• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dayanacak gücüm kalmadı...Allahım yalvarırım yardım et...!!!

allahım bu güzellikleri yaratırken bu manyaklarıda sabrımız artsın,terbiyede ihsanımız hoşgörümüz çoğalsın diyemi yarattın....

hani doluya koydum almıyor boşa koydum dolmuyor durumu...
bu kişi hayatta düzelmez,hatta dahada azar bu...belli faliyetlerinden...

bence canım sizin can güvenliğinizde tehlikede,ne tür bi paranoyaklık ki bu çaydanlık atmaya kadar,gözünü kör etmiş aklını yitirtmiş bu adamın...

sığınma evleri var bence iyi düşün karar ver,sen kuvvetli olup çocuklarına destek ol,eminimki onlarda sana sarılacaklardır...allaha dua ediyorum senin için,sen cesaretli ol ki,hayatta karşı dimdik durabilesin canım...

unutmaki,hiç birimizin hayatı garanti değil...ne gün ne yaşayacağımızı allah biliyor ama akıl hepimize verilen bi nimet...kullanıp kullanmamak kişiye kalıyor...

ah cnm ya.okurken gerildım inanki.ne zor şeyler yaşamamışsın.hayat seni zor bi şeklide sınamış.çektigin bu sıkıntıları geride bırak.hayatına sil baştan yap bence.hayat çok kısa.kurtul o adamdan bir an önce,hiçbişey için geçkalmış degilsin cnm.herşey gönlünce olsun

ben eşine süslen ruhunu oksa tarzındakı yazılara kesınlıkle katılmıyorum bu kadının hala ayakta durabıldıgı mucıze bu kadar yasadıgından sonra..bu tarz bı erkege suslenırse bu adam yıne altında bısey arar nıye bu kadar ısvelısın der onuda bbıseylere baglar gülse nıye guluyosun der aglasa döver yanı ne bılıyım nerde ne yapıcagı bellı olmayan bı ınsan anladıgım kadarıyla.bak arkadaslar bazı yerlerın numaralarını wermısler herseyın mutlaka vardır bı caresı yeterkı bıraz daha sabır cnm bnm...

içim acıyarak okudum yazdıklarınızı....:(
ne diyeceğimi bilemiyorum...
rabbim yar ve yardımcınız olsun...

canim bende cok cok üzülerek okudum yazini
evet biraz zor bir durum kolay degil
ama birde su yönden bak demissin ya ergenlik caginda bir kizim var
ona nasil sahip cikacam diye
peki siz bir arada kaldiginiz zaman o kiz baska seyler yapmazmi saniyorsun ?
yani esinle kavga gürültü oldugunda allah korusun kiz o evde kalmak istemeyecektir
bunada eminim
yani her tarafdan zor bir durum
allaha sigin
o en iyisini bilir
allah yar ve yardimcin olsun
inan denecek baska bir sey yok

malesef bu adam senin hiçbişi yapamayacağını düşünerek bunları yapıyor zaten sürekli hakaret ve eziyetlerin dozu da artmış sen çekip gitmediğin için
ben ayrıl ya da ayrılma diyemem sana ama bi şekilde arkadaşların dediği gibi gerekirse evden iş yaparak vs. kendini geçindirebilirsin sanırım daha önce de yapmışsın çünkü
tazminat ve nafaka alabilirsin bu adamdan öyle görünüyor ayrıca çocuklar için de nafaka verir mahkeme velayet sende kalırsa eğer davanın doğru dürüst yürütülmesini istersen ve avukat tutamam diyorsan HER BARO GİBİ İSTANBUL BAROSUNUN DA ADLİ YARDIM BÜROSU VAR MUHTARDAN İKAMET VE FAKİRLİK KAĞIDI ALIP BAŞVURUNCA SENİN DAVAN İÇİN AVUKAT ATANIR
eğer dava açmak istersen mutlaka bir avukatla görüş ki haklarını alabilesin
umarım herlşey iyi olur senin için

cnm benımm tüylerım dıken dıken oldu okurken agır ımtıhanlardan gecıyosun nasıl bı cozum yolu bulunur dıye dusunuyorum ama oyle bı cıkmazkı ınsan dıcek bıseyde bulamıyo arkanda bı destegın yokmus.esınde psikolojisi bozuk bı adam duzelıcegıne hıc ıhtımal wermıyo ınsan,ya ne vıcdansızmıs cnm kusura bakma ama zaten anacın babacında yok ıkı tanede aslan gıbı ewlat wermıssın omrunu wermıssın bu adama kahrını cekmıssın o kadar nasıl yapar bunu normal bı ınsan kayınvalıden kayınpederın falan yokmu cnm?

