• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dayanacak gücüm kalmadı...Allahım yalvarırım yardım et...!!!

Dondum kaldım.. :çok üzgünüm: Bu senin kocan olacak herifin kesinlikle Bakırköy'e yatması gerekiyor.
Şizofrenmidir nedir hayret birşey yahu..

Bak ablacım, abla diyorum yaşça benden büyük olduğuna eminim.
Bu psikopat adamın kahrını bugüne kadar çektiğin yeter.
Senin ve çocuklarının hayatını zindan ettiği yeter.
Azıcık aşım, kaygısız başım de al çocuklarınıda çek git.
Ha bu manyak herif muhakkak nafaka ödemek zorunda çocuklarına diye biliyorum.
Sende çalışırsın bir şekilde Allahın yardımıyla gül gibide geçinir gidersin.
Deliyle ömür mü geçireceksin.
En azından bunda sonraki hayatınızı huzur içinde geçirirsiniz.
Benimde elimden ne geliyorsa özel mesajdan ulaş bana bende yardımcı olurum
Bende İstanbulda yaşıyorum. Sen hiç merak etme ve hiç üzülme :1hug:

Rabbim bir sure daha o kadar guç ve sabir versin
Inanin içim parçalandi okurken..soluksuz okudum hemde ki bu yasadiginiz kabus bir gun elbette ki bitmeli.
Nasil bir es, nasil bir baba bilemiyorum. anlamiyorum. Allah islah etsin. resmen hasta.
Bu evde yasanilacak bir tarafi kalmamis, inaniyorum ki Rabbim size çok çok yardim edecek
Kiziniz buyumus masallah kendisini idare edebilir, kardesine de bakabilir
Illa ki size yardim edecek kisiler olacak, gereken yerlere basvuru yapin
O adamdan kurtulun, çocuklariniz kurtarin lutfen
Umarim çok çok çok mutlu olursunuz

bence eşinle evli kalman hem kendine hem çocuklarına haksızlık bir işe girip çalışabilirsin kendine ve çocuklarına bakabilirsin ayrıca mahkeme senin haklarınıda gözetip en azından çocukların için bir nafaka bağlayacaktır
yanlız şu durumda var sanırım sinirlenince eşinin gözü hiçbir şey görmüyor ve çok kıskanç bir yapısı var ayrıldıktan sonrada sana rahat vermeyecektir diye düşünüyorum
kısacası işin gerçekten çok zor allah yardımcın olsun

of okurken çok kotu oldum ya ama dayınında yaptıkları az degıl hanı boyle dayı olur mu ya zaten anladıgım kadarıyla dayının anlattıklarından sonra esının kıskanclıgı hat safaya varmıs canım benımde esım hala kıskanç ama bazen oyle bır hal alıyor kı ınanın ınsanın canına tak edıyor genelde zaten arada yas farkı olunca ve adamlar bıraz yaslanamya baslayınca kısknaçlıkları hat safaya ulasıyo benımlede esımın arasında 11 yas var ama sabır sabır bır yere kadar senın ıcın dua edıcem hakkında hayırlısı olsun arkadasım ALLAH yardımcın olsun

canım sen istediğin için boşanmayı sana tazminat ödemez ama çocuklarına tazminat vermek zorunda.eşiniz açsaydı davayı sanada verecekti tazminat ama siz istiyorsunuz size vermez ama en mantıklısı kadın sığınma evi....bir yuva kolay kurulmuyor düzelir inş Allahtan ümit kesilmez....size güvenmiyor,kıskanıyor,kendisi aldatıyor,saygı zaten kalmamış,şiddet uyguluyor ya bu erkekler kuvveti ne sanıyorlar Rabbim kuvvet vermişki eşlerini koruyup kollasınlar diye aileyi kötü şeylerden korusunlar diye erkekler onun tam tersini yapıp evlerini hayatlarını mahvediyorlar....

