Artık Dayanacak Gücüm Kalmadı, Boğuluyorum ! Bana Birşeyler Oluyor, Kafayı Mı Yedim Acaba ? :((

Neden dalga gecer gibi yorum yapiyorsunuz kızı uzun süredir tanıyoruz sitede çok saygılı bir kız şu anda biraz rahatsiz depresyon belirtileri var Rabbim yardımcısı olsun insallah
İlk sayfada fake olduğunu ve melek şeytana başlayacağını düşünmüştüm....korkarım gercek

Fake diye düşünmüştüm ama korkarım gerçek
Yok artık bu kadar yazıyı ve konuyu fake olsun, dikkat çekeyim diye yazacak değilim, ikincisi ise ben aktif bir üyeyim asla üyeleri kandırma gibi bir niyetim olmaz, olamaz. Allah başa vermesin, bir insan fake konu açarsa dalga geçmiş oluyor resmen, ne malum o olayın birgün başına gelmeyeceği değil mi? etme bulma dünyası sonuçta. Ayrıca Allah benim ne yaşadığımı biliyor, kimsenin başına vermesin, çok zor bir durum gerçekten. Ama tabii inanıp inanmamak size kalmış.. İsteyen inanır isteyen inanmaz. Psikolojim bozuk ne yaşadığımı Allah ve halden anlayan bilir !! ve lütfen inanmayanlar için söylüyorum inanmıyorsanız fake deyip durmayın sonra konu ottan bo*'a dönüşüyor.. yardımlarımızı yeterince alamıyoruz. fake gibi geldiyse amaaan banane diyip çıkın, kimse yorum yazmak zorunda değil, ve kimse kimsenin de kalbini kırmak zorunda değil.. lütfen.. unutmayın herkes her an bdv'ye konu açacak kötü bir durum yaşayabilir peki ya size fake dense ne düşünür ne hissedersiniz ? değil mi ? lütfen kendinizi yerimize koyun, ve de vicdanınıza.. ayrıca kimse de kendi üyeliğiyle fake konu açacak kadar da cesaretli değil. !! bravo gerçekten moralim şuan daha da altüst oldu.. ayakta alkışlıyorum. teşekkür ederim..

Son düzenleme:
Lütfen konuyu ine - cine, fake demeye saptamayın yaa off konum kapanacak yoksa boşu boşuna. ben, in - cin, melek şeytan kesinlikle böyle şeylerden bahsetmedim. lütfen. konuyu buraya getirmeyin sakın.

Son düzenleme:
Neden dalga gecer gibi yorum yapiyorsunuz kızı uzun süredir tanıyoruz sitede çok saygılı bir kız şu anda biraz rahatsiz depresyon belirtileri var Rabbim yardımcısı olsun insallah
Teşekkür ederim canım. iyiki senin gibi iyi insanlar var. ve de halden anlayan. gerçekten teşekkür ederim amberincim :)) Ayrıca sayın apranxx hanım konum neden kapansın ki? polemik yok, in, cin, peri, melek, şeytan gibi şeyler de yok ? sadece psikolojik sorunlarımı belirttim hepsi bu.

şizofrensin sanırım. yada bişeyler musallat olmuş
Hayır şizofren değilim, şizofren bambaşka birşey, kafayı yemiş insan gibi, ne yaptığından haberi olmayan gibi.... birde yani direk insana da şizofren denilmez ki ama aşk olsun.

Burcu tatlım annenle bu konuyu konuşmadın mı seni yonlendirmedimi ailen
Eğer konusmadiysan hemen annene anlat en kısa zamanda bakin çaresine
Aynen anneme söylemeyi düşünüyorum zaten, annemde farkında hareketlerimin falan tuhaflaştığına, bazen de noluyor sana kızım neyin var, hele ki en çok ablam başımın etini yiyor her görüştüğümüzde senin birşeyin var ne oldu sana iyi değil durumun falan diyor da anlatmıyorum işte. herneyse zaten yakında söyleyeceğim anne ben psikolağa gideceğim diye. zaten durman hata der o da göndermek istiyor beni aslında önceden falan ima etmişti kızım doktara git bak iyi değilsin falan, ahh keşke gitseydim ama neyse .. En kısa zamanda gitmem lazım.