çok tşkler desteğin için.kayınvalidem kayınpederim mi?onlar dünden razılar ayrılmamıza daha evliliğimin ilk yılında bunu söyledi halaada söylüyormuş.seni oğlumdan ayıracam eninde de sonunda da diye.neden ne istedinde yapmadım.bunu bana söylüyorsun dediğimde.ben seni anan baban yok evime hizmetçi oğlumada o....luk yapasın diye aldım dedi.onun üzerine bende eşime ya annen ya ben demicem ama bu evliliğin devamı istiyorsan annen gidecek ve bir dahada anneme gideceksin demiceksin bana dedim.bunu başta kabul etmedi.kavgalarımız oldu.sen git gör bak ama bana deme dedim.sonunda bunda kazanan ben oldum.kaynanamı 12 senedir görmem.ama eşim bundalayı bana öfkeli sanırım.bundan dolayı onlar hayatda benim yanımda olmazlar...istemiyorumda olmaları zaten sokaklarda yatarım da onların kapısına gitmem..:1no2:

ben seni anan baban yok evime hizmetçi oğlumada o....luk yapasın diye aldım dedi.

nasıl sana bu lafları edebilir ya aklım almıyo...kayınvaliden de cidden hasta...bunlarda manyaklık ırsi anlaşılan...:kızgın:

kendinede bu şeklildemi söylenildi evlenirken acaba...keşke sorsaydın ona...:kızgın:

canim ya okurken o kadar uzuldum ki anlatamam. Allah o adami bildigi gibi yapsin desem gene ucu size dokunacak. insallah esin duzelir canim. Yani bosan dersem bosanamazsin zaten bu devirde cok zor hem ev hem cocuklar. copsun uzumsun nasil olsa. gitsen dayanacagin kimsen olmadigini biliyor.

Canim esinle konusmaya calissan. Yani bilmiyorum ne derece etkili olur ama esin kendisini ezik hissediyor. senin birakip gitmenden korkuyor. Bence esini sevdigini ona guvendigini belli et. Bir aile oldugunuzu, ondan baska kimsen olmadigini, O'nu sevdigini, kiskanmasina gerek olmadigini, asla onu birakmayacagini, aldatmayacagini, leke surmeyecegini, ne yapiyorsan ailenin cocuklarinin mutlulugu icin yaptigini vs iyice kafasina sok. Artik nefret etmissindir ondan ama gene de esini sevmeye calis. Iyi taraflarini gormeye calis. Guvenini kazanmaya calis. Internete girmene de bahane bulur. hangi sitelere girdiginden bahset ona. muhabbet et.Mesela benim ve esimin evde ayri bilgisayarimiz var. Esim bana guvenir ama ben gene de kk dan konulardan vs bahsederim, burada duyduklarimi vs anlatirim. bilir ki ben kk ya takiliyorum.

O gelince suslen. Disari cikarken tam tersi en gosterissiz elbiselerini giy, guvenini kazanana kadar. disari cikarken suslenme yani. bu onun iyice cileden cikmasina sebep olur. Ona ne kadar yakisikli oldugunu soyle. Eskiden cocuksu oldugunu bu yasinda daha olgun oldugunu soyle. gururunu oksa biraz. iste bir sey alirken ayy bu iste --kicanin adi ahmet diyelim---Ahmet'e ne kadar dfa yakisir kimbilir diye dusundum valla sip diye de oturdu ustune de. yani ne bileyim bul bu tarz birseyler. esin insallah yumusar ve senin onu sevdigine ve birakmayacagina inanir. ama sabirla ince ince islemen lazim kocani.