of bu ne ya film gibi...
çok üzüldüm allah yardımcınız olsun
arkanıda kimsenin olmamasını çok güzel kullanmışş
kişi kendinden bilirmiş işi,kendi aldattığı için
herkesi böyle aldatcak sanıyo..kaba saygısız görgüsüz herif
(çok özür dileerim)tutamadım kendimi..ama buna katlanma madem
herşey elinden geliyo bak ne güzel işyeri açmışşın çalışmışşın artık sustuğun yeter
ne saygı kalmış ne de sevgi yaptıklarını sineye çekme artıkk koy tavrını:oklava:

hayır shçek te çalışmıyorum sadece arkadaşımıza yardım etmek için internetten biraz araştırma yaptım o kadar mısracım. UMARIM İŞE YARAMIŞTIR ELİMDEN BAŞKA BİRŞEY GELMİYORKİ! Kızlar kadınların bu erkeklerden çektikleri ne böyle ya offffffffff! KADINA ŞİDDETE HAYIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
bence boşanmak çözüm değill..
boşansanda bu herif seni rahat bırakmazz
zaten arkanda kimsen yok..elbette çalışır çabalar
ayakta durursun ama bu adamın gözü dönmüş boşansan bile işin zor
bol bol dua edelim..allah yardımcın olsun

resmen şoklardayım yani hem gencecik kızı alsın hem aldatsın hem senin namusundan şüphe edip söylemediğini bırakmasın...yazık sana evlatlarına arkanda kimsen yok diye yapılacak şey mi bu... insanlık mı bu...valla ne diyeceğimi bende bilemedim gidip savcılığa şikayet etsen eşine evden uzaklaştırma verseler bide boşanma davası açsan ayrılana kadar seni idare etse bide kadın sığınma evlerine falan başvursan iş bulsan...bilemiyorumki iki ucu birbirinden beter...Allah yardımcın olsun...

oooooffffffff bu nası bişeydir bu kadın bunları yaşamak zorundamı
ne genç kızlığını yaşamış ne gelinliğini yazık ya herşeyden önce bi insan bu yaaa anasız babasız diye nasıl bukadar ezilir
bu adam sana eş çocuklarına baba olacak biri değil ablacım sen güçlü birine benziyorsun her an çocuklarına sana bişey olcak korkusu yaşanırmı ayrıca kızlarında bu durumdan etkilenır ergenlik dönemınde bilinç altına yerleşir en azından onların daha sağlıklı olması için ordan ayrılman lazım bence
arkdaşlar kadın sığınma evlerinin adre ve telfonlarını vermişler çocukların orya müracaat edip kalır aynı zamanda da iş bulursun böyle bi hayat yaşanmaz kii
ama barçman ablanın da dediği gibi boşanıncada bu adam seni rahat bırakırmı allah onu ıslah etsin sana ve çocuklarına da en kısa zamanda huzur versin
hakkında hayırlısı olsun diyecek bişe bulamıyorum

bence boşanmak çözüm değill..
boşansanda bu herif seni rahat bırakmazz
zaten arkanda kimsen yok..elbette çalışır çabalar
ayakta durursun ama bu adamın gözü dönmüş boşansan bile işin zor
bol bol dua edelim..allah yardımcın olsun

Böyle bir insanla ömür boyu yaşasında mutsuz mu olsun ? arkasına koskoca devleti alırsa dağ gibi ayakta durur azıcık aşım ağrısız başım olur bence.Sonuçta kocası bulunmaz hint kumaşı değil yeniden yuva kurar belki o zaman mutlu olur.önünde uzun yıllar var onunda yaşamaya mutlu olmaya hakkı var. oh valla kocası her haltı yesin kadıncağız ona katlansın?!bence ayrılsın kendine yeni bir hayat kursun.

