flörtün evine gitmek sizce çok mu tehlikeli

takıntılı biriyim açıkçası görüntülerin çekilmesi vs benimde aklıma geldi ama hiçbir zaman istemediğim birşeyi yapmadı bir de memur olduğu için kafam karıştı açıkçası ben mi çok takıntı yapıyorum diye
Ya Allah aşkına hepi topu kaç kez görüşmüşsünüz de bir şey yapacak? Görür görmez üzerine atlayacak hali yoktu.

Vallahi devir öyle bir devir ki 3. , 4. buluşmada sadece cinsellik yaşamak aşırı masum kalır ( kimisine göre evlenmeden cinsellik olmaz diye öyle yazdım).

Senin iğrenç bulduğun, canının yandığı bir şeyi adam, birlikte olurken isteyebilir.

Eve arkadaşını çağırır, grup yapmaya zorlar.

Elini, kolunu keser, öldürür çuvala koyar.

Seni bir yere bağlar, saatlerce öyle kalırsın.

Önceden bıçakla, silahla birini öldürürlerdi. Şimdi öldürme biçimleri çok vahşileşti ve üstüne öldürmeden önce türlü işkenceler yapılıyor.

yorumlardan içim şişti
(adam infaz koruma memuruymus. polis asker vs bu tarz iliskiler kurmayi sevmiyorum sahsen. sizde de adamin yakin dövüş, silah kullanma egitimi var, muhtemelen zimmetli tabancasini yaninda tasiyordur. bu beni görüşmemek icin tutabilirdi ama genel olarak)
ben eger istiyorsam giderdim ya - ki kendim de gittim boyle durumlarda flortlerimim evine. yedik ictik koklastik sonra evime bırakıldım
herkes sapık mi tecavüzcü mü?
böyle bir korkuyla panikle kim saglikli bir ilişki yasayabilir ki?
tüik verilerine göre bu ulkede öldürülen kadınların 2024te öldürülen kadinlarin %71i aile ici siddetten öldürülmüştür. yani yorum yazan arkadaslar eger gercekten bu kadar korkuyorsaniz korkmaniz gereken kisi kisa surede hayatinizda olan insanlar degil - eşleriniz, babalariniz, ogullariniz, dedeleriniz, dayilariniz. Haberlede sevgilisi tarafından katledilen kizlari görüyoruz, ben de tanik oluyorum ve herkesle ayni hisleri paylasiyorum. ama o haberlerde haber bile olmayan, bir kelimeyle gecen aile ici cinayetler 3 kat daha fazla.
ona rağmen burada hic bir yorum görmüyorum mesela "evlenme- cinayete kurban gidersin" demiyor kimse. burada aldatilana dayak yiyene bosan diyip yaziyoruz. o aile ici cinayetlerin neredeyse tamami bosanmak isteyen kadinlarin "ya benimsin ya kara topragin" modundaki kocalarindan geliyor.
iliskisi olana "evlen" deyip, dayak yiyene "boşan" derken sevgilisiyle basbasa kalana "sakın gitme, öldürülürsün" demek benim mantigima uymuyor- cok ezber geliyor
bu kadar korkup sevgilisiyle basbasa takilmaktan imtina eden insanların asil evlenmemesi lazim çünkü evlenince direkt o adamin bir parcasi oluyorsun. olasi ayrilik durumunda ya da bir kiskanclik aninda vs sizi oldurmek icin daha büyük bir motivasyonu var .ki benim 3. dereceden bir yakin akrabam serefsiz kocasi tarafindan bu sekilde öldürüldü bosanma asamasinda.
bu yüzden demek istedigim hayat bunca korka korka - kötü ihtimalleri düşüne düşüne yaşanmaz. yeniyilin ilk gününde bir kadin kafede silahla vurularak öldürülmüştü, bazen duyuyoruz bu sekilde öldürülen insanlari. yani adamin evine gitmemek de bizi koruyan bir mekanizma degil.
bence hayati bu kadar kötü düşünüp kötü yaşamaya ve kötüyü hayatımıza cekmeye gerek yok. bu kadar kötü düşünceyle insan nasil saglikli iliski kurabilir ki?
Buna katılıyorum ya. Bazen de yazılıyor ya evlenmeden önce hiç mi tanımadın? Adamla full cafede otur otur nasıl taninabilir ki? Ben yaşam alanlarını da görmek istiyorum mesela. Pis mi temiz mi nasıl bir yerde yaşıyor? Elinden iş geliyor mu? Neler yapıyor? Ya da gittim bana saygısı var mı bir şeyi istemiyorum diyorsam buna tamam diyor mu?
Dısarda gezip tozup evlenip aynı evin içine girilen insan bambaşka biri çıkıyor bu seferde. Evde bir bardak kaldırmaz, pis, oyundan kafayı kaldırmaz biri çıkıveriyor.
İki ucu moklu değnek gibi gitsek ayrı gitmesek ayrı.