Alirken iyiydi degil mi 30 yasindaki adam 17 yasindaki gencecik kizi. zannetti ki kendi hep oyle kalacak.

hepsini yaptım dediklerinin.konuşmaksa günlerce dil döktüm her fırsatda gösterdim.ilk başta arkadaşlarımı ve eşleriyle tanışmak için bir arkadaş toplantısı yaptım evde yemek vermek istediğimi hem arkadaşlarımı hemde eşlerini tanıman için dediğimde kabul etti.ama onlar gittikten sonra burun kıvırdı istemedi o böyle şu şöyle adam değil o kadın kadın değil dedi.işyerinde iş yaptım insanlarla tanıştırdım.adamlara etmedik söylemedik küfür kalmadı.sırf kimlerle konuştumu bilip içi rahat etsin diye.ama yinede olmuyor.bakımsız bir kadında değilim.bir günden bir güne eşofmanla kapıda karşılamış değilim.halamın bir sözü vardı ben hep uyguladım ama buna işlemiyor nafile.halam derdiki bir erkeği elinde tutmak için.evinde kadını,çocuklarının anası,dışarda hanımı,yatanda da şeyi olacaksın derdi. ben yaptım bunları ama nafile...:çok üzgünüm:

yazini okurken icim parcalandi nasil uzuldum boyle durumlarda ayril terket cek git demek kolay ama senin durumunda bunu nasil deriz bilmiyorum ailen olsa bir meslegin olsa tek gun durma derdim ama malesef cok kotu bir durum keske is veren olsam sana is versem fazla evim olsa sana ev versem vallahi o kadar icim yandi bnede kibeleye katiliyorum bak cocuklarin icin bir baslangic yap onu ov ona guzel gorun belkide senden buyuk oldugu icin kompleks yapmistir belki duzelme olur eger olmazsa o zaman ayrilma yoluna girersin evden yapilacak isler bul hazir ev urunleri hamur isleri veya internet uzerinden alim satim isi maddi durumunuda biraz duzeltirsin is konusunda elbet istanbulda oturan uyelerde sana yardimci olur canim benim insallah hersey duzelir esinde insan gibi davranmaya baslar

çok çok tşkler desteğin için.eşimi dr a bile götürmek istedim gitmedi.ben kendin gittim gizlice dr la konuştum herşeyi anlattım.Dr bana dediği bu adam öz güvenini kaybetmiş.kendine güvenmeyen hiç kimseye güvenemez dedi.aradaki yaş farkıda çok etkiliyor dedi.tedavi için yardım istedim onun gelmesi gerekiyo ilaçla olacak bişey değil dedi.ama napabilirimki elimden geldiğince herşey yaptım.tıraş ederim kokular sürerim çok yakışıklı oldun biraz çirkinleştirim elimden almasınlar derim şakalar yaparım.aslında aramızdaki yaş farkı yanyana geldiğimizde hiç belli olmuyor. o yaşını hiç göstermiyor.herzamanda bunu söylerim ona kendini yaşlı hissetmemesi için ki ben bu zamana kadar onu yaşlı biri olarak hiç görmedim...

slm ablacim øncelikle Allah yardimcin olsun diyorum..

kayin validenin yetistirdigi cocuk iste kendine cekmis sanirim..kiyamam sana sabir sabirda sabir tasida dayanamazki bunlara..Allah akil fikir versin hele o kaynanana bastaaa!!!1
iyi bak kendine ablam cocuklarin icin ...

ayy canım bu adam hasta ruhlu paranoya..gitsin tedavi olsun..böyle kendine güvensiz insanlar hep karşıdakinde bişey arar..hatta zamanında kendi yaptıkları aldatması falan gösteriyor ki ..seni de kendi gibi sanıyor..ruhu pis bu adamların..anlattıklarında kendi eşimi gördüm..lüzumsuz yere kıskançlık hastalık derecesinde insanı o kaar bunaltıyor ki psikolojin bozuluyor..benimki de aynen bi şarkı dinlesem bu şarkıyı niye dinliyosun? aklıma gelmiyo şimdi saçma sapan şeyler yüzünden kıyameti koparır..baan arkadaşlarıma karışır..bu insanlarla yaşanmaz ama sen mecburmuşsun ne diyeceğimi şaşırdım ve çok üzüldüm Allah yardımcın olsun

