Artık Dayanacak Gücüm Kalmadı, Boğuluyorum ! Bana Birşeyler Oluyor, Kafayı Mı Yedim Acaba ? :((

Kuzum benim sen bazi sayfalarda sizofreni olmadigini iddia etmissin.Sizofreninin en buyuk belirtisinden biridir sizofreni olmadigini inkar etmek.Sizofreninin dereceleri var sen de hafif olabilir.Yani tvde gordugumuz filmlerdeki gibi olandan degilsin buraya yazdigina gore.Deli falan da degilsin.Ruyalar goruyomussun anladigim kadariyla halisulasyon.Hemen bir arastirma hastanesinde psikayatri bolumune gorunup ilac tedavisi alman gerek.

Arkadaşlar çok çok teşekkür ederim :) Gerçekten fırsatını bulduğum ilk anda gideceğim doktora.. Ayy bazı kişiler de şizofren belirtisi diyor, aşk olsun yaa :) ama en iyi teşhisi elbette Doktor, Psikolog koyar. :) gittiğimde mutlaka bilgilendiririm sizi :)

Şizofren olan kimse başına bunun geleceğini bilemezdi ve başlangıçta durumu hemen kabul etmezlerdi heralde.
Konunu okur okumaz ben de ciddi bir rahatsızlık var kesinlikle dedim.
Adını elbette uzman koymalı. Ama anlattıkların ciddiye alınacak şeyler.
Lütfen vakit kaybetmeden dr a git ve bize anlatmadığın tüm ayrıntıları anlat.

Konu sahibi gayet aklı başında bir genç kız, eminim köstek olunmasını tercih etmezdi.Zaten yardım istemese bizlere yazmazdı

tedaviyi öneren bütün arkadaşlarıma katılıyorum kesinlikle tedavi görmelisin. Birçok fikir üretilebilir kimi der bi polar kimi der şizofren sen git dr.a öğren ne neymiş ne değilmiş. bizide bilgilendir mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…