Aynı şehirdeyiz tam olarak bilmiyorum ama başka bi adamla evli ve çocukları var kızımı da istemiyor sevmiyorAnne nerde ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şehirdeyiz tam olarak bilmiyorum ama başka bi adamla evli ve çocukları var kızımı da istemiyor sevmiyorAnne nerde ki?
Hasta olduğu belli evet ve ben artık kesinlikle ne olursa olsun istemiyorum kabul edemem bu olanları ve bunun bi sonu da olmaz hep olabilecek şeyler bunlar ve beni resmen kullandığını söyledi bugün satın aldığını ablasına karşı söylediklerini buraya asla yazamıyorum çok kötü çokEşiniz ya şizofreni ya da bipolar. Hasta olduğu çok belli. O yüzden diyecek birşey bulamadım. Ama hadi o hasta. Peki ya ablası ?
“Bi dk ya n’oluyo?” Diye sorgulamadıysa ailece sorunlular demektir. Kaçın kurtulun.
Ya ablası onu dinleyip sustu mu sadece ?Hasta olduğu belli evet ve ben artık kesinlikle ne olursa olsun istemiyorum kabul edemem bu olanları ve bunun bi sonu da olmaz hep olabilecek şeyler bunlar ve beni resmen kullandığını söyledi bugün satın aldığını ablasına karşı söylediklerini buraya asla yazamıyorum çok kötü çok
Yooo kimse beni aramadı sormadı zaten onların istediği de buydu ne yitirdiler ki bayram etmişlerdir çocuğu onlar da sevmiyorlar istemiyorlar eşime karşı seviyormuş gibi davranıyorlar kızım hepsini anlattı banaYa ablası onu dinleyip sustu mu sadece ?
Seni arayıp sormadı mı ya da yeğenini merak etmedi mi ya herşey yolunda mı diye
Ne de olsa o adamin ablasi cok da iyi bir sey cikmasi az ihtimal...Ya ablası onu dinleyip sustu mu sadece ?
Seni arayıp sormadı mı ya da yeğenini merak etmedi mi ya herşey yolunda mı diye
İnanın hepsi aynı hepsi manyak çocuğa diyor ki senin nenen senin halaların evde tayt mı giyiyor sen ona uyuyorsun onun izinden gidiyorsun sen onun gibi namussuz mu olacaksın onun gibi mi yetişeceksin? Çocuğun kafasını bile zorla kapatıyor ben kızınca bana sen karışma sanane diyorNe de olsa o adamin ablasi cok da iyi bir sey cikmasi az ihtimal...
Bu adam bir sabah uyanıp böyle olmadığına göre kendine bu muameleyi orospu denmesini yakıştırıyorsan devam yok yakıştırmıyosan sanane elalemin kızından anası babası ailesi düşünsün hani kendi çocuğunu bahane edeni çok gördük de herifin çocuğundan sananeMerhaba iyi geceler 3 yılı geçti evliyim eşimin ilk evliliğinden kızı var benim yok.Kızım bizimle yaşıyor bi süredir geçen de konu açmıştım eşimin sorunlu biri olduğuyla alakalı. Bu sabah kalktım eşime kahvaltı hazırlarken kızım mutfağa geldi peşine de eşim. İkimize baktı ikimizde de tayt vardı bu yüzden önce kızıma bağırdı çıkar o taytı diye. Sonra bana döndü çocuğa örnek oluyorsun giyme onları diye bağırdı. Sonra çocuğa döndü sen örnek alma onu bunun ailesi de namussuz kendisi de namussuz ….pu dedi bana içeri gittim odama. Peşinden ablasını aradı görüntülü seslerini duyuyorum tabi. Abla bu kadın çocuğa kötü örnek oluyor evde tayt giyiyor. Hadi bu karım bunu …tir ederim ama kızımı onun gibi olursa ne yapacağım ben? Peşinde bu ve bunun ailesi gibi mi olsun abla? Getireceğim annem baksın yine. O da onu dolduruyor evde tayt giymezdi aslında diyor demek ki ondan görmüş. Bi de diyor annem bana namaz kılmayı öğretti diyor niye biz öğretmedik mi ona da o kadın öğretmiş diyor. O da arkamdan neler neler diyor. Belki 2 saat hem benim hem çocuk hem benim ailem hakkında kğfürler hakaretler ettiler dedikodu yaptılar. Sonra eşim çocuğa götüreceğim seni hazırlan dedi kızım ağladı tamam dedi bi de korktuğu için özür diledi. Daha sonra benim kapıma dayandı açmadım eşime odanın kapısını sonra durdu kızıma dedi ki bu zaten anne olmak