Memur olması bir şey ifade etmez ki. En güvenilir dediğimiz meslek grubundan ne haltlar yiyen adamlar var.. Ee ilk baslarda tabi ki huyunuza gidecek, güven kazanmaya çalışacak. Kafa karışıklığı varsa olmaz zaten. Tamamen güvenmeden girme hiç bu toplara.
Polis, asker olup karısını öldürenlerin ülkesi burası.

Evet hepimiz herkesin hayatına saygı duyuyoruz zaten fakat mevzu burda bunlar değil.Olaya her açıdan bakmak lazım. Çoğu kız aman bir şey olmaz diyerek hayatının hatasını canıyla bile ödüyor. Bunun olmaması için evet kızım sana saygı duyuyoruz herkesin fikri kendinedir ancak bizden fikir alıyorsan gitme dememiz lazım.
Sizin oryantal dans geçmişiniz var herhalde cok güzel kıvırıyorsunuz

öncelikle flört denir mi bilmiyorum. Şubat'ta biriyle tanıştım. ben 20 o 22 yaşında. daha önce istemediğim birşey yapmadı. son buluşmamızda yakınlaşmıştık. daha öncesinde de evine aldığı kişiler olmuş. amacım ciddi ilişki değil sadece birşeyler yaşamak ve vakit geçirmek. kendisi de muhtemelen takılmak isteyen birisi aramızda bir duygu sevgi yok bana göre. 3. kez görüşücez ve sık sık ya da her gün yazışan biri değiliz zaten sadece görüşeceğimiz zaman konuşuyoruz genelde. memur kendisi. son buluşma sicilinin temiz olduğunu güvenilecek birisi olduğunu söyledi ben endişelerimden bahsetmiştim kendisine bunun üzerine kendini açıkladı. yarın evine davet etti yemek yemeye ama tabii bahane bu, bunu bilerek gitmeyi düşündüm bende. istersem belki birşeyler yaşamayı düşündüm ama biraz da güven duyamıyorum. doğru mu yaparım sizce gitmekle en fazla ne olabilir?
Endişelerinizden bahsettiğinizde sizi onaylayıp evet ben şerefsizin tekiyim demesini mi beklediniz 😂😂
sadece bu kısma takıldım 😂

Bence gitmeyin. Genelde kızlar daha duygusal bakarken siz bile amacım birşeyler yaşamak demişsiniz. Karşı taraf nasıl düşünmesin. Gereksiz bence. Ciddi olmadığınız birinin evine gitmeyin derim.

yorumlardan içim şişti
(adam infaz koruma memuruymus. polis asker vs bu tarz iliskiler kurmayi sevmiyorum sahsen. sizde de adamin yakin dövüş, silah kullanma egitimi var, muhtemelen zimmetli tabancasini yaninda tasiyordur. bu beni görüşmemek icin tutabilirdi ama genel olarak)
ben eger istiyorsam giderdim ya - ki kendim de gittim boyle durumlarda flortlerimim evine. yedik ictik koklastik sonra evime bırakıldım
herkes sapık mi tecavüzcü mü?
böyle bir korkuyla panikle kim saglikli bir ilişki yasayabilir ki?
tüik verilerine göre bu ulkede öldürülen kadınların 2024te öldürülen kadinlarin %71i aile ici siddetten öldürülmüştür. yani yorum yazan arkadaslar eger gercekten bu kadar korkuyorsaniz korkmaniz gereken kisi kisa surede hayatinizda olan insanlar degil - eşleriniz, babalariniz, ogullariniz, dedeleriniz, dayilariniz. Haberlede sevgilisi tarafından katledilen kizlari görüyoruz, ben de tanik oluyorum ve herkesle ayni hisleri paylasiyorum. ama o haberlerde haber bile olmayan, bir kelimeyle gecen aile ici cinayetler 3 kat daha fazla.
ona rağmen burada hic bir yorum görmüyorum mesela "evlenme- cinayete kurban gidersin" demiyor kimse. burada aldatilana dayak yiyene bosan diyip yaziyoruz. o aile ici cinayetlerin neredeyse tamami bosanmak isteyen kadinlarin "ya benimsin ya kara topragin" modundaki kocalarindan geliyor.
iliskisi olana "evlen" deyip, dayak yiyene "boşan" derken sevgilisiyle basbasa kalana "sakın gitme, öldürülürsün" demek benim mantigima uymuyor- cok ezber geliyor
bu kadar korkup sevgilisiyle basbasa takilmaktan imtina eden insanların asil evlenmemesi lazim çünkü evlenince direkt o adamin bir parcasi oluyorsun. olasi ayrilik durumunda ya da bir kiskanclik aninda vs sizi oldurmek icin daha büyük bir motivasyonu var .ki benim 3. dereceden bir yakin akrabam serefsiz kocasi tarafindan bu sekilde öldürüldü bosanma asamasinda.
bu yüzden demek istedigim hayat bunca korka korka - kötü ihtimalleri düşüne düşüne yaşanmaz. yeniyilin ilk gününde bir kadin kafede silahla vurularak öldürülmüştü, bazen duyuyoruz bu sekilde öldürülen insanlari. yani adamin evine gitmemek de bizi koruyan bir mekanizma degil.
bence hayati bu kadar kötü düşünüp kötü yaşamaya ve kötüyü hayatımıza cekmeye gerek yok. bu kadar kötü düşünceyle insan nasil saglikli iliski kurabilir ki?
Ama bu konudaki hata 3. görüşmenin evde olacak olması.

