Merhaba, lafı fazla uzatmadan hemen konuya giriyorum. Başlıktan da anlayacğınız üzere artık dayanacak gücüm kalmadı, boğuluyorum. Aklıma sürekli korktuğum şeyler, endişendiğim durumlar geliyor, o kadar çok içime kapanık biriyim ki. Herneyse ilk derdimi anlatayım.. Sevgilim, bazen sevgilim beni hayattan bezdiriyor, ilk başta iyi herşey normal güzel, bir süre sonra değişik oluyor, sonra yine normalleşiyor. Bazen ben ona bişey yaptığımı düşünüyorum, soruyorum hayır kesinlikle canım benim falan diyor, şimdi bu anlattıklarım saçma da gelebilir ama yerimde olsanız çok çok iyi anlardınız. Düşünsenize ilk baş melek gibi, sonra sanki ona ana avrat küfür yiyen biri gibi oluyor insan acaba ne yaptım benden mi kaynaklandı diye düşünüyor. İlk derdim buydu, 2. en ama en büyük derdim ise; Sürekli kendi kendime içimdeki sesle ( ama bu ses ben değil, ben yönetmiyorum, resmen içimde biri var !) konuşuyorum ama nasıl biliyor musunuz ? mesela durduk yere içimdeki ses ( fakat bu ses çok güzel, çok hoş bir bayan sesi ama benim sesim değil ! ?? ) Nasılsın Burcu ? bende iyiyim sen..... derken bir bakmışım ki sohbet almış başını gidiyor sonra diyorum ki ''noluyor bana yaa ben kiminle konuşuyorum böyle kafayı mı yedim tövbe tövbe'' diyorum. Ama cidden içimdeki sesle bildiğiniz sohbet dedikodu yapıyorum. Ama size yemin ederim ki o sesi ben beynimden falan kurgulamıyorum. Sanki içimde biri var, arkadaş gibi sohbet ediyoruz. Bazen bana benim geleceğimden bahsediyor, korkma Burcu bu günlerin de geçecek, hani şu çok istediğin şey var ya...... evet o dua'nı Allah kabul edecek canım üzülme... gibi.. bende gerçekten mi yaa falan. O da tabi ki diyor, ve böyle konuştuktan sonra yine kendime geliyorum.. Kafayı yediğimi düşünüyorum bazen kim bu sohbet ediyorum falan, geleceğimden bahsediyor bana açık açık... neyse ..
Birde içimdeki sesin kötü versiyonu da var ama bu korkunç bir erkek sesi ve hırıltılı gibi.. ve bu ses de kötü şeylerden bahsediyor bana. Burcu senin başına bişey gelecek, (hatta bazen de bana, sen yakında şu kişinin tecavüze uğrayacaksın dikkat et !!! ) şu gün şu olacak, bazen de daha da kötü şeyler söyleyip beni iyice depresyona ve korkuya sokuyor. Depresyona girdiğimde acıklı, cidden hüngür hüngür ağlatan şarkılar dinliyorum, rahatladığımı hissediyorum, bir süre sonra da içimden bir ses ''Hadi Burcu inkar etme, dayanamıyorsun bu hayata hadi Öldür kendini hadi, öl, ölmelisin bu hayattan kurtulmak için hadiiii, hadiii yap, yapabilirsin hadii yapp..!!'' gibi.. çok etkiliyor beni, hani insanın nefsi o kadar güçlüdür ki insanı sürükler ya kötülüğe, ayynı onun gibi herneyse tam yapacak gibi oluyorum elime keskin birşey alıyorum, bileklerime götürüyorum, kendimce kendime oyun oynuyorum, kendimi hazırlıyorum, sonra birdenbire içimde ki o güzel ses ''Hayır Burcu sakın yapma, Allah'tan kork ! '' diyor, bazen de yolda yürürken hızla geçen arabalara bakıyorum, içimdeki ses yönlendiriyor, hadi at kendini şunun önünde de kurtul, bak şu çok hızlı geliyor, atlasan kesin ölürsün hadi atla hadi Burcu koş hadiiiiiii !! hemen kendimi toparlıyorum, Allah korkusu bambaşka. Hemen vazgeçiyorum. Aklıma sevdiklerim geliyor, mesela sevgilim, (ki o benim herşeyim), ailem falan.. Hemen vazgeçiyorum. Amaa sanmayın ki bu burda bitti !! bitmiyor her dakika her saniye aklıma geliyor... Ama o içimde ki güzel ses iyi sözler olmasa ne yapardım bilmiyordum, kötü ses beni kötülüğe sürüklüyor, iyi ses ise beni mutluluğa, huzura gönderiyor..
Ama size yemin ederim ki bu sesleri kesinlikle ben yönetmiyorum, ki insan kendi kendine konuşur ya mesela off şu ne kadar gıcık biri, off bir an önce şuradan gitsem, gibi gibi içimizden sesli düşünürüz, ya da mesela birşey yapacağınız zaman yapsam mı yok yapmayım ya da yapayım yapayım gibi.. ama o değil yani iç sesi düşüncesi değil !.. umarım anlatabilmişimdir.. Herkes yapmıştır bunu zaten, herkes bilir kendini.. Ama bu içimdeki ses benim sesim değil, benim düşüncelerim değil ! İçimde 2 kişi var, biri iyi biri kötü..
Birde geceleri olan şeyleri anlatmak da isterdim belki daha da iyi yardımcı olurdunuz ama bu tür şeyler yasak olduğu için yazamıyorum maalesef. :/
Arkadaşlar benim neyim var, lütfen anlattıklarımdan anladığınız kadarıyla birşeyler söyleyin bana. ??
Haa birde sevgilimin birdenbire değişme nedeni nedir ? ilk başta iyi sonra resmen hayattan kopuyor, acaba ben bu kadar yalnız olduğumu, acı çektiğimi, yani kısacası bu tür şeyleri dışıma mı taşırıyorum acaba ? yani hani insanlar mutsuz olduğunda dışarıya yansıtır ya o anlamda diyorum.. Herneyse O da ''Galiba Burcu'nun birşeyi var ben fazla üstüne gitmeyim'' gibi şeyler mi düşünüyor da böyle birdenbire suskunlaşıyor ? ? lütfen yardımcı olun bana..
Teşekkür ederim..
(Bu arada anlamadığınız nokta ya da benim anlatamadığım noktalar varsa söyleyin bana daha da ayrıntılı anlatırım.. Teşekkür ederim.)
Bu arada unutmadan da yazayım, benim yaşım 20 .