Artık dayanacak gücüm kalmadı...Allahım yalvarırım yardım et...!!!

rabbim sevdiği kuluna sıkıntı veririmiş okurken içim parçalandı aynıları benim annemde yaşadı belki senin kadar değil ama annem çocukları için kaldı sende ekonomik özgürlüün olmadığı için klamak zorundasın bence çocukları büyünce rahat edersin onlar sana yardımcı olurlaar allah yardımcın olsun

ben öyle kalakaldım okudukça ne diyeceğimi bilmiyorum

ama çaresiz değilsiniz hiç öyle düşünmeyin siz de çocuklarınız da sahipsiz değilsiniz kadın sığınma evlerini düşünün lütfen

bu ruh hastası adamı bir doktor görse yatırır hastaneye vallahi

inanın elim ayağım titriyor bunun bir de yaşlılığı var daha beter olacak deli olup başınıza bela olacak

karaktersiz insan kılıklı adam 17 yaşındaki kızla evlenirken iyiydi de şimdi mi kötü oldu Tanrım sizden uzak cezasını versin

nadideiris e cok tesekkur ediyorum. verdigi bilgiler zor durumda olan kadinlar icin gercekten cok onemli.sagol arkadasim ellerine yuregine saglik..

Allah yardımcın olsun ben derim ki bunca senedir dayanmıssın ıse gırıp duzen oturtana kadar ayrılmakı nafaka baglanana vs ye kadar zor durumda kalmasın ...ailenden babandan ayrıldıgın takdırde maas alma durumun var mı?böle bır durum varsa en azından calısmanada gerek kalmaz.......ınan bes gunde 10 gunde her zaman aynı degısmez ..... cevab versen bır dert vermesen bır dert ıyı davranmak zamanla ınsanın ıcınden gelmez....sık dısını ıse gır ole ayrıl...sonra ayrıldıktan sonra nafaka vs cuzı bır mıktar baglanırsa zor durumda kalırsın Rabbim yardımcın olsun ...her namazımda duamlarım snınle......

bir nefeste okudum hemen hemen aynı şeyler ablamın başından da geçti
kişi kendinden bilir işi kendi aldatmış (midem kalktı)seninde o kadar aşalık olacağını sanıyor
bu nedir ya rahatsız bence o adam allah sabır vermiş ama ömrün geçmiş be güzelim bu kadar sıkıntıya taş olsa dayanmaz çatlar ben ki okurken çatladım burda elinden geleni ardına koma bence bunların hepsinin acısını çıkar kimsen yoksa sen varsın ayrılsan belki daha mutlu yaşarsın çocukların la birlikta nasıl sinirlendim anlatılacak gibi değil

Rabbim yardımcınız olsun,İnşallah en kolay şekilde feraha kavuşursunuz....

arkadaşım allah yardımcın olsun
o adamı da sokakta görseler adam sanırlar...
ama malesef ezik bir adamcıkmış...

slm arkadaşım cok üzüldüm inan bana film gibi napıcan başa gelen cekilir bu hayatta imtandayız önemli olna diger taraf diye düşüün sabır cek allah yardım ediyo
arkadaşım sana ve diger okuyan arkadaşlarana seslenıyorum
ben 20 aylık evliyim ne görmedimki herşei yaşadım cocuklugumda böleydi hiç mutlı olmuyodum bi gün giüsem 29 gün aglardım bi gün benim bi yakınm bana geldi ona sorunlarımı anlattım bana dediki hiç allaha ıulaşmayı denedinmi ben butür şeyleri bilmiyorum anlamadım bana dediki gusul abdesi al 12sonra hacet namazı kıl allah sana sölücek geri kalanı dedi yani rüyanda görücen bende dedigini yaptım bu arkadaşı ı gördüm bana hep dini yüöden haberler getiriyo kuran yazılı buyyük binalar cok güzeldi ertesi günü ona söledm o akrabam dersli bu dedi benim dersimden almana işaret peki napıyosun dedim hep allah allah en az 7000 tane allah alah tespih cekiyorum namaz oruç baktım ben öle seylere pek bilmezdim ama baktım dedikleri obür taraf için güzel şeyler bende yaptım size allahımın üzerine yemin ederim gözle görün far var anlatamam ben buraya cok sorunlarımı yazdım kocamı kaynanamı bu başka bişe hep feraha cıkkıyosun yanlış ne varsa istedigin şekilde ilerliyo sana bişe yapsalar kocam da dahil allah yanımdaya onları görüyorum bişekilde cezalandırıyo ve bana cok güzel rüyalar gösreiyo ben derm mutlu olmak için yapın muslümama farz olna şeylar bunlar tabi şlginizi bileme ayrıntı isterseniz cevap yazarım

zor durumda olan kadınları ezmeye çalışan erkeklerden nefret ediyorum.inşallah allah ona vicdan versin.