Ben 3. kez gördüğüm bir kadına arkadaşım bile demem ki görüştüğüm adamın evine gideyim.

Evet arkadaşlar maalesef ki var .ancak bunlar var diye biz de normallestirip git mi diyelim yani. Düzgün yaşayan kadınlar da var neden onlardan biri olmasın ki yani
Düzgün ne ya :D Senin düzgünlük tanımın sana kalsın. Milleti eleştirmeden önce bir kendine bakmanı tavsiye ederim. O dar ufkun açılır belki

Cinsellik yaşamak istiyorsan git. Ölüm/tecavüz o kafalara gireceksek sokağa çıkmamak, hiç arkadaş edinmemek vs lazım. Kaza yaparım diye arabaya binmemek lazım.

Türkiye’de tecavüzler (diğer arkadaşlar da değinmiş benzer şeylere) ağırlıkla gündüz ve evlerde, kadının tanıdığı kişiler tarafından gerçekleştiriliyor. Halkımızın hayal ettiği gibi “diskoya” gidip tecavüze uğrayanlar azınlıkta. İstatistik ve gazete haberlerinden yola çıkarak ailenizdeki kadınları korumak istiyorsanız evinize akraba almayın her şeyden önce.

Evet oluyor .Bu zihniyeti normallestirmeyin.Hicte normal olmuyor .Biraz da tepki verin ya ozgurleselim derken bu kadarını da yapın demedik
Ne yapalım sizin zihniyetiniz ve normaliniz gibi enistemizle bakisip elektrik mi kovalayalim, böyle mi yapın demiştiniz :KK51:

Memur deyip duruyorsunuz da konuyla alakası nedir anlamadım. Memurun sicili o'nun ilişkide bulunduğu kadınlara ne yaptığını göstermez.
Çok çok iyi tanımadığım sürece kimsenin evine gitmem.

Su aralar her seyden korkar oldum… her donem tehlikeli bu devirde olmaz derdik ama suan cidden bu devirde olmazin son noktasindayiz. Universitede ben de bu tip iliskiler yasadim ama donup bakinca kendi cesaretime hayret ediyorum. Suan olsa korkardim sanirim yapmazdim.

Kısa ve net bu devirde gidilmezz siz zaten kabul etmişsiniz bir şeyler yasamayi ama inanın cinselikkten ziyade sapıklık vahşice katlediler daha nicee nicee şeyler caninizami susadiniz yahu

Burda yaşanan bir olayı anlatayım. Burada lise 3 de bir kız,erkek arkadaşının evine gidiyor adam bundan 3/4 yaş büyük. 17 ile 21 yaştan bahsediyoruz. Bunlar beraber oluyorlar ve adam bunu kayda alıyor. Sonrasında tehdit etmeye başlıyor. Arkadaşlarıyla da birlikte olmasını yoksa görüntüleri ailesine göndereceğini söylüyor. Kız adamın 3 arkadaşıyla daha birlikte oluyor. Sonra adam durmuyor para karşılığı kızı satmaya başlıyor. Aile kızın hal tavrında bir değişiklik seziyor ama kız içine kapanıyor. Onlar da ergenlik herhalde diyorlar. Böyle böyle 1 sene geçiyor. 1 sene boyunda kızı satıyor adam. Aile hep konuşmaya çalışıyor ama sonuç alamayınca psikoloğa götürüyorlar yardım almak için. Ama adamlar hala ergenlik geçişi falan sanıyor. Psikolog sonrasında ortaya çıkıyor durum.
Açıkçası bana göre 20 Li yaşların başı bir erkeğin evine gitmek için de cinsellik deneyimi içinde erken. Kadının önce kendini tanıması,neyi istediğini bilmesi lazım.
Not: az önce anlattığım konuda adam(!) diye bahsettiğim kişiye mecbur adam denilmiştir.
iyi de siz 21 yaşında evlenmediniz mi?
evlenirsen erken olmuş olmuyor mu cinsellik deneyimi için?

Back
X