hay allahımmm. sanırım aynı yaşlardayız sizinle.. daha çok gençsiniz bir sürü insan sizin yaşlarınızda hayata yeni başlıyor.. okuduğum kadarıyla siz çok aklı başında güçlü bir insansınız aslında. ev kadınıyken çalışıp öğrenip işkadını olmuşsunuz..çok zor biliyorum ama yeniden yapabilrisiniz hem de bu sefer en büyük yardımcınız çocuklarınız.. o psikopat adamla çocuklarınızın aynı evde kalması da çok tehlikeli. büyük kıızınızın bunlara dayanamayıp kaçmayacağı ne malum.. düşünsenize annesine kaynar su dolu çaydanlık fıratırken yanmış yavrucak.. allah sizi bu insandan kurtarsın ya da bu insanın içine adamlık versin biraz hem ruh hastası koca hem ruh hastası dayı.. açıkçası okurken düşünmedim değil keşke size destek olacak biri olsaydı hayatınızda herşey daha kolay olurdu.. ne diyim allah kurtarsın demekten başka birşey gelmiyo aklıma.. inanın çok çok üzüldüm...

o kocanı kızgın demirle dağlayıp kırılmaz sopayla dövmek geldi içimden...
canım benim...
sabret demye yüzüm yo kaçıkcası daha ne kadar sabredecesin ki??

ama te khatan kazandığını ona vermek olmuş...
keşke saklasaydın ama gidene yanmak yerine önüne bakman gerek....
inşaalh kurtulursun bu derttewn...

kadın sığınma evlerine başvursan demek aklımdan geçiyor...
onlar sen kendini toparlayıncaya kadar sana yardımcı olurlar tatlım..
enazından onnu şerrinden kurtulursun...

off içim parçalandı yaa ellerim titiryor resmen allahım yardım et arkadşımıza bu sıkıntıdan kurtulsun br mucize ..fatunuz arkadaşımızn dediğne katılıyorum kesinlikle kadın sığınma evlerine başvurabilirsin..:( alah yardımcın olsun..

şu an kocan olan adamı feci şekilde dövesim var yeminle :kızgın:
ruh hastası yahu bu

ben bu hikayenin bayana yapılan tarafını bizzat biliyorum. aynı kafadan bir babam var ve hala annme yapmadığını koymaz.. kaç defa boşan dedim. boşanmadı.. babam hala paranoyak. banada yapmadığını koymamıştı. evde anneme kalın perdeleri bile açtırmaz. şu şöyle bu böyle.. kimseye göndermez.. bakkala bile gitmez. bir kere pazara gitti diye haftalarca konuşmadı. kendi akrabalarındanbile kıskanır. paranoyak anlayacağınız. kendi kendine senaryolar üretiyor. yok şu adam sana bakıyor birşey mi dedi. ağzının payını veremdin mi. şu kadının şu işlerde tarağı var konuşma.. aslında kimsenin birşey yaptığı yok ama kafalarında kuruyorlar. hem kendilerini hem karşısındakileri kırıyorlar. yıpratıyorlar. ama baba işte. anneme neden sabrediyorsun diyorum. sizin için diyor. hala boşanmadı. babamıda seviyor muyum nefret mi ediyorum bilmiyorum. çok saçmalıyorlar... sizin için hakkınızda hayırlısı neyse ol olsun. analayabiliyourm yaşadıklarınızı... Allah sabır versin

Yanliz daglar oturur aglar degilmi arkadasim:teselli:

Allah kimseyi caresiz birakmasin, birde zalime cattinmi vay haline iste:çok üzgünüm:

Cok üzüldüm canim gercekten cok acilar yasamissin bir ömür aciyla gecmis fakat ben yinede senin bu adamdan bosanip kendi ayaklari üzerinde durabilecek bir kadin olduguna inaniyorum...a.s

Yazdiklarindan okudugum kadariyla güclü birisin, yoruldun bittin usandin ama yikilmadin daha...bende bu aralar karanlik günler yasiyorum, su foruma bir göz at nice dertler sorunlar problemler var, kimse dört dörtlük mutlu degil be güzelim...:çok üzgünüm:

Positif düsün o adami hayatindan def et bak gör ne kadar mutlu olacaksin...azicik asin dertsiz basin insallah...:Saruboceq:

Allah yardimcin olsun :Saruboceq:

Back