Yazdıklarınızı içim acıyark okudum. Nasıl olurda bu kadar yapılır bir insana.
Hiç mi Allah korkusu, vicdan, merhamet yok dedim. Evet gerçekten çok zor
yaşadıklarınız ayrılın desek çok ta kolay değil. Çünkü ilk etapta düzeninizi
kurasıya kadar bir geçiş dönemi var ve bunu atlatacak ortamınız yok anladığım
kadarıyla. Evet eşiniz sizi çok sahipsiz bulmuş ve bence aslında size karşı
hastalıklı ve tutku dolu bir aşkı var. Evlilik sanatı diye adı sanırım türkmaxta
bir program var denk geldikçe izliyorum orda buna benzer birkaç konuşmayı
dinlemiştim yazdıklarınızı okuyunca aklıma onlar geldi. Bu durumda bu kişiden
tam olarak ayrılmanız zor görünüyor.Dr tedavisine de eşiniz yanaşmayacağına
göre yapabileceğiniz tekşey şimdi yaptığınız gibi çocuklarınıza sarılarak onların
bu olaylardan en az hasarla gelişmeleri için elinizden geleniz yapmak.
Allah eşinize akıl, vicdan size de sabır ve dayanma gücü versin inşallah.

Allahım neler oluyo hayatta.ağzım açık okudum valla.Allah sana bol sabır versin cnm benim.nasıl bi vicdansızlıktır kocanın yaptığı hele o dayın yuh diorum yani onada.hayattaki tek akraban ve sana arka çıkmayı bırak bide kocanı kışkırtıyo.tüylerim diken diken oldu.içinden çıkılması çok zor bi durum.ama Rabim o kadar büyükki sabrettiğin için mutlaka seninde yüzünü güldürecektir ben eminim.ve tabi herşeye rağmen şükretmek lazım.umarım herşey çok yakında düzelir.herşey gönlünce olsun

Bu nasi vicdansizliktir, nasi bi ruh halidir kiskaniyosan adam gibi davran, sev, sevdir kendini...
Resmen iskence ediyo canim sana ya inan cok cok uzuldum ne diyebilirim Yuce Yaradan bundan sonra guzel seyler yasatsin cocuklarina ve sana, yuzunuze baksin...:Saruboceq:

Bian once kurtul cek git ayril dicem ama neye dayanarak yapabilirsin bunu belliki okutmamislar, belli ki meslegin yok ama dunyanin sonu degil her karanligin ardindan mutlaka gun dogar iyiyi iste, iyiyi bekle, iyiye sartlandir kendini bi yerlerden basla is bak, meslek edindirme kurslarina katil lutfen...:1hug:

canım senin kocanın kesinlikle ruh hastası olduğuna ianıyorum bu kadar paranoya olamaz ya kesinlikle devletin sana sunduğu imkanlardan yararlanmalısın canım özelden konuşalım ibb'de çalışıyorum belki yardımcı olabilirim....

cnm böyle bir psikopatla nasıl bir hayat geçirdin seni tebrik ediyorum.bir adam bu kadarmı insanlıktan yoksun olur.daha yazacak çok şey var onunla ilgili ancak sansüre takılırım o yüzden yazamıyorum.Yüce rabbim en yakın zamanda kurtarsın seni.sahipsiz gördüğü için yapıyor bunları hep.biliyorki sığınacak yardım alacak birileri yok hayatında.Allah bildiği gibi yapsın eşinide onun gibi olan tüm erkek cinsinide.AMİN

Kimsesiz Hiç Kimse Yok

Hiç kimse yok kimsesiz
Herkesin var bir kimsesi
Ben bugün kimsesiz kaldım
Ey kimsesizler kimsesi

Kimse aradığım yollarda
Kimsesizlik kimsem oldu
Dinsin artık hicranın cana
Kimse aradığım yollar
Kimsesiz kimselerle doldu

Avni

sana allah yeter
yeter ki candan söyle
bak neler olur neler...
(bu da benden...)

Gecenin En karanlik ani gunesin dogmaya En yakin oldugu anmis ustuste aci seyler yasamissiniz Boyle bir adama neden iki cocuk verdiniz cunku haketmiyor seninse kizlarin icin guclu olman lazim dimdik ayakda yanliz degilsin allah var ve iki tane gul gibi cocugun gun dogmadan neler dogar Boyle bir adamla omrunu tuketme

Konu 2009da açılmış,o köprünün altından çok sular akmıstır.
Siz nasıl buldunuzda hortlattınız konuyu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…