Artık Dayanacak Gücüm Kalmadı, Boğuluyorum ! Bana Birşeyler Oluyor, Kafayı Mı Yedim Acaba ? :((

O sesler gercek değil öncelikle bunu kabullen, içinde baska biri yok. Bu sadece sensin ve senin beynin bunları yapıyor. Cin-min, hacı hoca işlerine hiç bulaşma. Kafanı bunlarla bulandırma.
Hiç vakit kaybetmeden bir uzmana görün.
Hatta hemen yarın git. Sakın erteleme.

hmm.. gözümde çizgi filmlerdeki iki tarafında melek ve şeytan olan karakterler geldi.
en kısa zamanda bir psikiyatriste görünmelisin hiç iyiye alamet değil bu durum.
geceleri neler yaşıyorsun bilmiyorum ama psikiyatri anlamında bir sıkıntın bulunmazsa, bu işin uzmanı ilim sahibi insanlarla görüşme sağlayabilirsin.( hacı-hoca değil)
hmm..bir diğer ihtimal küçükken işkence ettiğin karıncalar belki de intikam alıyordur senden.
Yok artık karıncalarla uzaktan yakından alakası yok. 10 yıl öncesiydi karıncalar. artık hiç ellemiyorum.

Bipolar olabilirsin çünkü zıt karakterlisin, mutlaka tedavi olman gerekiyor daha kötü durumda bulabilirsin kendini, ben de hep içimde biri var beni yoldan çıkarıyor diyordum şimdi o yoldan çıkmışın sesi kısıldı

Güzelim acilen tedavi olmalısın.
Beyninin oynadığı oyun, kimse yok senin içinde.
Kötü ses ne derse desin bastır onu, olmayacağını söyle.
Akıl Sağlığın yerinde değil, farkında mısın?
Acil hemen hemen git doktora.

Bipolar olabilirsin çünkü zıt karakterlisin, mutlaka tedavi olman gerekiyor daha kötü durumda bulabilirsin kendini, ben de hep içimde biri var beni yoldan çıkarıyor diyordum şimdi o yoldan çıkmışın sesi kısıldı
Canım bipolar ne ? hiç duymadım daha önce ? peki sen nasıl kurtuldun ?

Canım bipolar ne ? hiç duymadım daha önce ? peki sen nasıl kurtuldun ?
İki uçlu duygu durum bozukluğu tabi bunun alt dalları da var, psikiyatriste gittim ruh halimi dengeleyen ilaç verdi, arada yine kötü yola çekiyor ama tutabiliyorum kendimi, Allah korusun sana neler neler yaptırır pişman olacağın, hiç bekleme git doktora yarından tezi yok, Rabbim bu mübarek gecede yardımcın olsun inşallah

İki uçlu duygu durum bozukluğu tabi bunun alt dalları da var, psikiyatriste gittim ruh halimi dengeleyen ilaç verdi, arada yine kötü yola çekiyor ama tutabiliyorum kendimi, Allah korusun sana neler neler yaptırır pişman olacağın, hiç bekleme git doktora yarından tezi yok, Rabbim bu mübarek gecede yardımcın olsun inşallah
Çok teşekkür ederim canım. Amin.

canım benim resimdeki sen isen bence hiçbir şeyi takmamalısın :) bir kere çok güzelsin aynaya baktığında bu bile seni motive etmeli... bazen insanlar kötü hisseder ve bu uzun sürebilir bu durumlarda kendini dahada içeri kapatmaktansa dış dünyaya aç ne bileyim sevdiğin şeyleri yap... yazmak çok iyi derler pskologumda onaylamıştı hatta bana bir terapi yöntemi sunmuştu canın sıkıldıysa seni üzdüler se o olayı hemen kaleme al içinden geldiği gibi yaz sonra yırt at ve asla geri dönüp okuma :)bana çok iyi gelir hep yaparım bunu ayrıca rüyalar bilinçaltından sinyaller verir karmaşık ruh halin yüzünden gördüğün bu rüya durumları... umarım içinde bulunduğun ruhsal durumdan en yakında çıkarsın

Burcucum bu gece mübarek kadir gecesi bilirsin, öncelikle bu gece bol bol dua etmeni oneririm..Sonrasında psikolojik destek alabilirsin ancak cok büyütulecek bir şey olmadigina emin olabilirsin.Her insanin stres altindaki tepkisi farkli olabiliyor.sosyal tarafini geliştirir profesyonel bir yardim alirsan bir süre sonra cok daha iyi olacağına emin ol..Bu arada sağlıklı beslen ve bol dua et..
icindeki hiçbir sese kulak verme..
Duyduğunu düşündüğün an farkli bir isle ugras..
Felak nas ve insirah süresini sıkça oku..
Duzelecek buna da inan..

Canım çarpılmış olabilirsin işin özü biraz bu dediğimi araştır
Çarpılmış derken aaaaa. Benim bildiğim çarpılmanın nedeni in - cin falan bunların rahatsız edilmesi. benim böyle şeylerle asla uzaktan yakından alakam olmadı olamaz da zaten. ha eğer ki ben bulaşmış olsaydım zaten nedeni bunun için der ve konu açmazdım. anlamadım birşey var bende yaa. :/

Burcucum bu gece mübarek kadir gecesi bilirsin, öncelikle bu gece bol bol dua etmeni oneririm..Sonrasında psikolojik destek alabilirsin ancak cok büyütulecek bir şey olmadigina emin olabilirsin.Her insanin stres altindaki tepkisi farkli olabiliyor.sosyal tarafini geliştirir profesyonel bir yardim alirsan bir süre sonra cok daha iyi olacağına emin ol..Bu arada sağlıklı beslen ve bol dua et..
icindeki hiçbir sese kulak verme..
Duyduğunu düşündüğün an farkli bir isle ugras..
Felak nas ve insirah süresini sıkça oku..
Duzelecek buna da inan..
Canım kadir gecesi bugün mü yani şu an mı yoksa dün müydü geçti mi ? canım Allah razı olsun bunu bana hatırlattığın için hemen dua etmem lazım. sana da dua edicem canım hatta bir kısmını ettim bile Allah razı olsun, bana böyle büyük bir mucize geceyi hatırlarttığın için, inan bana tüm kalbimle sanada dualar edeceğim. ben böyle mübarek bir günü bekliyordum, ama unutmuşum bilmiyordum yaa :/ edecek o kadar çok dua'm var ki :) çok çok çok sağol :)

Eger ben bisey biliyosam kesinlikle bi ruhsal sorun baslangici var ornegin sizofreni kesinlikle sizofren belirtilerin var demiyorum ama bu sekilde baslar yani bi sure seninle konusanlar olur devaminda halusinasyonlar baslar felan zaten bu gibi hastalıklar beyindeki iletim kisminda artan bi pigmentten olusur bu nedenle baslangicta bu tarz konusmalar yasandgni dusunursun
sonuc olarak bu taniyi kesinlikle doktor koymalidir ama okuduguma gore bi tur halusinasyon durumu var sizofren denemese de kesinlikle bi doktora git

Fake diye düşünmüştüm ama korkarım gerçek

Son düzenleme:
X