- Konu Sahibi incir_kusu
-
cnm benımm tüylerım dıken dıken oldu okurken agır ımtıhanlardan gecıyosun nasıl bı cozum yolu bulunur dıye dusunuyorum ama oyle bı cıkmazkı ınsan dıcek bıseyde bulamıyo arkanda bı destegın yokmus.esınde psikolojisi bozuk bı adam duzelıcegıne hıc ıhtımal wermıyo ınsan,ya ne vıcdansızmıs cnm kusura bakma ama zaten anacın babacında yok ıkı tanede aslan gıbı ewlat wermıssın omrunu wermıssın bu adama kahrını cekmıssın o kadar nasıl yapar bunu normal bı ınsan kayınvalıden kayınpederın falan yokmu cnm?
canim ya okurken o kadar uzuldum ki anlatamam. Allah o adami bildigi gibi yapsin desem gene ucu size dokunacak. insallah esin duzelir canim. Yani bosan dersem bosanamazsin zaten bu devirde cok zor hem ev hem cocuklar. copsun uzumsun nasil olsa. gitsen dayanacagin kimsen olmadigini biliyor.
Canim esinle konusmaya calissan. Yani bilmiyorum ne derece etkili olur ama esin kendisini ezik hissediyor. senin birakip gitmenden korkuyor. Bence esini sevdigini ona guvendigini belli et. Bir aile oldugunuzu, ondan baska kimsen olmadigini, O'nu sevdigini, kiskanmasina gerek olmadigini, asla onu birakmayacagini, aldatmayacagini, leke surmeyecegini, ne yapiyorsan ailenin cocuklarinin mutlulugu icin yaptigini vs iyice kafasina sok. Artik nefret etmissindir ondan ama gene de esini sevmeye calis. Iyi taraflarini gormeye calis. Guvenini kazanmaya calis. Internete girmene de bahane bulur. hangi sitelere girdiginden bahset ona. muhabbet et.Mesela benim ve esimin evde ayri bilgisayarimiz var. Esim bana guvenir ama ben gene de kk dan konulardan vs bahsederim, burada duyduklarimi vs anlatirim. bilir ki ben kk ya takiliyorum.
O gelince suslen. Disari cikarken tam tersi en gosterissiz elbiselerini giy, guvenini kazanana kadar. disari cikarken suslenme yani. bu onun iyice cileden cikmasina sebep olur. Ona ne kadar yakisikli oldugunu soyle. Eskiden cocuksu oldugunu bu yasinda daha olgun oldugunu soyle. gururunu oksa biraz. iste bir sey alirken ayy bu iste --kicanin adi ahmet diyelim---Ahmet'e ne kadar dfa yakisir kimbilir diye dusundum valla sip diye de oturdu ustune de. yani ne bileyim bul bu tarz birseyler. esin insallah yumusar ve senin onu sevdigine ve birakmayacagina inanir. ama sabirla ince ince islemen lazim kocani.
Alirken iyiydi degil mi 30 yasindaki adam 17 yasindaki gencecik kizi. zannetti ki kendi hep oyle kalacak.
yazini okurken icim parcalandi nasil uzuldum boyle durumlarda ayril terket cek git demek kolay ama senin durumunda bunu nasil deriz bilmiyorum ailen olsa bir meslegin olsa tek gun durma derdim ama malesef cok kotu bir durum keske is veren olsam sana is versem fazla evim olsa sana ev versem vallahi o kadar icim yandi bnede kibeleye katiliyorum bak cocuklarin icin bir baslangic yap onu ov ona guzel gorun belkide senden buyuk oldugu icin kompleks yapmistir belki duzelme olur eger olmazsa o zaman ayrilma yoluna girersin evden yapilacak isler bul hazir ev urunleri hamur isleri veya internet uzerinden alim satim isi maddi durumunuda biraz duzeltirsin is konusunda elbet istanbulda oturan uyelerde sana yardimci olur canim benim insallah hersey duzelir esinde insan gibi davranmaya baslar
bence boşanmak çözüm değill..
boşansanda bu herif seni rahat bırakmazz
zaten arkanda kimsen yok..elbette çalışır çabalar
ayakta durursun ama bu adamın gözü dönmüş boşansan bile işin zor
bol bol dua edelim..allah yardımcın olsun
ben hep çocuklarım için ne yaptıysam yaptım.benim gibi anasız babasız büyümemeleri için.benim yoktu ağlardım acıları nı içimde yaşardım.ama çocuklarımın hem anası hem babası varken öksüz yetim olmalarını istemiyorum.oda bunu biliyor.bana herseferinde çocuklarını unut diyor ayrılmaktandan da gitmekten de bahsetsem.ayrılmaya kalktığım taktirde çocuklarımı almaya kalkacak ben buna dayanamam ölürüm.benim hayatım yok artık ben yaşamaşım yaşamamışım hiç önemi yok.artık benim hayatım çocuklarımdan ibaret onlar mutlu olursa bende olurum.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?