istese şimdite kadar kendisi doğururdu belki de çocuğu olmuyor ondan böyle dengesiz psikolojisi bozuk diyor sonra da sen onlara ne bakıyorsun örnek alıyorsun onları ben paramla satın almışım ben ve ailemden çocuğa böyle bahsediyor. Ben kapıyı açmayınca evden def olup gitti çocuğu da ben evi terk edemim diye götürmedi. Çıkınca da hakaretlerine devam etti saatler sonra yalvarmaya başladı bende eve almadım ve ayrıldığımızı boşanacağımı söyledim çocuğa da bakmak istiyorum ama bu şekilde sorumluluk nasıl alacağım bilmiyorum. Ben hiç iyi değilim kızlar aileme bişey demedim zaten farklı şehirlerdeyiz annem trafik kazalı onu üzmek istemiyorum ben ne yapacağım bilmiyorum![]()
Boşanma kararım kesin çocuğa sadece üzülüyorum ve alışmış durumdayım insan olduğum için düşünüyor olabilir miyim acaba? Çocuk çünkü ve bu aile bu çocuğu da asla hak etmiyor. Boşanmamak için çocuğu bahane ettiğimi nerden çıkardınız anlamış değilimBu adam bir sabah uyanıp böyle olmadığına göre kendine bu muameleyi orospu denmesini yakıştırıyorsan devam yok yakıştırmıyosan sanane elalemin kızından anası babası ailesi düşünsün hani kendi çocuğunu bahane edeni çok gördük de herifin çocuğundan sanane
İnsan olarak biraz da kendinizi düşünün kendinize neler yaptığınızı düşünün herkes kendi dünyaya getirdiği evladını düşünsün öz anası bile bu herifle ve ailesiyle muhatap olmamak için çocuğundan vazgeçmiş sen mi kendine bela edeceksin bunları sülalecek çocuğa kötü muamele olduğunu şikayet edin uğraşsın dursunlarBoşanma kararım kesin çocuğa sadece üzülüyorum ve alışmış durumdayım insan olduğum için düşünüyor olabilir miyim acaba? Çocuk çünkü ve bu aile bu çocuğu da asla hak etmiyor. Boşanmamak için çocuğu bahane ettiğimi nerden çıkardınız anlamış değilim
Zaten bunların hepsini düşünüyorum şikayet konusuna gelince ederim etmesine ama benim yaptığımı anlar ve bana zarar verir çok tekin biri değil bu etrafı çok pislik kendisi de pislikİnsan olarak biraz da kendinizi düşünün kendinize neler yaptığınızı düşünün herkes kendi dünyaya getirdiği evladını düşünsün öz anası bile bu herifle ve ailesiyle muhatap olmamak için çocuğundan vazgeçmiş sen mi kendine bela edeceksin bunları sülalecek çocuğa kötü muamele olduğunu şikayet edin uğraşsın dursunlar
Cocuk annesine cekmis demek ki O da büyüyünce hakli olarak birilerine,bir yerlere kacar onlarin elinden..Boşanma kararım kesin çocuğa sadece üzülüyorum ve alışmış durumdayım insan olduğum için düşünüyor olabilir miyim acaba? Çocuk çünkü ve bu aile bu çocuğu da asla hak etmiyor. Boşanmamak için çocuğu bahane ettiğimi nerden çıkardınız anlamış değilim
Nereden buldunuz bu adamı ? Maddi durumu iyi sanırım ona mı kapıldınız ? İkinci evliliğinizde daha çok araştırıp düşünseydiniz keşke.Zaten bunların hepsini düşünüyorum şikayet konusuna gelince ederim etmesine ama benim yaptığımı anlar ve bana zarar verir çok tekin biri değil bu etrafı çok pislik kendisi de pislik
Onlara çekmesinden iyidir inanın kiCocuk annesine cekmis demek ki O da büyüyünce hakli olarak birilerine,bir yerlere kacar onlarin elinden..
Öyle tipler birakmazlar onlara göre onlar iyiler herkes kötü kii birakmasinlar da bir sey olsa sorumluluk siz de...Alabiliyorsan kizi da alsan bu hastalikli aileden ne güzel olurdu.
Keşke verseler seve seve bakarım şu an bile koyun koyuna uyuyoruz canım o benimAlabiliyorsan kizi da alsan bu hastalikli aileden ne güzel olurdu.
Tabi iyi anlamda söyledimOnlara çekmesinden iyidir inanın ki
Ne güzel birine denk gelmisler ruh hastasi aileKeşke verseler seve seve bakarım şu an bile koyun koyuna uyuyoruz canım o benim