bence boşanmak çözüm değill..
boşansanda bu herif seni rahat bırakmazz
zaten arkanda kimsen yok..elbette çalışır çabalar
ayakta durursun ama bu adamın gözü dönmüş boşansan bile işin zor
bol bol dua edelim..allah yardımcın olsun

ben hep çocuklarım için ne yaptıysam yaptım.benim gibi anasız babasız büyümemeleri için.benim yoktu ağlardım acıları nı içimde yaşardım.ama çocuklarımın hem anası hem babası varken öksüz yetim olmalarını istemiyorum.oda bunu biliyor.bana herseferinde çocuklarını unut diyor ayrılmaktandan da gitmekten de bahsetsem.ayrılmaya kalktığım taktirde çocuklarımı almaya kalkacak ben buna dayanamam ölürüm.benim hayatım yok artık ben yaşamaşım yaşamamışım hiç önemi yok.artık benim hayatım çocuklarımdan ibaret onlar mutlu olursa bende olurum.senağlama

çok afedersiniz ama eşiniz ruh hastası
allah yüzünüze bakıp herşeyi düzeltir umarım
inanaın çok üzüldüm..

ben hep çocuklarım için ne yaptıysam yaptım.benim gibi anasız babasız büyümemeleri için.benim yoktu ağlardım acıları nı içimde yaşardım.ama çocuklarımın hem anası hem babası varken öksüz yetim olmalarını istemiyorum.oda bunu biliyor.bana herseferinde çocuklarını unut diyor ayrılmaktandan da gitmekten de bahsetsem.ayrılmaya kalktığım taktirde çocuklarımı almaya kalkacak ben buna dayanamam ölürüm.benim hayatım yok artık ben yaşamaşım yaşamamışım hiç önemi yok.artık benim hayatım çocuklarımdan ibaret onlar mutlu olursa bende olurum.senağlama

ne olur böyle laflar etmeyin
güçlü insanlar, hayatını yıkıp tekrar kurabilnelermiş..
siz nasıl yıkıntılar içerisinden hayat dikilmişsiniz..
boşan diyebilen kimseyi anlayamıyorum-böyle bir karar çok kişiseldir
ama iyi düşünün..bir ömür var öünüzde
ruh hastası bir adamla beraber analı babalı çocuk büyüteceğime
yanlız büyütüp sıfırdan başlamak bana daha cazip geldi..
hakkınızda hayırlısı olsun,sizin için dua edicem...
a.s.

yalnız deilsiniz sırf ben etrafımda bunları yutup oturan 3 tane aile biliyorum... sizi de tebrik ederim böylesine düşünceli olup kendi olayınıza objektif bakabildiğiniz için.

Allah yardımcın olsun arkadaşım umarım mutlu olcağın bir yol bulursun ve ömür boyu huzurlu ve mutlu yaşarsın işallah!Ama ne olursa olsun pisikoloğa gitmeyi bırakma derim!

Son düzenleme:
Bosanmadiign müttetce bu böyle devam eder , degisecek saniyorsan yaniliyorsun, yanildikcada bu adamdan kopmuyorsun,
cok üzülerek okudum, ama sen cocuklarini düsünüyorsan ozaman önce kendini mutlu edeceksin ki onlarda mutlu olsun,
mutsuz bir annenin yaninda cocuklar ne kadar mutlu huzurlu ola bilirki?

Sen bu ayriligi kesinlikle düsün derim ben,
kendini ve cocuklari kurtar bu cehennemden,

hayat bir yerde de senin hayatin, sende mutlu olmayi hak ediyorsun her insan her anne gibi, kendinden bukadar vaz gecme ne olur.

Ancak bu adamdan ayrilirsan yeni bir baslangic yapa bilirsin,
bir sekilde kendi yuvani vs kurarsin, ama önce kop bu manyak psikopatdan.

Belkide gercekden bir kadin sihinma evi senin icin su an en iyisidir.

Sonra bir sekilde yeni kapilar isler vs acilir önüne.

Sen guruunu bukadar ayaklar altina aldikca, senin yaninda büyüyen kizlarin nasil kadin olacakalrini saniyorsun ilerde?
Onlara iyi anne örnegi ol.

Sana gercekden saglik diliyorum ve bütün bunlardan arinipda mutlu olmani dilerim.
Ama bunun icin savasman gerekecek, savas ve kazan.

Back
X