Artık bizimde bir evimiz var (:

rabbim agız tadıyla oturmayı nasip etsin cnmm çok tatlı hersey <3

allah daha güzellerini sizlere nasip etsin inşallahhh.. şifonyerin üstünden belli yeni gelin olduğum serdirdiler pazar gibi oldu

sade çok güzel bir ev olmuş güle güle ağız tadıyla oturun inşallah mutluluklar

Canım ben dantel olayını sevmiyorum onun dışında mobilyaların güzel ve modern. Yemek masasının üstü da aşırı kalabalık olmuş gibi geldi

Ne güzel ferah bir evvvv... Allah ağzınızın tadını bozmasın.
Güle güle oturun

Canım ben dantel olayını sevmiyorum onun dışında mobilyaların güzel ve modern. Yemek masasının üstü da aşırı kalabalık olmuş gibi geldi
Dantel olayını bende hiç sevmem zaten sadece mutfakta var örgü dantel.. fakat salondakiler dantel değil.. hazır boncuk işlemeli örtü takımları işte fransız çakması ben bu fotoları çeyiz sermeden hemen sonra çektim zaten evi böyle kullanmam bu arada teşekkür ederim

sade çok güzel bir ev olmuş güle güle ağız tadıyla oturun inşallah mutluluklar

amin teşekkürler :)

güzel canım.sen de benim kafadansın komidinleri üst üste koyup şifonyer yapmışsın:13:

haha annemin fikriydi ilk önce karşı çıktım ama ne iyi demiş

Ne güzel ferah bir evvvv... Allah ağzınızın tadını bozmasın.
Güle güle oturun

teşekkür ederimm allah herkese nasip etsin inşallahh :)

Yeni gelin evlerine bakmaya bayılıyorum. Ben de 6 aylık evliyim :))

Rabbim yuvanızda huzur,mutluluk versin cnm. Hayırlısıyla tüm eşyalarını kullanmayı nasip etsin.

Makyaj aynanın önünü kurcalamak istedi cnm

hahaha güldürdün beni bende çocukken böyle makyaj malzemelerini kurcalamak, sürüp sürüştürmek isterdim

Herşey çok güzel, ağız tadınız bol olsun inşallah. Yalnız makyaj aynasının önü çok dolu, toz alırken baya zorlanırsın. Benden demesi. Bu konudan muzdarip olduğum nasıl belli değil mi :))

Herşey çok güzel, ağız tadınız bol olsun inşallah. Yalnız makyaj aynasının önü çok dolu, toz alırken baya zorlanırsın. Benden demesi. Bu konudan muzdarip olduğum nasıl belli değil mi :))

haha belli çeyiz serme için o kadar dolu orası canım, normalde öyle kullanamam ben zaten deliririm

çok şirin tam bir aile evi olmuş canım. Allah ağız tadıyla huzurla oturmak nasibetsin inşallah

ben banyoya bayıldım ya çok renkli süper olmuş. insanın içi açılır girince. mobilyalarınız ve koltuklar halılar hepsini beğendim. güle güle kullanın mutlulukla eskitin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…