- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
haber ver mutlaka olur mu doktora gıttıkten sonraHaklısın canım bu ayın sonu hemen gideceğim.
Tamam canım. mutlaka :) hele bir Allahımın izniyle gideyim de :)haber ver mutlaka olur mu doktora gıttıkten sonra
Belediye yardimi bedava odun kömür makarna dagitiliyormuş hadi gidelimAnlamadım canım ne yardımı ?
Canım yaa ben o anlamda mı dedimBelediye yardimi bedava odun kömür makarna dagitiliyormuş hadi gidelim
Tövbe estağfurullah kız beni guldurdun şu durumda bile
Valla bende anlamadim sen hangi telden çaliyon ben hangi telden söylüyomCanım yaa ben o anlamda mı dedim
Bugün kendimi daha iyi hissediyorum, enerji doluyum :)) Allah nazardan saklasın :))merak ettim nasılsın bugün
Arkadaşlar çok çok teşekkür ederim :) Gerçekten fırsatını bulduğum ilk anda gideceğim doktora.. Ayy bazı kişiler de şizofren belirtisi diyor, aşk olsun yaa :) ama en iyi teşhisi elbette Doktor, Psikolog koyar. :) gittiğimde mutlaka bilgilendiririm sizi :)
Konu sahibi gayet aklı başında bir genç kız, eminim köstek olunmasını tercih etmezdi.Zaten yardım istemese bizlere yazmazdıHanımefendi, allah aşkına bize kırıcı olmayın deyip, siz nelerden bahsediyorsunuz. Verdiğiniz örneğe biraz dikkat edin lütfen. Hem konu sahibesi etkilenir, hem de aynı durumdan muzdarip başka okuyanlar olur, yapmayın.