutabiliyorum kendimi, Allah korusun sana neler neler yaptırır pişman olacağın, hiç bekleme git doktora yarından tezi yok, Rabbim bu mübarek gecede yardımcın olsun inşallah
Çarpılmış derken aaaaa. Benim bildiğim çarpılmanın nedeni in - cin falan bunların rahatsız edilmesi. benim böyle şeylerle asla uzaktan yakından alakam olmadı olamaz da zaten. ha eğer ki ben bulaşmış olsaydım zaten nedeni bunun için der ve konu açmazdım. anlamadım birşey var bende yaa. :/Canım çarpılmış olabilirsin işin özü biraz bu dediğimi araştır
Canım kadir gecesi bugün mü yani şu an mı yoksa dün müydü geçti mi ? canım Allah razı olsun bunu bana hatırlattığın için hemen dua etmem lazım. sana da dua edicem canım hatta bir kısmını ettim bile Allah razı olsun, bana böyle büyük bir mucize geceyi hatırlarttığın için, inan bana tüm kalbimle sanada dualar edeceğim. ben böyle mübarek bir günü bekliyordum, ama unutmuşum bilmiyordum yaa :/ edecek o kadar çok dua'm var ki :) çok çok çok sağol :)Burcucum bu gece mübarek kadir gecesi bilirsin, öncelikle bu gece bol bol dua etmeni oneririm..Sonrasında psikolojik destek alabilirsin ancak cok büyütulecek bir şey olmadigina emin olabilirsin.Her insanin stres altindaki tepkisi farkli olabiliyor.sosyal tarafini geliştirir profesyonel bir yardim alirsan bir süre sonra cok daha iyi olacağına emin ol..Bu arada sağlıklı beslen ve bol dua et..
icindeki hiçbir sese kulak verme..
Duyduğunu düşündüğün an farkli bir isle ugras..
Felak nas ve insirah süresini sıkça oku..
Duzelecek buna da inan..
Neden dalga gecer gibi yorum yapiyorsunuz kızı uzun süredir tanıyoruz sitede çok saygılı bir kız şu anda biraz rahatsiz depresyon belirtileri var Rabbim yardımcısı olsun insallahNasılsın burcu?
Geleceğini görüyorum
az sonra konun kapanacak