Son düzenleme:
Ya arkadaşım biz sana yorum yapsak ne değişicek belliki bi rahatsızlığın var burda konu açarak vakit kaybedeceğine dr a gitsene hala yorumlarınıza ihtiyacım var diyosun.

Dikkatmi çekmek istiyorsum öyle değilse sorununun çözüöü yorumlarda değil dr da Allah şifa versin

anlattıkların doğruysa ,
acilen tedavi olman lazın. psikolojik büyük bir sorunun var.

Son düzenleme:
Hayır şizofren değilim, şizofren bambaşka birşey, kafayı yemiş insan gibi, ne yaptığından haberi olmayan gibi.... birde yani direk insana da şizofren denilmez ki ama aşk olsun.
önlem alınmazsa buna kadar gidebilir ama canım benim bak bir an önce uzman yardımı almalısın bahsettiğin çok ağır bir konu şu an durumun ciddiyetinin farkında olman gerekir senin

Burcucun herkes herseyi diyebilir ama bu durumları basına gelen bilir.ilk basta tabiki kendini gözlemle ve bir uzmandan yardım iste. Ama sunuda unutma hayatta bazı insanların kabul etmediği ama gercek olan seyler var.neyse üstü kapalı konusuyum herkese güvenip inanma bu tarz konularda ama inan insanların basına kötü seylerde gelebilir dini acıdan diyorum iyi bir bilene danısmanı tavsiye ederim.sendeki ya psijolojik ya diğer türlü birşey.psikolojikse uzman öneririm diğer türlü birşeyse namaza baslaman ve kuran okuman seni her türlü şerden korur.basına gelen bilir bu tarz seyleri ama hersey olabilir bunu ciddiye al

Cok tesekkur ederim Allah razı olsun..Kadir gecesinin gündüzü de cok değerli, bugün de dua et, kendini yormadan, huzurla, Allahi dost bilerek..Seni çok sevdiğini her cümleni hatta aklından gecenleri bile duydugundan emin olarak..
Sonrasinda psikolojik destek alabilirsin,en onemli asama o, kendini iyi hissettirecektir, beraberinde bunu sen de destekle, namaz kil (mutlaka yap, en azindan farzlarini) bol bol felak nas oku, spor yap,sana faydali olabilecek kisilerle sohbet et, kendine yatirim yap..Tüm bunları yapabilecek motivasyon ve cook cok iyilik diliyorum sana

senin durumunu yaşayan bir ev arkadaşım vardı..
içimdeki ses kalk git çiçekleri topla diyordu, bahçe bahçe gezip çiçek topluyordum diyor..

sonra o ses şuraya git diyorsu saatlerce yürüyordum o yere gitmek için dedi.
kendisi rehber öğretmeniydi.. oul müdürü davranışlarının tuhaf olduğunu hissedince ailesine haber vermiş. ailesi gelip zorl agötürüyor. dr tedavisini kabul etmiyor.. çocuk kandırı gibi götürmüşler.
ünversiteye gitmiş doçent psikiyatra.. neyse sonuç beyninde bir horman fazla salgılandığı için oluyormuş.. ilaç kullanmaya başlamış ve normale dönmüş, göreve başlamış..

yalnız ilacı kullanmayınca her şey başa sarıyordu.. yani sizin alanında iyi bir psikiyatra görünün.
geçmiş olsun..

Bence insanları direk eleştirmek yerine,kırıcı olmak yerine yardımcı olmaya çalışmak daha yararlı olabilir.Ben inanırım açıkçası böyle şeylere.Çok samimi olmadığım bir arkadaşım bu tarz şeyler yaşadığından bahsetmiş çevresine,kimse ilgilenmemiş.Mart ayında bir not bile bırakmadan astı kendini.Umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz

banada oluyor bazenbenim yaşlanmış ve kafayı yemiş halim bana hadi gt şunu yap vs. şeyler söylüyor artık kulak asmıyorum bence içmde bastırılmışlıkların vucüt bulmuş hali dr git ben en kısa zamanda gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…