Artık Dayanacak Gücüm Kalmadı, Boğuluyorum ! Bana Birşeyler Oluyor, Kafayı Mı Yedim Acaba ? :((

Doktor en kisa zamanda şart ama bu sesler konuşmaya başladığında mesela taksan kulaklığı son ses müzik sen de soylesen bağıra cagira...hem dinlesen hem söyle koşu gibi tempolu bi yürüyüşe ciksan...

Nasıl desem bastır o sesi duyma

Aaa bak bu da güzel bir yönteme benziyor, peki o tavşan kulaklığı dediğin ne oluyor canım ? onu hiç duymamıştım ? Yoksa bildiğimiz kulaklık mı oluyor ? herneyse gerçekten bu hiç aklıma gelmemişti. Doktora gidene kadar bu yöntemi deneyim, belki faydası dokunur. Teşekkür ederim .. :)

Taksan kulaklığı gitsen diye yazmıştım ama aptal telefon tavşan diye çevirmiş

Bi de nolur anne babandan saklama...şimdi uzulmesin diyosun ama ilerlerde tedavi için geç olursa daha çok uzulecekler...
Eğer kızım bana gelip böyle şeyler anlatsa gerekirse alyansimi satar hemen götürürüm Dr a...15 gün çok geç. ..
annen bulur bi çaresini...nolur hemen kapat telefonu annene koş

Tamamen psikolojik bir durum bence.

Ne zamandır var bu?

Bi uğraşın var mı? Yani ne bileyim okula gidiyor musun ya da bi işte çalışıyor musun? Arkadaşların var mı? Çok yanlızsan beyninde sahte yabancı bazı şeyleri paylaşabileceğin hayali sesler üretiyorsun. Sana tafsiyem kendine konuşacak dertleşecek arkadaşlar bul. Ve derhal bi uzmana gözük.

Baban emekliyse sende ondan bakılıyorsun ay sonunu beklemene gerek yok sen dr a gidince şu bölüme kızınız dr gitti diye msj gitmiyor zaten siz sölemediğiniz sürece nerden bilicek.
ama ben nedense senin dikkat çekmeyide sevdiğini düşünüyorum artık

herkes psikoloji okumuş sanırım şizofren teşhisi koyulmuş... Crusher bence böyle hassas bir konuda yanlış yerde çare arıyorsun en yakında bir uzmana görünmebi tavsiye ederim sevgiler...

cnm seni korkutmak istemem. uzman da değilim. depresyon da olabilir, vitamin eksikliği bile olabilir bambaşka bişey olabilir. ancak bu anlattıkların sağlığında bir anormalliğe işaret ediyor. bak bunun henüz farkındasın. konuştuğunu farkedince kiminle konuşuyorum ben vs diyormuşsun. demek ki farkındalığın var. eğer farkındalık varsa bu da iyi birşey. lütfen daha da ilerlemeden, farkındalığın da yok olmadan bir doktora git. her saniye aleyhine şu durumda. babamı üzemem falan deme. annenden babandan her türlü sigortalı gidersin. lütfen yorumları dikkate al

Evet işim gücüm yok dikkat çekmeye çalışıyorum, e ne yapayım işsizlik işte. diyorum ki bazen dur bdy ye bir konu açayım da ilgi çekeyim. zaten hergünüm bdv ye bu tür konular açmakla geçiyor. haklısınız. hey Allah'ım işim gücüm yok sanki.

Arkadaşım 10bin kişi dr a git diyor senin hep bir bahanen var yorum yapın diyip duruyorsun.
Ben içimden geçeni söyledim sanki basit bir sorunun varda 15 günden önce gidemem diyorsun peki sen bilirsin arkadaşlar 100 sayfa dr git yazın ne de olsa bişey değişmicek

Canım benim param yok ama.. mümkün olsa giderim işte.. fırsatım olsa hemen giderim.. mecbur 15 gün beklemem lazım. Bak bir arkadaş bipolar olabilirsin dedi. hatta özelden bile yardımcı oldu. cidden benim yaşadıklarım bipolar insanları gibiymiş. onu öğrenmiş oldum bu sayede önceki sayfalarda var zaten onu yazan bayan. ben zaten kızlar doktora gitmeli miyim yoksa gitmemeliyim mi demiyorum ki .. acaba neyim var neden böyleyim SİZCE ?? diyorum. herkesin de kişisel düşüncesi var. işte hepsi bu. Eğer cidden ilgi çekmek için yaptıysam tüm bunları Allah benim belamı versin o zaman. daha ne diyim ki ? gerisi size kalmış.. kimse yorum yapmak zorunda da değil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…